Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Leadnow.pl - skuteczna sieć afiliacyjna - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (https://zarabiam.com/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (https://zarabiam.com/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+---- Dział: LeadNow (https://zarabiam.com/Forum-LeadNow-401)
+---- Wątek: Leadnow.pl - skuteczna sieć afiliacyjna (/Temat-Leadnow-pl-skuteczna-siec-afiliacyjna-117196)

RE: Leadnow.pl - skuteczna sieć afiliacyjna - milosz998 - 29-08-2015

Powiem tak.

Na Leadnow praktycznie nie pracuję (nie skupiłem się w pełni na tym serwisie). Zarzuciłem może 2-3 linkami. Mam jakieś 250 wejść - 15 leadów.

Wygląda to niesamowicie. Gdzie indziej mam po 500-700 wejsc dziennie i 2 leady to cud, a tutaj po prostu wygląda to tak jakby ten serwis jako jedyny uczciwe zliczał leady, bo to jest coś niemożliwego.

Niebawem skupiam się na pracy tylko tu.

RE: Leadnow.pl - skuteczna sieć afiliacyjna - mlody16918 - 29-08-2015

(29-08-2015, 01:15)milosz998 napisał(a): Powiem tak.

Na Leadnow praktycznie nie pracuję (nie skupiłem się w pełni na tym serwisie). Zarzuciłem może 2-3 linkami. Mam jakieś 250 wejść - 15 leadów.

Wygląda to niesamowicie. Gdzie indziej mam po 500-700 wejsc dziennie i 2 leady to cud, a tutaj po prostu wygląda to tak jakby ten serwis jako jedyny uczciwe zliczał leady, bo to jest coś niemożliwego.

Weź pod uwagę regulamin i się z nim zapoznaj, będziesz wiedział dlaczego konwersja jest inna Smile

RE: Leadnow.pl - skuteczna sieć afiliacyjna - milosz998 - 29-08-2015

(29-08-2015, 01:23)mlody16918 napisał(a):
(29-08-2015, 01:15)milosz998 napisał(a): Powiem tak.

Weź pod uwagę regulamin i się z nim zapoznaj, będziesz wiedział dlaczego konwersja jest inna Smile

Nie będę czytał całego. Oświeć mnie.

RE: Leadnow.pl - skuteczna sieć afiliacyjna - Jatutylkopatrze - 29-08-2015

A ja nadal czekam na programy facebookowe Sad i chyba sie nie doczekam :/

RE: Leadnow.pl - skuteczna sieć afiliacyjna - zozols1 - 29-08-2015

[spoiler]
Cytat:b) Właściciel serwisu uiszcza opłatę na rzecz Partnera za każdą poprawnie wykonaną aktywację, która nastąpiła
wskutek przekierowania za pomocą jego unikalnego linku referencyjnego,
c) Właściciel otrzymuje bezpośrednio opłaty za wygenerowane zarobki przez Partnerów od niezależnych
podmiotów, do których należy każdy z programów partnerskich dostępnych w sieci LeadNow.pl, które to
podmioty posiadają bezpośrednią umowę o współpracę z LeadNow.pl,
d) Na czas trwania umowy najmu albo umowy podnajmu, Właściciel serwisu udostępnia parterowi Panel
zarządzania, umożliwiający pobranie materiałów reklamowych, wygenerowanie unikalnego linka referencyjnego,
sprawdzenie aktualności i aktualnych wynagrodzeń oraz sprawdzenie statystyk swojej reklamy,
[/spoiler]

Przypuszczam, że to ta część. Czytałem cały regulamin i nie znalazłem nic innego.
Chodzi chyba o to, że osoba nawet z pustym kontem też daje leada - mogę się mylić.

RE: Leadnow.pl - skuteczna sieć afiliacyjna - LeadNow - 29-08-2015

Szczegóły naliczania to oczywiście nasza wewnętrzna tajemnica Smile. Dbamy, aby nasi partnerzy byli usatysfakcjonowani warunkami współpracy, co jak widać - nie są to puste słowa Smile.

@Jatutylkopatrze Już wkrótce Wink. Coraz więcej naszych partnerów pragnie takich programów, tak że staramy się wyjść im naprzeciw!

Przy okazji - polecam wszystkim jednak czytać regulamin. Staramy się jak najbardziej dogodzić naszym partnerom, ale w zamian oczekujemy, że będą generowali prawdziwy ruch; na fraudy jesteśmy bardzo wyczuleni.

RE: Leadnow.pl - skuteczna sieć afiliacyjna - zozols1 - 29-08-2015

Zauważyłem problem w programie pobierz plik. Pracuję na dwóch komputerach, gdy na jednym zrobiłem linki, sprawdzam - wszystko działa. Idę na drugi wchodzę w link a tam wyskakuje całkiem inna strona, gdzie nie piszę nic co podałem w linku, tylko, że jest to strona z pobieraniem. Na środku jest duży przycisk i odliczanie od 5 do 1, a potem jest pobierz. Klikam w pobierz a tam wyskakuje komunikat o pobieraniu jakiegoś tam hajsu. Nwm czy to tak ma być czy o co chodzi. Sprawdzałem kilkukrotnie i jest tak za każdym razem ;/

RE: Leadnow.pl - skuteczna sieć afiliacyjna - rozekrr - 29-08-2015

@[LeadNow] , szkoda że na Stream trzeba tak długo czekać, upominałem się o niego kilka tygodni temu i dalej nie ma, a to podstawowy program. Cóż...

RE: Leadnow.pl - skuteczna sieć afiliacyjna - LeadNow - 29-08-2015

Bardzo nam przykro z tego powodu. Niestety, mamy sezon urlopowy, a co za tym idzie - nasze "moce przerobowe" nie są pełne. Wakacje "na szczęście" się jednak kończą, tak więc prace ulegają przyspieszeniu Smile.

RE: Leadnow.pl - skuteczna sieć afiliacyjna - rozekrr - 29-08-2015

To się nie obiecuje jeżeli potem tygodniami słowa nie dotrzymacie...
Konkretnie proszę, w jakim okresie zostanie dodany Stream w końcu?

Proszę o pewne info a nie takie które znowu spłynie...