Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Poradnik
Jak z jednego maila zrobić nieskończoność? - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33)
+--- Dział: Poradniki dotyczące Zarabiania przez Internet (/Forum-Poradniki-dotyczace-Zarabiania-przez-Internet-279)
+--- Wątek:
Poradnik
Jak z jednego maila zrobić nieskończoność? (/Temat-Jak-z-jednego-maila-zrobic-nieskonczonosc-100354)

Strony: 1 2 3

RE: Jak z jednego maila zrobić nieskończoność? - jarunioo7 - 13-11-2014 14:26

Na jakich serwisach testowaliście?

Sam robiłem na cba.pl i na facebooku.

Na cba.pl bez zarzutu ale facebook miał problemy i praktycznie na każdym koncie dał weryfikacje dowodem -.- Jak u was? Smile

RE: Jak z jednego maila zrobić nieskończoność? - FireSlayder - 16-11-2014 15:42

Damn, a więc dobrze myślę, że można to wykorzystać do tworzenia kilkunastu kont z refów na różnych buxach itp i trzepać kasę z refów? Jerk2 Chyba nie może być tak pięknie ;_;

RE: Jak z jednego maila zrobić nieskończoność? - jarunioo7 - 16-11-2014 18:08

Oni sprawdzają po IP więc to Ci nic nie da.. Ale za to można dorobić jak tworzysz gdzieś konta.. np. jak ktoś Ci da jakieś zlecenia do stworzenia 100 kont na jakiejś stronie Smile Wiem z autopsji Lol

RE: Jak z jednego maila zrobić nieskończoność? - migda009 - 16-11-2014 18:46

przy niektórych rejestracjach można zrobić tak:
Przykład
oryginalny email [email protected]
zmieniony [email protected]
i po "+" można dopisać dowolna wartość, a wiadomości przyjdą na email oryginalny
na FB niestety to nie działa

RE: Jak z jednego maila zrobić nieskończoność? - jarunioo7 - 16-11-2014 19:30

Znałem ten sposób.. Ale ten jest lepszy Smile

RE: Jak z jednego maila zrobić nieskończoność? - cheaters24 - 29-11-2014 06:03

Potwierdzam. Na każdej rejestracji na fb daje weryfikacje

RE: Jak z jednego maila zrobić nieskończoność? - Nupek369 - 07-12-2014 16:35

A już myślałem, że zrobie mutum kont na fb jak przyjdą startery. Lol Tak czy inaczej plusik się należy.

RE: Jak z jednego maila zrobić nieskończoność? - TOMEK94 - 11-12-2014 13:36

Zawsze pozostają jeszcze inne serwisy niż FB, Plusik leci Smile

RE: Jak z jednego maila zrobić nieskończoność? - jarunioo7 - 11-12-2014 19:38

Dokładnie Smile Ja stworzyłem ostatnio kilkaset kont na darmowych hostingach takich jak strefa.pl, cba.pl i dodatek cały czas działa Smile

RE: Jak z jednego maila zrobić nieskończoność? - xJAmaTOx - 11-12-2014 20:50

Moim zdaniem te całe 'MASKME' zarabia na tym że jeżeli dostaniemy od kogoś meila to automatycznie odsyłają swojego meila z linkiem do PPA/CPA/SUB. Takie jest moje odczucie bo ostatnio miałem dziwną sytuację:
http://scr.hu/2zz/g5of8

Co o tym sądzicie? Myle się?
A może ktoś mi się wkradł na meila