Dziennik z Mazur - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Dziennik z Mazur (/Temat-Dziennik-z-Mazur-115699) |
RE: Dziennik z Mazur - selfie - 10-06-2015 15:35 Mówiłem o wyszukiwarce forumowej, nie interesuje mnie co znalazłaś na zagranicznych forach. I było to adresowane do tego "tylko, że nie mam czasu na śledzenie wątków, których jest tu kilkanaście tysięcy, a które i tak niczego nie wyjaśniają." RE: Dziennik z Mazur - mazurzanka - 10-06-2015 15:35 (10-06-2015 15:04)Voldir napisał(a): Umiejętność życiowa nie polega na gotowaniu obiadu, tylko na znalezieniu swojego miejsca na ziemi. To są twoje poglądy. Ja uważam, że o to są restauracje aby mąż zabrał żonę na obiad. Poza tym wspólne obiady już dawno się nie praktykuje, bo jada się podczas przerw w pracy. Ciąża trwa 9 m-cy, a Polki rodzą średnio 1,4 dziecka prze całe życie, więc jest to tylko epizod w życiu a nie jakiś tam stały element. Polaków nie stać? - Najtańsze łózko w naszych pensjonatach kosztuje 130 zł. Apartament powyżej 500 zł, a trudno sobie zarezerwować miejsce, bo już we wrześniu są zaklepane wszystkie miejsca na następny rok. Załatwienie biletu lotniczego do Egiptu i innych kurortów graniczy z cudem, bo Polacy podróżują nie tylko za praca, ale by odpocząć. Na nowych osiedlach buduje się wille, a pod domami stoją luksusowe samochody, więc nie mów, że Polaków nie stać. A co do ustawiania kibelków", to tak jak za korzystanie z muzyki powinni płacić tantiemy za każde spłukanie wody. (10-06-2015 15:35)selfie napisał(a): Mówiłem o wyszukiwarce forumowej, nie interesuje mnie co znalazłaś na zagranicznych forach.Trudno w jeden dzień przeczytać kilkanaście wątków, dlatego potrzebna jest pomoc kogoś, kto się w tym orientuje. Z przykrością muszę stwierdzić, że Polacy są mało gościnni, a Rosjanie, Niemcy i Niderlandczycy na podobnych forach udzielali dokładnych objaśnień. Póki co mam już dwie zaklepane prace online, a czy znajdę coś na polskich portalach to się okaże. - jak na razie zero propozycji współpracy. (10-06-2015 14:55)szykiryki napisał(a): Czy tylko ja mam wrażenie, że to jakieś mazurskie alter-ego Pani ze śląska, która ostatnio też usilnie poszukiwała tutaj informacji i dostała 2-tygodniowego bana?Nie rozumiem co ma Pani przeciwko ludziom z Mazur i ze Śląska i nie wiem do czego pani pije? Co mają Mazury wspólnego ze Śląskiem poza wspólnymi polsko-niemieckimi korzeniami? Podobnie zresztą jak Kaszubi. Takie to dzieje, że Kaszubi, Ślązacy i Mazurzy używają często naleciałości niemieckich, bo nasi przodkowie nie znali polskiego. Gastarbeiter to niemiecki rzeczownik, używany na Kaszubach, Śląsku Mazurach, Warmii i czasami w okolicach Poznania, Wrocławia i Szczecina. Jak mawiał pan Popiołek w serialu DOM - na ziemiach wyzyskanych. Polska nie jest monolitem narodowościowym, kulturowym i językowym. RE: Dziennik z Mazur - Voldir - 10-06-2015 16:21 Del. Szkoda czasu. RE: Dziennik z Mazur - mazurzanka - 10-06-2015 17:10 (10-06-2015 16:21)Voldir napisał(a): Del. Szkoda czasu.Mógłbyś się ode mnie odczepić? Wyżywaj się na silniejszych od siebie, a nie na słabszych, bo atakowanie słabszych chluby ci nie przynosi. Czy brużdżę na twoich tematach? Nie! - Więc zostaw mnie w spokoju i przestań wsadzać nos w moje sprawy, które ciebie nie dotyczą. RE: Dziennik z Mazur - Voldir - 10-06-2015 17:20 RE: Dziennik z Mazur - Toskan - 10-06-2015 17:28 Przesada juz w tym watku... Tak dla rozluznienia tematu... wiecie dlaczego kobiety maja krotsze stopy? ....zeby mialy blizej do zlemozmywaka ; ) Co zlego to nie ja ; p zmykam... hehe RE: Dziennik z Mazur - Gore - 10-06-2015 18:34 Cały offtop (co nie oznacza, że wszystkie wiadomości) zostały zgłoszone. @[Coristo] Zrób coś z tym tematem. RE: Dziennik z Mazur - Voldir - 10-06-2015 18:47 Nie wiem w ogóle w jakim celu znalazło się to w dziennikach pracy. RE: Dziennik z Mazur - jasieeks - 10-06-2015 18:57 Też jestem z mazur i też jak WSZYSCY czekam na oznaki zarobku w internecie, POWODZENIA RE: Dziennik z Mazur - mazurzanka - 10-06-2015 18:58 (10-06-2015 18:47)Voldir napisał(a): Nie wiem w ogóle w jakim celu znalazło się to w dziennikach pracy.Gdybyś nie właził to swoimi buciorami i nie zaśmiecał tematu, to byłby to dzienni. Ale ty lubisz znęcać się nad słabszymi i walić smród, gdzie tylko się da. A już najbardziej przeszkadza tobie to, że w przeciwieństwie do ciebie komuś chciało się uczyć i zdobyć wykształcenie. Sam napisałeś, że nienawidzisz studencików. Dorosnę do tego, aby za to że smrodzisz w moim ogródku zrewanżować się tym samym. (10-06-2015 17:28)Toskan napisał(a): Przesada juz w tym watku...Dlatego, aby kobiety miały bliżej do tłuczka do koletów, żeby facetów walić po łepetynach. Za oddech od tych nadętych postów, tym razem tłuczek ciebie ominie. (10-06-2015 18:57)jasieeks napisał(a): Też jestem z mazur i też jak WSZYSCY czekam na oznaki zarobku w internecie, POWODZENIADzięki... jak na pierwszy dzień poszło nieźle 25,5 Euro za trzy godziny jako Online Assistans i 20 Euro za kartki. |