My Search funds wyszukiwarka za którą płacą - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: My Search funds wyszukiwarka za którą płacą (/Temat-My-Search-funds-wyszukiwarka-za-ktora-placa-21046) |
- tediboyz - 19-05-2008 07:56 sarevok napisał(a):mam pytanie - dostalem takiego maila od nich, ale konto nie jest zablokowane. Powie mi ktos, czy zakladac nowe konto, czy na tym dalej szukac ? Stwierdzili, że twoje wyszukiwania łamią regulamin ponieważ: - bezmyślnie klikasz w linki - używasz autoszukaczy - wyszukujesz po kilka razy te same informacje W związku z tym twoje konto została przekazane departamentowi bezpieczeństwa, który przeprowadzi dalsze dochodzenie w wyniku, którego złe wyszukania zostaną odliczone z konta bądź twoje konto zostanie usunięte - sarevok - 19-05-2008 09:02 dzieki, dziwne troche bo staram sie nie wyszukiwac tych samych slow, czekam kilka minut pomiedzy wyszukiwaniami. Czyli trzeba zakladac nowe konto ;/ - disappointed - 23-05-2008 16:13 Ponoć wypłacalne, ale właściwie tylko dla niektórych i nie zawsze. Jak dla mnie to zwykły SCAM banuje użytkowników dopływających do granicy wypłaty, zasłaniając się problemami technicznymi. MySearchFunds kombinuje też przy referrals, odejmując w jakiś dziwny sposób ich kliknięcia. Zdecydowanie nie polecam, a te 0,03 funta to totalna bujda na resorach. :roll: pozdrawiam i przestrzegam - klose - 30-05-2008 08:27 Odejmują jak stwierdzą próbę oszustwa i anulują niektóre strony, a tak to wszystko ok - biegi92 - 31-05-2008 08:02 tez tak macie ze jak uzywacie tej wyszukiwarki to was kieruje do google.uk? - klose - 31-05-2008 21:29 biegi92 napisał(a):tez tak macie ze jak uzywacie tej wyszukiwarki to was kieruje do google.uk? Tak, oni się połączyli z Google żeby jeszcze lepiej wyszukiwać, bo na początku mieli tylko polączenie z ask.com i wyniki były słabe , nie łapało polskich stron w ogóle prawie. - piechu - 30-08-2008 20:26 placi ta firma jeszcze?? - szymek00 - 30-08-2008 20:31 Oczywiście, tylko nie wiem ile idzie wypłata, oni mają na tym wielki zarobek... PS. Mam tu refback (MyHPF się teraz nazywa ta firma) w podpisie :-| - piechu - 30-08-2008 20:41 niestety juz bylem tu zarejestroany dawno wiec nie moge skorzystac My Search funds wyszukiwarka za którą płacą - piotrekprorok - 18-09-2015 09:13 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |