Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Sejfik.com - [Dowody wypłat, Porady, Opinie] SERWIS WYPŁACA OD PONAD 10 LAT! - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33)
+--- Dział: Zbiór serwisów zarobkowych (/Forum-Zbior-serwisow-zarobkowych-34)
+--- Wątek: Sejfik.com - [Dowody wypłat, Porady, Opinie] SERWIS WYPŁACA OD PONAD 10 LAT! (/Temat-Sejfik-com-Dowody-wyplat-Porady-Opinie-SERWIS-WYPLACA-OD-PONAD-10-LAT-51152)

RE: Sejfik.com- Dorabiaj przez internet (Dowody wypłat, Porady, Opinie) - adinho - 06-05-2018 08:59

Witam, zarejestrowałem się z reflinka

RE: Sejfik.com- Dorabiaj przez internet (Dowody wypłat, Porady, Opinie) - ZaMarancza - 12-05-2018 14:34

Sprawdzimy jak to działa Smile

poszło z reflinka

RE: Sejfik.com- Dorabiaj przez internet (Dowody wypłat, Porady, Opinie) - MrDevix - 14-05-2018 20:08

Osobiście korzystam (niestety nie z reflinku, gdyż konto zakładałem od kolegi Tongue), ale bardzo polecam ten serwis Smile Korzystne reklamy z dużą ilością punktów i zł. Jeśli będą jakieś pytania w sprawie serwisu to zapraszam na PW, bo korzystam już parę tygodni i co nieco wiem Smile Pozdrawiam

RE: Sejfik.com- Dorabiaj przez internet (Dowody wypłat, Porady, Opinie) - MrLanC - 15-05-2018 09:39

Mam takie pytanko opłaca się kupić członkostwo VIP z pakietem zaawansowanego polecającego , jeżeli nie mam żadnych poleconych ?

RE: Sejfik.com- Dorabiaj przez internet (Dowody wypłat, Porady, Opinie) - MrocznyKILL - 27-05-2018 09:58

(03-05-2018 15:30)HelixMoney napisał(a):  Poszło z refa :-)

(06-05-2018 08:59)adinho napisał(a):  Witam, zarejestrowałem się z reflinka

(12-05-2018 14:34)ZaMarancza napisał(a):  Sprawdzimy jak to działa Smile

poszło z reflinka

Dziękuję Wam bardzo że skorzystaliście z reflinkuHeart

(15-05-2018 09:39)MrLanC napisał(a):  Mam takie pytanko opłaca się kupić członkostwo VIP z pakietem zaawansowanego polecającego , jeżeli nie mam żadnych poleconych ?

Nie zagłębiając się w szczegóły odpowiedź brzmi zdecydowanie NIE opłaca się.

RE: Sejfik.com- Dorabiaj przez internet (Dowody wypłat, Porady, Opinie) - ElWariato - 31-05-2018 12:22

Klik i głos

RE: Sejfik.com- Dorabiaj przez internet (Dowody wypłat, Porady, Opinie) - adis1322 - 13-06-2018 17:57

Czy na sejfiku opłaca się reklamować PTP imperium reklamy? Jakby nie patrzeć na imperium reklamy za każde klik mamy 1 kredyt,a w dodatku wejścia nie muszą być unikatowe. Podzieli się ktoś doświadczeniami?

RE: Sejfik.com- Dorabiaj przez internet (Dowody wypłat, Porady, Opinie) - ~Queen~ - 14-06-2018 07:16

Nie da się na tym dużo zarobić, w ciągu miesiąca zarobiłam może razem 10 zł - na klikach za punkty i płatnych klikach

RE: Sejfik.com- Dorabiaj przez internet (Dowody wypłat, Porady, Opinie) - MrocznyKILL - 01-07-2018 21:53

@up
serwis niezmiennie w dobrej formie i jak zawsze wypłaca na czas.

RE: Sejfik.com- Dorabiaj przez internet (Dowody wypłat, Porady, Opinie) - Albertmali - 06-07-2018 22:29

Poszło z refa Smile