Sprzedaż poradnika na tym forum a zwrot - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Prawo i Podatki (/Forum-Prawo-i-Podatki-195) +--- Dział: Prawo i Podatki (/Forum-Prawo-i-Podatki-228) +--- Wątek: Sprzedaż poradnika na tym forum a zwrot (/Temat-Sprzedaz-poradnika-na-tym-forum-a-zwrot-108008) Strony: 1 2 |
RE: Sprzedaż poradnika na tym forum a zwrot - szykiryki - 12-02-2015 12:14 To podciągnij to pod jakieś uporczywe nękanie . Nie wiem co On do Ciebie tam wypisuje, więc trudno to sklasyfikować . To kto to taki z tego forum jest tak zdeterminowany do żądania kasy za wykorzystaną niszę ? RE: Sprzedaż poradnika na tym forum a zwrot - Doseq - 12-02-2015 13:01 Napisalem w poscie wyzej . RE: Sprzedaż poradnika na tym forum a zwrot - daniel42na - 12-02-2015 13:05 Jak sprzedałeś gosciowi gównianią(co sam przyznałeś) "nisze" za 200 zł to sie nie dziw takiej reakcji... RE: Sprzedaż poradnika na tym forum a zwrot - Doseq - 12-02-2015 13:35 Nisza działała bezproblemowo przez ponad półtorej roku . Ja rozumiem kupiłby tydzień albo mniej bądź też informował że zacznie dopiero wtedy i wtedy ale tutaj sytuacja wygląda tak że kolega miał nisze PONAD dwa tygodnie przed jej upadnięciem . Dam sobie obie ręce uciąć że mógł z sytuacji wyjść co najmniej trzy razy na plus . To że tego nie zrobił nie jest moją winą a tylko i wyłącznie jego . RE: Sprzedaż poradnika na tym forum a zwrot - daniel42na - 12-02-2015 13:40 No to czym sie ryjesz skoro wiesz ze jestes czysty a jak typ jest jakis upierdliwy, to najlepiej zamiast sie czajnikować po forach dogadaj się z nim na zwrot jakiejś części tej kwoty - tak abyś ani Ty i On nie był skrzywdzony... i po krzyku. RE: Sprzedaż poradnika na tym forum a zwrot - selfie - 12-02-2015 13:45 @[Doseq] Nic nie oddawaj, nie ma co się dawać łapczywiakom przecież nigdzie nie pisałeś że nisza wypali się dopiero wtedy kiedy jemu zwrócą się pieniądze RE: Sprzedaż poradnika na tym forum a zwrot - szykiryki - 12-02-2015 16:06 @daniel, z tego co kolega pisał chciał mu oddać połowę kwoty za niszę, czyli 100 zł, ale ten nie przyjął takiego, bądź co bądź, polubownego rozwiązania. Skoro @[Krzychu_PL] się nie zgadza, to nic więcej zrobić nie możesz, jak tylko olać... RE: Sprzedaż poradnika na tym forum a zwrot - Doseq - 12-02-2015 17:40 Udało mi się z nim skontaktować (telefonicznie) . Bardzo szybko i sprawnie się dogadaliśmy . Temat w sumie do zamknięcia . RE: Sprzedaż poradnika na tym forum a zwrot - buu - 13-02-2015 00:56 http://pomoc.allegro.pl/artykul/26697/w-jakich-przypadkach-sprzedajacy-moze-odmowic-przyjecia-zwro nie są to przepisy prawne, bo to tylko allegro, ale może Ci się przydać |