Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
My Search funds wyszukiwarka za którą płacą - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: My Search funds wyszukiwarka za którą płacą (/Temat-My-Search-funds-wyszukiwarka-za-ktora-placa-21046)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16

- tediboyz - 19-05-2008 07:56

sarevok napisał(a):mam pytanie - dostalem takiego maila od nich, ale konto nie jest zablokowane. Powie mi ktos, czy zakladac nowe konto, czy na tym dalej szukac ?

It has come to our attention that your account appears to be the subject of invalid searching with searches outside of the Terms and Conditions including (but not limited to) click fraud, automated search tools, searches made without regard to the results returned etc..

MySearchFunds uses sophisticated detection tools which looks at the quality of the search terms used, frequency of the search terms used, the volume of searches and the frequency of searches.

As such these accounts have been referred to our Click Fraud department for further investigation and in accordance with our Terms & Conditions we reserve the right to disallow any invalid searches or to terminate your account.

Stwierdzili, że twoje wyszukiwania łamią regulamin ponieważ:
- bezmyślnie klikasz w linki
- używasz autoszukaczy
- wyszukujesz po kilka razy te same informacje

W związku z tym twoje konto została przekazane departamentowi bezpieczeństwa, który przeprowadzi dalsze dochodzenie w wyniku, którego złe wyszukania zostaną odliczone z konta bądź twoje konto zostanie usunięte

- sarevok - 19-05-2008 09:02

dzieki, dziwne troche bo staram sie nie wyszukiwac tych samych slow, czekam kilka minut pomiedzy wyszukiwaniami. Czyli trzeba zakladac nowe konto ;/

- disappointed - 23-05-2008 16:13

Ponoć wypłacalne, ale właściwie tylko dla niektórych i nie zawsze. Jak dla mnie to zwykły SCAM banuje użytkowników dopływających do granicy wypłaty, zasłaniając się problemami technicznymi. MySearchFunds kombinuje też przy referrals, odejmując w jakiś dziwny sposób ich kliknięcia. Zdecydowanie nie polecam, a te 0,03 funta to totalna bujda na resorach. :roll:

pozdrawiam i przestrzegam

- klose - 30-05-2008 08:27

Odejmują jak stwierdzą próbę oszustwa i anulują niektóre strony, a tak to wszystko ok Tongue

- biegi92 - 31-05-2008 08:02

tez tak macie ze jak uzywacie tej wyszukiwarki to was kieruje do google.uk?

- klose - 31-05-2008 21:29

biegi92 napisał(a):tez tak macie ze jak uzywacie tej wyszukiwarki to was kieruje do google.uk?

Tak, oni się połączyli z Google żeby jeszcze lepiej wyszukiwać, bo na początku mieli tylko polączenie z ask.com i wyniki były słabe , nie łapało polskich stron w ogóle prawie.

- piechu - 30-08-2008 20:26

placi ta firma jeszcze??

- szymek00 - 30-08-2008 20:31

Oczywiście, tylko nie wiem ile idzie wypłata, oni mają na tym wielki zarobek...

PS. Mam tu refback (MyHPF się teraz nazywa ta firma) w podpisie :-|

- piechu - 30-08-2008 20:41

niestety juz bylem tu zarejestroany dawno wiec nie moge skorzystac Sad

My Search funds wyszukiwarka za którą płacą - piotrekprorok - 18-09-2015 09:13

Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.