![]() |
Poradnik Jak połączyć dwa fanpage w jeden ? - Wersja do druku+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Poradniki dotyczące Zarabiania przez Internet (/Forum-Poradniki-dotyczace-Zarabiania-przez-Internet-279) +--- Wątek: Poradnik Jak połączyć dwa fanpage w jeden ? (/Temat-Jak-polaczyc-dwa-fanpage-w-jeden-112534) |
RE: Jak połączyć dwa fanpage w jeden ? - Narutek - 18-04-2015 00:49 A właśnie bo słyszałem ,że podobno można konto facebook przekształcić w fanpage. Gdzie i jak można tego dokonać i jakie są wymagania? ![]() RE: Jak połączyć dwa fanpage w jeden ? - Mercz - 18-04-2015 01:02 Połączyłem FP 55k i 23k razem miałem 60k ![]() ![]() RE: Jak połączyć dwa fanpage w jeden ? - tidid - 18-04-2015 22:29 Już dawno o tym wiedziałem ![]() RE: Jak połączyć dwa fanpage w jeden ? - jarunioo7 - 19-04-2015 10:28 @[tidid] - to zależy w jaką tematyke celujesz ![]() RE: Jak połączyć dwa fanpage w jeden ? - aero2 - 19-04-2015 11:48 @[jarunioo7] Jest jakiś limit ile fanpage mogę w jeden połączyć? Bo bym nakupił martwych i sobie połączył w jeden. RE: Jak połączyć dwa fanpage w jeden ? - jarunioo7 - 19-04-2015 12:41 @[aero2] - tak jak pisałem w pierwszym poście. Niedawno połączyłem jakieś 6 fanpagów w jeden i nie było żadnej blokady/limitu.. Najlepiej to umów sie ze sprzedającym w ten sposób że zapłacisz jeśli uda sę połączyć. A jeśli nie uda się to oddajesz mu fanpaga. Do połączenia wymagane są prawa administratora na fanpagu ! ![]() RE: Jak połączyć dwa fanpage w jeden ? - jarunioo7 - 22-04-2015 15:34 Dzisiaj znowu testowałem tą metodę. Wszystko cały czas działa !
![]() Krok po kroku: ![]() ![]() ![]() Na końcu wyskakuje powiadomienie że nie udało się połączyć stron - nie wiem czemu ![]() ![]() RE: Jak połączyć dwa fanpage w jeden ? - Goldes - 17-06-2015 14:56 Cześć. Mam pytanie. Mam konta które chciał bym przekształcić w FP później scalić, ewentualnie później scalić z istniejącym już FP. Jeśli bym stworzył FP o takiej samej nazwie czy jest pewność że strony się scalą ? RE: Jak połączyć dwa fanpage w jeden ? - jarunioo7 - 18-06-2015 15:50 @[Goldes] na 90% tak. Możesz tylko zmienić kategorie tych fanpagy żeby mieć takie same nazwy i powinno sie udać ![]() RE: Jak połączyć dwa fanpage w jeden ? - Goldes - 18-06-2015 16:07 Dzięki @[jarunioo7] ![]() ![]() jak już go zamknę to tworzy mi nową stronę bez lików. Chyba sobie jednak odpuszczę ![]() |