Dieta dla pakerów - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Dział Tematyczny (/Forum-Dzial-Tematyczny-116) +---- Dział: Kulinaria (/Forum-Kulinaria-119) +---- Wątek: Dieta dla pakerów (/Temat-Dieta-dla-pakerow-101475) |
RE: Dieta dla pakerów - Mad402dox - 13-11-2014 14:38 Ej stosujesz jakieś odżywki suple, krea itd?- Jeśli tak to mógł byś coś polecić, bo czytam i czytam i wiele jest tego ale zdana są podzielone i nie wiem na co się zdecydować, a sam kurczak i ryż itp już nic mi nie daje, stanąłem w miejscu z masą i lipa tak trochę :/ RE: Dieta dla pakerów - bart07 - 19-11-2014 12:26 Szczerze jestem tradycjonalista w tej kwestii i robię wszystko na sucho Wiem, że czekam mnie dużo pracy, ale uważam, że to najrozsądniejsze podejście. Myślałem jedynie o jakimś białku, bo w sumie tanio by wyszło w przeliczeniu na jeden posiłek, ale to się zobaczy.... A ile czasu ćwiczysz, że nagle zaczęła się u Ciebie stagnacja? RE: Dieta dla pakerów - Kede - 19-11-2014 12:58 Omlet owsiany: - Szklanka płatków owsianych górskich (błyskawiczne) można je zmixować wtedy omlet będzie dużo lepszy - 4 jajka Dokładnie wymieszać i wylać na patelnię. Usmażyć z 2 stron porządnie na chrupko Na to jogurt naturalny, pokrojone banany i dżem. Ewentualnie sam jogurt i dżem. Pycha Jogurt obowiązkowo bo inaczej będzie suche. Opcjonalnie można dodać pół twarogu do płatków i jajek i wymieszać też wychodzi bardzo smaczne. Posiłek wysokobiałkowy i wysokowęglowodanowy. Jadłem tak codziennie (czasem 2x dziennie) przez 2 lata jak trenowałem siłka+boks Opcja dwa to shake z małej ilości płatków, twarogu, słodkich bananów i mleka ale to już ktoś pisał na ten temat RE: Dieta dla pakerów - Fretax - 19-11-2014 13:23 Zimne mleko 300 ml 50 g płatkow owsianych 50 g nutelli/masła orzechowego białko banan wiórki kokosowe Mega. RE: Dieta dla pakerów - Kede - 19-11-2014 14:16 Nutella to nie na dietę na siłownie tylko do obrastania tłuszczem ;] RE: Dieta dla pakerów - Fretax - 20-11-2014 21:36 No szczególnie jak nie możesz przytyć przy wadze 60-70. Ale Ty pewnie profesjonalnie zajmujesz się kulturystyką, startujesz na Mr. Olympie więc nie możesz jeść nic poza ryżem i kurczakiem. RE: Dieta dla pakerów - Kede - 20-11-2014 21:40 Nutella to sam tłuszcz i cukier. Jedz sobie jak chcesz ale nie polecaj innym tym bardziej nie opiera się diety o nutellę. RE: Dieta dla pakerów - Fretax - 20-11-2014 22:14 Są również płatki owsiane i białko, nutella i dodatki to nadanie temu posiłkowi smaku. RE: Dieta dla pakerów - sebekwkb - 08-02-2015 15:55 Na śniadanie polecam omlet z białek: 4 Białka 1 żółtko 100 gram płatków owsianych Zmiksować i na patelnie. Gotowy placek posmarować nisko słodzonym dżemem. RE: Dieta dla pakerów - szykiryki - 28-02-2015 22:37 Nie wiem czy to dla pakerów, ale sama ćwiczę na silowni (bron Boze nie dla zbudowania masy ) i jeden z moich trenerów polecił mi fajny koktajl (warto zastąpić nim podwieczorek czy wypić po treningu): *kefir (ja biorę ok. 200 ml) *suszona żurawina [2 łyżki stołowe] *otręby owsiane! [ 2 łyżki stołowe] (nie płatki, a otręby- dostępne w większych sieciach typu piotr i paweł, makro itp) Całość blendujemy. Sycące i pobudzające przemianę materii, więc może przyda się i pakerom |