![]() |
Last Man Standing - Ewhoring - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Last Man Standing - Ewhoring (/Temat-Last-Man-Standing-Ewhoring-171380) |
RE: Last Man Standing - Ewhoring - itmaster - 22-11-2021 23:11 (22-11-2021 22:59)Admin napisał(a): ...patrząc na syf jaki się dzieje to może lepiej przeleżeć ten grudzień na malediwach i się nie przejmować Na Malediwach to nie wiem, czy całkiem nie straciło by się chęci do pracy. ![]() RE: Last Man Standing - Ewhoring - ShuQi - 22-11-2021 23:23 (22-11-2021 22:59)Admin napisał(a): Jako twój wspólnik nie pozwoliłbym Ci na takie zachowania (lenistwo To ile kosztuje godzina, abyś mnie cisnął do pracy, ewentualnie pro bono wieczorem też możesz ? ![]() ![]() ![]() Praca w ewho ma ten minus, że bardzo rozleniwia, wstaję o której chcę i totalnie cały dzień mam wolny. Dopiero późnym późnym wieczorem siadam i pracuje - łatwo tutaj odpuścić " a tam raz te kilka godzin nie popracuję" i tak się składa i składa ![]() ![]() Czasami połączenie dwóch osób/partnerów biznesowych dopiero pozwala na wyciągnięcie z każdego tych 130% ![]() ![]() Oczywiście ten dziennik ma wiele powodów dla którego go prowadzę. Jednym z nim jest to, że jestem otwarty na różne propozycje współpracy i chętnie wypróbuję swoich umiejętności bądź nauczę się czegoś nowego. Skoro na płaszczyźnie ewho się da, dlaczego w innym miejscu także miałbym nie dać rady? ![]() ![]() RE: Last Man Standing - Ewhoring - Admin - 22-11-2021 23:34 (22-11-2021 23:23)ShuQi napisał(a):(22-11-2021 22:59)Admin napisał(a): Jako twój wspólnik nie pozwoliłbym Ci na takie zachowania (lenistwo Takie wymówki to każdy partner programów partnerskich czy ziomek utrzymujący się z pracy przez internet mógłby stosować - to nie przejdzie ![]() RE: Last Man Standing - Ewhoring - ShuQi - 25-11-2021 15:03 Cześć wszystkim! Odpowiadając na częste pytania, prośby dotyczące "jak zacząć" postanowiłem wyjść z pomocną ręką i zaoferować podstawowe narzędzie do pracy w ewho. Co to takiego? To aplikacja, dzięki której zdjęcia bądź filmy z galerii będą wysyłane jako live --> Robione teraz, a nie dodawane z telefonu ![]() Szczegóły znajdują się tutaj: https://zarabiam.com/Temat-Aplikacja-SNAPCHAT-LIVE-173108?pid=1950349#pid1950349 RE: Last Man Standing - Ewhoring - eciver - 26-11-2021 12:12 @[ShuQi], a polecisz jakąś literaturę dot. socjotechnik, z których korzystasz? Generalnie korzystałeś z takich źródeł, żeby się doszkolić, czy naturalny talent? ![]() RE: Last Man Standing - Ewhoring - njr - 26-11-2021 13:32 (26-11-2021 12:12)eciver napisał(a): @[ShuQi], a polecisz jakąś literaturę dot. socjotechnik, z których korzystasz? Generalnie korzystałeś z takich źródeł, żeby się doszkolić, czy naturalny talent? Raczej bym obstawiał talent albo życiowa nauka ![]() Eciver na youtube znajdziesz pełno na ten temat lecz też polecam zagłębić się w psychologie sprzedaży która też wpływa na zarobki żeby nakręcić klienta RE: Last Man Standing - Ewhoring - ShuQi - 26-11-2021 15:06 @[eciver] Bardzo dobre pytanie które zadałeś w moją stronę. Tak realnie to składa się na to wiele rzeczy, zawodowo pracowałem jako handlowiec przez kupę lat, więc naturalnie wyrobiłem sobie nawyk "gadki" pomaga w tym fakt że podczas pracy głównie miałem kontakt z kobietami. Natomiast kolejną ważną sprawą jest po prostu praktyka, wiele razy popełniłem różne błędy, ważne jest to aby wyciągać z nich wnioski na przyszłość. To coś jak z "tekstem na podryw" jeżeli nie zadziałał raz, drugi, trzeci to znaczy że po prostu nie działa i pora zmienić sposób ![]() ![]() ![]() Co do książek, nie polecę Ci tutaj totalnie nic, z prostego powodu - dla każdego inny zakres wiedzy będzie cenny i godny uwagi. Dlatego też, to co napisałem wyżej potraktuj jako "wędkę", przyniesie to znacznie lepszy efekt niż podana "ryba na talerzu" ![]() RE: Last Man Standing - Ewhoring - JohnyPrezes24 - 26-11-2021 16:24 Odpisałbyś na pw? ![]() RE: Last Man Standing - Ewhoring - ShuQi - 26-11-2021 16:51 Odpisałem! ![]() ![]() RE: Last Man Standing - Ewhoring - eciver - 26-11-2021 21:12 (26-11-2021 15:06)ShuQi napisał(a): Co do książek, nie polecę Ci tutaj totalnie nic, z prostego powodu - dla każdego inny zakres wiedzy będzie cenny i godny uwagi. Dlatego też, to co napisałem wyżej potraktuj jako "wędkę", przyniesie to znacznie lepszy efekt niż podana "ryba na talerzu" Nie pytałem pod kątem otrzymania sposobu na sukces w tej dziedzinie podanego na tacy. Ale wiem, że pewnie większość pytających tego od Ciebie oczekuje. Raczej śledzę Twój wątek z ciekawości, kwoty oczywiście robią niezłe wrażenie. Skoro masz doświadczenie zawodowe w sprzedaży to wyjaśnia Twoją skuteczność. Mi zawsze brakowało tej 'gadki' stąd sądziłem, że podrzucisz jakąś ciekawą lekturę. Tylko tyle. ![]() |