✪ Profesjonalny i PRAWDZIWY MENTORING rozwijany od stycznia 2015 roku! ✪ - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: ✪ Profesjonalny i PRAWDZIWY MENTORING rozwijany od stycznia 2015 roku! ✪ (/Temat-%E2%9C%AA-Profesjonalny-i-PRAWDZIWY-MENTORING-rozwijany-od-stycznia-2015-roku-%E2%9C%AA-121991) |
RE: [HIT] Grupa Get Paid 2.0 - mysc - tomek7912 - 19-06-2016 16:20 Mam pytanie, ile na takim spamowaniu linkami zarabiasz? I czy można jeszcze wkleić na fb link z shorte? Wysłane z mojego SM-G531F przy użyciu Tapatalka RE: [HIT] Grupa Get Paid 2.0 - mysc - jarunioo7 - 19-06-2016 16:34 MickeyHuntr.. Ale sie na Tobie mysc nachapał! Pewnie już jest na Karaibach Przyznaj się, że oczekiwałeś unikalnych nisz, które dadzą Ci od razu pewny zarobek, a jeszcze lepiej byłoby gdybyś nic nie musiał robić. Coś ode mnie: Na sposobie dotyczącym zarabiania na fp ero (skracanie) zarabiałem przez kilka miesięcy po 300$ / msc na shorte - a mogłem jeszcze więcej gdybym miał narzędzie do fanpagy jakim jest ten skrypt. To było stosunkowo dawno. Na sposobie dotyczącym zarabiania na fp gimb zarobiłem w 2015 roku około 40 tyś zł. Włożyłem kilka tysięcy w ten interes ale gdybym rozwijał je metodami napisanymi na forum mysca - zarabiał bym minimum po kilkaset złotych / msc po rozwinięciu fanpagy. Na grupach zarobiłem też ładnych kilka tysięcy złotych ale gdybym wcześniej miał tak dokładnie przygotowane plany jak na forum - zarabiałbym znacznie więcej i regularniej. Więc jeśli uważasz, że mysc na swoich forach nie ma nic ciekawego do zaoferowania to JESTEŚ W BŁĘDZIE. Ja przez sposoby opisane na forum zarobiłem kilkadziesiąt tysięcy i otworzyłem firmę, która funkcjonuje już pół roku Zobacz też opinie MLM i Klina tutaj: http://zarabiam.com/Temat-100-Kompleksowy-Poradnik-Sub-Premium-SMS-od-A-do-Z-dostep-do-zamknietej-grupy-134389 Trochę ciężko uwierzyć, że masz 19 lat po tym co tu wypisujesz :| RE: [HIT] Grupa Get Paid 2.0 - mysc - mysc - 19-06-2016 16:47 Dzięki Jarunioo ! @[tomek7912] , odpisałem na PW RE: [HIT] Grupa Get Paid 2.0 - mysc - MickeyHuntr - 19-06-2016 18:34 @[jarunioo7] Gotowych nisz? Hah, oczekiwałem chociaż jakichś informacji nt. gdzie ich szukać albo jak je zmonetyzować, a jedyne co się dowiedziałem, to jak już wykorzystywać gotowe programy. Widzę też, że wyjątkowo Ci się nudzi i już przeskanowałeś mój profil panie detektywie Btw. na ero już zarabiam do jakiegoś czasu, z miesiąc po tym jak wstąpiłem do tej grupy. (19-06-2016 16:34)jarunioo7 napisał(a): Więc jeśli uważasz, że mysc na swoich forach nie ma nic ciekawego do zaoferowania to JESTEŚ W BŁĘDZIE. Ja przez sposoby opisane na forum zarobiłem kilkadziesiąt tysięcy i otworzyłem firmę, która funkcjonuje już pół roku Te opinie dotyczą poradnika, a nie grupy Polecam czytanie ze zrozumieniem (19-06-2016 16:34)jarunioo7 napisał(a): Trochę ciężko uwierzyć, że masz 19 lat po tym co tu wypisujesz :| Ahah, sam masz 19 lat RE: [HIT] Grupa Get Paid 2.0 - mysc - mysc - 19-06-2016 20:05 (19-06-2016 18:34)MickeyHuntr napisał(a): @[jarunioo7] Gotowych nisz? Hah, oczekiwałem chociaż jakichś informacji nt. gdzie ich szukać albo jak je zmonetyzować, a jedyne co się dowiedziałem, to jak już wykorzystywać gotowe programy. MickeyHuntr, ja juz nie mam siły - proszę Cię przestań się tutaj wypowiadać. W starej grupie nadal są informacje na temat promowania własnych nisz. Ponadto każdy mógł do mnie w każdej chwili napisać i zadać pytanie - Ty tego nie robiłeś, a teraz wylewasz "żale"... ogarnij się chłopie. (19-06-2016 18:34)MickeyHuntr napisał(a): Te opinie dotyczą poradnika, a nie grupy Polecam czytanie ze zrozumieniem Ten temat też dotyczy już innej grupy, bezpośrednio związanej z w/w poradnikiem - również polecam czytać ze zrozumieniem. Dyskusja na temat starej grupy to zwykły spam - jeśli chcesz dyskutować, to napisz do mnie na PW - już Ci to powiedziałem wcześniej. Nie będę więcej komentował Twoich postów. Jeśli ktoś jest zainteresowany całą wymianą zdań z MickeyHuntr, lekturę należy zacząć od tego postu . RE: [HIT] Grupa Get Paid 2.0 - mysc - MickeyHuntr - 19-06-2016 23:11 Stary, zamiast rozwinąć i naprawić starą grupę tworzysz nową i mówisz, że to co było wcześniej to offtop? RE: [HIT] Grupa Get Paid 2.0 - mysc - KenkyushaKamil - 21-06-2016 00:41 z Myscem moja współpraca nie wyglądała dobrze, bo ja z siebie dałem za mało. Jednakże jeśli ktoś ************ się do Adama o wygląd forum jak i o ich treść to kaplica. Wszystko co jest napisane na zarabiam.com znajdziesz na google i kilku innych forach zagranicznych(przepraszam kur*a bardzo ale kalką są poradniki sprzedawane za 100-300 złotych tutaj na forum) Mysc zrobił 2 rzeczy - poukładał to wszystko w jakiś sensowny ład - dawał od siebie wsparcie i od niego nauczyłem się bardzo dużo. Wystarczy chcieć, a nie czekać aż samo przyjdzie. Mogę jeszcze wypisać jaki on jest zajebisty itd, ale myślę, że mysc'a parę słów krytyki nie złamię. Kto z nim miał przyjemność współpracować to wie, że genialny człowiek. Mentor ? Moim zdaniem bije na głowię 90% mentorów którzy za 20% z leadmore dają spis poradników z konkurencyjnego forum(zc.com rządzi ! nie banujcie ) i zc.com + swoje kwiatki(czyli desgin) Dodatkowo po co to pisze? Mikey czasami warto sprzedać firmę i zrobic nową, bo naprawa starej jest zbyt czasochłonna. Jak mysc żeruje na refach to ja za jakiś czas zmienie specjalnie metody zarobku aby miał ode mnie %(nie we krwi). Nie znam 2 takie jak on osoby która bez interesownie (to co on zarobił to drobne) robił tak wiele dla tylu ludzi. Mysc czekam na wpisy na stronie. Ps. Przepraszam za nie ład w końcu 1 w nocy RE: [HIT] Grupa Get Paid 2.0 - mysc - mysc - 21-06-2016 14:10 (21-06-2016 00:41)KenkyushaKamil napisał(a): [...]Mogę jeszcze wypisać jaki on jest zajebisty itd, ale myślę, że mysc'a parę słów krytyki nie złamię. Kto z nim miał przyjemność współpracować to wie, że genialny człowiek. Mentor ? Moim zdaniem bije na głowię 90% mentorów którzy za 20% z leadmore [..] Dzięki @[KenkyushaKamil], ale nie przesadzajmy z tą genialnością Btw. Proszę o nazwiska tych 10% Co do zamiany darmowej grupy w płatną, to może omówię to trochę szerzej. Projekt darmowego mentoringu, moim zdaniem, nie nadawał się do naprawy oraz dalszego rozwijania. 350-400 kont zarejestrowana pode mną to konta nieużywane. Te osoby albo zrezygnowały, albo zarabiały w innych serwisach (innych od EF, ML, LN), albo założyły konta tylko w celu uzyskania dostępu do grupy. Każda taka osoba to poświęcony z mojej strony czas - jak widać zwrot z tego poświęconego czasu wynosił 2,5zł/rh. 8 miesięcy to i tak bardzo długo, jak na tak nierentowny interes. Rezygnacja z darmowego mentoringu i rozwój nowej grupy, to moim zdaniem dobra decyzja - skorzystam na tym nie tylko ja, ale również zainteresowane współpracą osoby. Wszystkie aktywne osoby otrzymały dostęp do nowej grupy za darmo. Od nowych osób nie wymagam rejestracji w konkretnych serwisach - mają pełną dowolność, ale w celu dołączenia muszą zakupić poradnik (który swoją drogą jest na prawdę obszernym i wartym swojej ceny opracowaniem tego modelu zarobku - PO REKLAMIE). Zakup poradnika od razu odsiewa osoby niezdecydowane + zapewnia mi dochód, nawet gdy dana osoba nie jest pode mną zapisana i zarabia sobie np. w Leadmore. Utrzymanie całej grupy tylko w trzech serwisach jest niewykonalne - więc brak takich wymogów to korzyść dla wszystkich członków. Wszystkie poradniki przeredagowałem na jeszcze bardziej zrozumiałe, a wiele napisałem od nowa. Nowa grupa jest dużo lepiej przygotowana od starej. Jako, że poradniki są sprzedawane - stale dbam o ich aktualność, nie będę w końcu brał pieniędzy za nic nie warte, przestarzałem informacje. W starej grupie miałem wrażenie, że "działam charytatywnie", w tej chwili już nie mam - więc daje z siebie jeszcze więcej. Nie ukrywam, że projekt prowadzę w celu zarobkowym - ale za tymi zarobkami idą na prawdę przydatne dla klientów materiały. Myślę, że teraz ten projekt ma sens i obie strony będą zadowolone. Prowadzenie darmowego mentoringu jest nieopłacalne - jeżeli ktoś myśli inaczej, to proponuję spróbować i przekonać się na własnym przykładzie. Edycja Jednak rozwiąnąłem ten temat jeszcze szerzej : http://getpaid20.pl/artykul/mentoring-w-branzy-subpremium-sms-czyli-problem-wspolnego-pastwiska/ Zapraszam Mam nadzieję, że dyskusja na temat starej grupy już się skończyła Pozdrawiam mysc RE: [HIT] Grupa Get Paid 2.0 - mysc - Deoes - 23-06-2016 14:08 Śledzę każdy wpis na blogu, bardzo ciekawie prowadzony, tylko tak dalej! RE: [HIT] Grupa Get Paid 2.0 - mysc - mysc - 02-07-2016 17:16 Dzisiaj oferta zostało rozszerzona o : - Promowanie gier Dzięki Deoes - przepraszam za kolejny "zastój" na blogu i obiecuję nowe artykuły w przeciągu 2-3 dni |