![]() |
Sprzedam konta Facebook - stażowe, z grupami i znajomymi, marketplace - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Sprzedam (/Forum-Sprzedam-30) +---- Wątek: Sprzedam konta Facebook - stażowe, z grupami i znajomymi, marketplace (/Temat-Sprzedam-konta-Facebook-stazowe-z-grupami-i-znajomymi-marketplace-132677) |
RE: Sprzedam konta Facebook - stażowe, z grupami i znajomymi - konto matka - karo1919 - 19-09-2017 13:40 Czy sprzedajesz tylko konta na fb? Interesuje mnie chomik jeszcze. RE: Sprzedam konta Facebook - stażowe, z grupami i znajomymi - konto matka - jergele - 09-10-2017 20:57 Aktualizacja GG 868540 Lista zawsze aktualna: ![]() RE: Sprzedam konta Facebook - stażowe, z grupami i znajomymi - konto matka - miprat - 12-10-2017 02:24 Moglbys odpisac na gg? Masz jakies aktualnie na stanie? RE: Sprzedam konta Facebook - stażowe, z grupami i znajomymi - konto matka - jergele - 12-10-2017 06:49 @[miprat] Do mnie chyba nie piszesz na GG, bo nie widzę. Tabelka na forum jest aktualizowana na bieżąco - jest zawsze aktualna (data na dole). RE: Sprzedam konta Facebook - stażowe, z grupami i znajomymi - konto matka - TelegramGrzegorz - 17-10-2017 12:33 Jak zwykle bez żadnego problemu, polecam ![]() RE: Sprzedam konta Facebook - stażowe, z grupami i znajomymi - konto matka - aron-baron - 17-10-2017 14:18 a męskie konta ktoś posiada ? RE: Sprzedam konta Facebook - stażowe, z grupami i znajomymi - konto matka - iBracho - 19-10-2017 18:05 Szybki kontakt, konto działa, polecam ![]() RE: Sprzedam konta Facebook - stażowe, z grupami i znajomymi - konto matka - wisieneczkaaa - 25-10-2017 08:02 Witam. Potrzebuję jakiegoś konta na FB, które będzie mi potrzebne do umieszczania ogłoszeń sprzedażowych w grupach o tematyce motoryzacjnej. Jak na razie mam 3 konta fake'owe i nawet ok sobie radzą, ale boje się, że dostanę w niedługim czasie bana i tyle z tego będzie. Już dwa razy były weryfikowane przez zdjęcia i tel. Jedno było założone w styczniu br. i na nim mogłem dodawać ok. 10 takich samych ogłoszeń sprzedażowych dziennie i nic się nie działo do czasu. Czy miałbyś może jakieś konto, na którym mógłbym dodać siebie do grup motoryzacyjnych ok 2-3 dziennie do tego ogłoszenie min. 1-2 dziennie na grupę bez dostania bana? ![]() dzięki i pozdrawiam RE: Sprzedam konta Facebook - stażowe, z grupami i znajomymi - konto matka - Fokabezoka - 27-10-2017 08:50 Kupie konta. RE: Sprzedam konta Facebook - stażowe, z grupami i znajomymi - konto matka - Pocket - 27-10-2017 11:51 gorąco polecam ![]() |