Fotka z fotoradaru a... - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Prawo i Podatki (/Forum-Prawo-i-Podatki-195) +--- Dział: Prawo i Podatki (/Forum-Prawo-i-Podatki-228) +--- Wątek: Fotka z fotoradaru a... (/Temat-Fotka-z-fotoradaru-a-11587) Strony: 1 2 |
RE: Fotka z fotoradaru a... - tyndyk23 - 09-08-2010 20:15 Zostaniesz wezwany na rozpoznanie także nie masz się co martwić Poźniej zostanie ustalone kto jest właścicielem i mandacik będzie jak w banku RE: Fotka z fotoradaru a... - Daminn - 09-08-2010 22:55 Z resztą u mnie w mieście kamery są tylko na jednym skrzyżowaniu na którym tego dnia nie byłem, a po błysku od razu na chate poleciałem. RE: Fotka z fotoradaru a... - tyndyk23 - 10-08-2010 12:20 Będzie to działanie bezcelowe. Jak jednym razem Ci się uda to innym mogą dowalić ci dwa razy tyle. Nie ma co skakać przy policjantach lub strażnikach miejsckich ( ci to są przesadzeni) Kłócić warto się wtedy jeżeli masz naprawdę rację i wogóle. Jeżeli nie to nie warto grać cwaniaka bo wiem z opowieść ( mąż siostry dziewczyny jest aspirantem w szczecinie ) że takie coś nie popłaca. RE: Fotka z fotoradaru a... - Daminn - 10-08-2010 12:52 Dzięki za wszystkie informacje;] RE: Fotka z fotoradaru a... - wesolutki - 11-08-2010 19:40 Generalnie nie napisałeś czy to fotoradar rozstawiony czy ta stała skrzynka do której wkładają czasami. Zauważcie, że są radary dojazdowe i odjazdowe (chyba tak to się nazywa), które robią zdjęcie odjeżdżającemu pojazdowi więc widać tylnie blachy. RE: Fotka z fotoradaru a... - Daminn - 11-08-2010 22:03 Słupek, zawsze pusty do czasu ;E |