![]() |
adfly czy shorte w ktorym stawki wyzsze - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248) +--- Wątek: adfly czy shorte w ktorym stawki wyzsze (/Temat-adfly-czy-shorte-w-ktorym-stawki-wyzsze-112414) Strony: 1 2 |
RE: adfly czy shorte w ktorym stawki wyzsze - Defix24 - 16-04-2015 15:44 Chcę zarabiać na uploadzie plików i na forum dodawać skrócone linki, natomiast nie mam pojęcia który odpowiednik by był najlepszy do tego adfly czy shorte Jak w shorte połączyłem się prawidłowo z kontem paypal jest taki komunikat IMPORTANT! To Get paid you need to: Have at least $5 earned Payment limit: $5 PayPal/Webmoney; $20 Payoneer. Change the method w adfly też coś takiego jest w tabelce jak to jest to ja muszę mieć na koncie paypal 5$ żeby zacząć zarabiać czy wliczy się to co zarobiłem w adfly i shorte ? Jak to jest RE: adfly czy shorte w ktorym stawki wyzsze - DawidJ1906 - 16-04-2015 16:17 Adfly LEPSZY RE: adfly czy shorte w ktorym stawki wyzsze - banipunz - 16-04-2015 16:19 Defix, chodzi o to, ze musisz miec ponad 5$, dopiero wtedy dostaniesz wyplate ![]() RE: adfly czy shorte w ktorym stawki wyzsze - Defix24 - 20-04-2015 00:52 Ahaa dzięki |