Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Sprzedaż poradnika na tym forum a zwrot - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Prawo i Podatki (/Forum-Prawo-i-Podatki-195)
+--- Dział: Prawo i Podatki (/Forum-Prawo-i-Podatki-228)
+--- Wątek: Sprzedaż poradnika na tym forum a zwrot (/Temat-Sprzedaz-poradnika-na-tym-forum-a-zwrot-108008)

Strony: 1 2

RE: Sprzedaż poradnika na tym forum a zwrot - szykiryki - 12-02-2015 12:14

To podciągnij to pod jakieś uporczywe nękanie Tongue. Nie wiem co On do Ciebie tam wypisuje, więc trudno to sklasyfikować Smile. To kto to taki z tego forum jest tak zdeterminowany do żądania kasy za wykorzystaną niszę ?

RE: Sprzedaż poradnika na tym forum a zwrot - Doseq - 12-02-2015 13:01

Napisalem w poscie wyzej .

RE: Sprzedaż poradnika na tym forum a zwrot - daniel42na - 12-02-2015 13:05

Jak sprzedałeś gosciowi gównianią(co sam przyznałeś) "nisze" za 200 zł to sie nie dziw takiej reakcji...

RE: Sprzedaż poradnika na tym forum a zwrot - Doseq - 12-02-2015 13:35

Nisza działała bezproblemowo przez ponad półtorej roku . Ja rozumiem kupiłby
tydzień albo mniej bądź też informował że zacznie dopiero wtedy i wtedy ale tutaj
sytuacja wygląda tak że kolega miał nisze PONAD dwa tygodnie przed jej upadnięciem .
Dam sobie obie ręce uciąć że mógł z sytuacji wyjść co najmniej trzy razy na plus .
To że tego nie zrobił nie jest moją winą a tylko i wyłącznie jego .

RE: Sprzedaż poradnika na tym forum a zwrot - daniel42na - 12-02-2015 13:40

No to czym sie ryjesz skoro wiesz ze jestes czysty a jak typ jest jakis upierdliwy, to najlepiej zamiast sie czajnikować po forach dogadaj się z nim na zwrot jakiejś części tej kwoty - tak abyś ani Ty i On nie był skrzywdzony... i po krzyku.

RE: Sprzedaż poradnika na tym forum a zwrot - selfie - 12-02-2015 13:45

@[Doseq]

Nic nie oddawaj, nie ma co się dawać łapczywiakom przecież nigdzie nie pisałeś że nisza wypali się dopiero wtedy kiedy jemu zwrócą się pieniądze Xpokerface

RE: Sprzedaż poradnika na tym forum a zwrot - szykiryki - 12-02-2015 16:06

@daniel, z tego co kolega pisał chciał mu oddać połowę kwoty za niszę, czyli 100 zł, ale ten nie przyjął takiego, bądź co bądź, polubownego rozwiązania. Skoro @[Krzychu_PL] się nie zgadza, to nic więcej zrobić nie możesz, jak tylko olać...

RE: Sprzedaż poradnika na tym forum a zwrot - Doseq - 12-02-2015 17:40

Udało mi się z nim skontaktować (telefonicznie) .
Bardzo szybko i sprawnie się dogadaliśmy . Smile
Temat w sumie do zamknięcia .

RE: Sprzedaż poradnika na tym forum a zwrot - buu - 13-02-2015 00:56

http://pomoc.allegro.pl/artykul/26697/w-jakich-przypadkach-sprzedajacy-moze-odmowic-przyjecia-zwro
nie są to przepisy prawne, bo to tylko allegro, ale może Ci się przydać Smile