![]() |
Net-Pay.pl - rewolucja w internecie - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Net-Pay.pl - rewolucja w internecie (/Temat-Net-Pay-pl-rewolucja-w-internecie-51041) |
RE: Net-Pay.pl - rewolucja w internecie - [T] r u a n [T] - 24-03-2012 16:28 Rowniez to odkrylem,nie robilem tego zadania by znow nie placic niepotrzebnych pieniedzy RE: Net-Pay.pl - rewolucja w internecie - twardy - 24-03-2012 16:39 robic mozna, jak sie ma zero kasy na koncie ![]() Zgarnij doładowanie na telefon Bon 1000 PLN może być Twój Najlepszy wygrywa kamerę Full HD Wygraj bon Sodexo 1000 PLN osobne maile, dane i czyszczenie ciastek pomiedzy tym, do tego najlepiej mail z domena .pl bony, prezent, ekspres i ubezpieczenie, tak samo jak wyzej, inne dane, inny mail, czyszczenie ciastek zycze powodzenia, ze sprawdzaniem recznym kazdej akcji ![]() nie ma zadnej informacji, co sie zrobilo zle, czy jeszcze nie sprawdziliscie... RE: Net-Pay.pl - rewolucja w internecie - Damkofr - 24-03-2012 16:59 ja wczoraj robiłem na jednych danych te 4 oferty i zaliczyli wszystkie więc dziśaj też tak robie RE: Net-Pay.pl - rewolucja w internecie - WojaKk - 24-03-2012 17:08 O, właśnie mi zaliczyło wczorajsze zadanie ![]() ![]() RE: Net-Pay.pl - rewolucja w internecie - twardy - 24-03-2012 17:11 ciekawe ![]() Bon 1000 PLN może być Twój <-- bonfree Najlepszy wygrywa kamerę Full HD Kliknij tutaj** ** - Nie zaliczymy akcji gdy (...) osoba istnieje już w programie Bonfree (...) RE: Net-Pay.pl - rewolucja w internecie - grzes525 - 24-03-2012 17:23 Powinny zostać wprowadzone jakieś powiadomienia żeby było wiadomo jakie akcje zostały zaakceptowane. RE: Net-Pay.pl - rewolucja w internecie - Damkofr - 24-03-2012 17:39 zrobiłem wszystkie jednak występował problem przy trzech zadaniach gdy klikałem przycisk wykonałem zadanie np 3 wylogowywało mnie i musiałem się zalogowac i wpisałem jeszcze raz bo nie wiedziałem czy przyjeło. Net-apy o ktorej dziś zaliczacie? RE: Net-Pay.pl - rewolucja w internecie - [T] r u a n [T] - 24-03-2012 17:43 Zaliczaja co chwile,z 20 min temu w moim przypadku RE: Net-Pay.pl - rewolucja w internecie - Net-Pay.pl - 24-03-2012 18:00 Zad 8 wywalone, dziękujemy za uwagę. Pieniądze oddajemy jeśli ktoś zasubskrybował oczywiście. RE: Net-Pay.pl - rewolucja w internecie - Net-Pay.pl - 24-03-2012 18:49 Dzisiaj była ostatnia wypłata w prezencie na PayPal, niedługo doszlibyśmy do 100 wypłat, więc troszkę boimy się, że PP nas zbanuje. Od jutra PP z prowizją. |