Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Gca.sh - nowy skracacz linków ze stałą, wysoką stawką - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: Gca.sh - nowy skracacz linków ze stałą, wysoką stawką (/Temat-Gca-sh-nowy-skracacz-linkow-ze-stala-wysoka-stawka-103611)

Strony: 1 2 3

RE: Gca.sh - nowy skracacz linków ze stałą, wysoką stawką - Yolocaust - 13-12-2014 20:18

Kompletnie się nie opłaca tutaj zarabiać, na jednym fp wrzuciłem linki gca.sh, a na drugim shorte. Na gca nabił ledwo 10 wejść, a na shorte ok 200. Jedyny plus to, że można wypłacać codziennie.

RE: Gca.sh - nowy skracacz linków ze stałą, wysoką stawką - ZabaGamer - 13-12-2014 20:24

Hmm, spróbujemy i zobaczymy jak to będzie, ale jak jest captcha to trochę nieciekawie :/

RE: Gca.sh - nowy skracacz linków ze stałą, wysoką stawką - ClassAxion - 13-12-2014 20:33

Lipka, poważne zabezpieczenie leży, da się stworzyć viralkę (clickjacking) pokerface Trzeba zgłosić..
Poza tym, skracacz ma profesjonalny wygląd i zarazem przyjemny dla oka Smile

RE: Gca.sh - nowy skracacz linków ze stałą, wysoką stawką - Pitman - 13-12-2014 20:59

(13-12-2014 18:58)aero2 napisał(a):  Jak jest captcha to lipa jak w shorte.

W shorte captcha wyskakuje sporadycznie. Także mało trafne porównanie.

RE: Gca.sh - nowy skracacz linków ze stałą, wysoką stawką - Kickster - 13-12-2014 23:30

tutor tutorem ale ukrywanie refa pod czystym rzekomo jest chyba niezbyt fair co nie ?

edit:
po szybkiej obczajce uważam że ten jak i wiele podobnych skracaczy, nie osiągnie sukcesu i jest.. beznadziejny. Nie wiem czemu ale jesli skip ad nie jest łatwe "szybkie" i przyjemne to nikt nie bedzie w to klikał, nawet fapujący desperaci. Jeszcze te białe nieczytelne tło, dopiero po chwili sie zczailem że jakaś chapta jest bo po kliknieciu nie przechodzilo do strony ktorą skróciłem. Lipton

RE: Gca.sh - nowy skracacz linków ze stałą, wysoką stawką - poczmail - 14-12-2014 10:24

@up

Czysty rzekomo link jest jak najbardziej czysty, więc chyba wszystko fair - użytkownicy mają pełne prawo wybrać, z ktorego odnośnika chcą się zarejestrować. Smile

-----------------------------------------

Przyznam szczerze, że dołączyłem do tego skracacza ze względu na wysoką i zachęcającą stawkę. Po początkowych testach muszę powiedzieć, że rzeczywiście system zaliczania klików jest dość uciążliwy. Może to tylko wstępne fazy zabezpieczenia przed fejkowym trafficem (konieczność 2x kliknięcia skip ad + przepisanie captchy), by utrzymać przy sobie tylko wartościowy ruch? Mam nadzieję, że wraz z dalszym rozwojem serwisu procedura przejścia na docelową stronę będzie bardziej zjadliwa i uprości się choćby o tą destrukcyjnie wpływającą na zarobki captchę. Undecided

Odp: RE: Gca.sh - nowy skracacz linków ze stałą, wysoką stawką - broofie - 14-12-2014 11:40

(13-12-2014 19:12)psk9 napisał(a):  Tak BTW. mały offtop - było Big Grin http://zarabiam.com/Temat-GCASH-zarabianie-przez-skracanie-linkow-dowod-wyplaty-102433 [Obrazek: gca.png]

RE: Gca.sh - nowy skracacz linków ze stałą, wysoką stawką - Szrejter - 14-12-2014 11:44

Tak jak wyzej bylo juz na forum. Zanim cos sie napisze wypadaloby przejrzec czy juz tego nie ma Big Grin

RE: Gca.sh - nowy skracacz linków ze stałą, wysoką stawką - poczmail - 14-12-2014 11:49

Nie zauważyłem, wobec tego temat zgłoszony i do zamknięcia. Wink

BTW, choć sam opis specyfikacji serwisu można skopiować, bo bardziej przejrzysty i czytelny aniżeli w pierwotnym temacie.

Gca.sh - nowy skracacz linków ze stałą, wysoką stawką - Sloniasek - 14-12-2014 13:22

Wątek zostaje zamknięty, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Jeśli posiadasz nowe pytania prosimy o założenie kolejnego tematu.