![]() |
Wyjaśnienie sprawy z jarunioo7 - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Ocena Handlarzy (/Forum-Ocena-Handlarzy-249) +---- Wątek: Wyjaśnienie sprawy z jarunioo7 (/Temat-Wyjasnienie-sprawy-z-jarunioo7-113725) Strony: 1 2 |
RE: Wyjaśnienie sprawy z jarunioo7 - Adde - 09-05-2015 20:05 Ok, uspokoiłeś mnie trochę ![]() ![]() RE: Wyjaśnienie sprawy z jarunioo7 - szczygielek - 09-05-2015 20:27 Ojj, napewno nie oszukałby Cię na te 80zł. Od dawna współpracuje z użytkownikiem. Od siebie dodam, że sam jest dostępny bardzo rzadko, czasem wejdzie dosłownie na moment, i później przez wiele godzin potrafi go nie być. Napewno wszystko się wyjaśni, przeprowadziłem z nim transakcje na baardzo duże pieniądze i nigdy nie było żadnej spiny. Pieniądze zawsze otrzymałem, pomimo czasowych "kredytów" ![]() RE: Wyjaśnienie sprawy z jarunioo7 - Adde - 09-05-2015 22:08 Pieniądze wysłane, jarunio napisał, że jutro w tym temacie wyjaśni całą sytuacje ![]() RE: Wyjaśnienie sprawy z jarunioo7 - jarunioo7 - 10-05-2015 09:53 Dobra, pora to w końcu wyjaśnić. Sytuacja nieprzyjemna dla mnie, dla @[Adde] i dla innych osób w to zamieszanych.. ![]() Wyglądało to w następujący sposób. Założyłem temat http://zarabiam.com/Temat-Masz-fanpage-na-sprzedaz-PISZ-DO-MNIE-112492 bo wspólnie z kolegą zaczęliśmy skupować inne fanpage żeby poszerzyć swoje zasięgi o nowe osoby.. Ja już nie chciałem kupować nowych ale kolega miał jeszcze 2 tysiące na inwestycje. Umówiliśmy sie że pomagam mu i załatwiam mu fanpage. Zgłosiło się kilka osób, ze wszystkimi nie było problemu poza Adde ![]() Na forum wyświetlało się że jestem aktywny przez Tapatalk w tablecie na którego wchodzi mój brat. Samemu było mi też bardzo głupio odpisywać że kolega cały czas nie wysłał potwierdzenia przelewu, a pisałem tak chyba 2 razy. Żeby nie być gołosłownym wysyłam screeny rozmów z kolegą.. ![]() ![]() ![]() Do tej pory nie otrzymałem potwierdzenia, masakra ![]() Kiedyś usłyszałem bardzo mądre powiedzenie - "Nie rób komuś dobrze to nie będziesz miał źle.. ". Tak było w tym przypadku. Koniec transakcji z tym kolegą, mam dosyć. Zapłaciłem 80zł ze swojego konta, teraz będę musiał się męczyć żeby mi oddał. Ze swojej strony chciałem przeprosić @[Adde] za to że na pieniądze musiał czekać 2 tygodnie. Użytkownicy z forum wiedzią że jestem uczciwy, robie transakcje na baardzo duże pieniądze a za 80zł nie naruszyłbym swojej reputacji na forum. To będzie nauczka na przyszłość ![]() Reputacja na forum jest bezcenna.. Pozdrawiam ![]() RE: Wyjaśnienie sprawy z jarunioo7 - Majka - 10-05-2015 10:16 Masz nauczkę! Być pośrednikiem zawsze tak się kończy. Jak dla mnie się wytłumaczyłeś. Oddałeś kasę jesteś czysty. Pozdrawiam RE: Wyjaśnienie sprawy z jarunioo7 - surfer0700 - 10-05-2015 10:35 @[jarunioo7] nikt nie twierdził że jesteś nieuczciwy, powstał temat na forum, musiałem się nim zająć. ![]() Ciesze się że sprawa się wyjaśniła. Zamykam. Wątek zostaje zamknięty, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Jeśli posiadasz nowe pytania prosimy o założenie kolejnego tematu. |