Temat dla tych którzy jeżdżą jednośladami (motocykle/motorowery). - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-10) +---- Dział: Ciekawe Dyskusje (/Forum-Ciekawe-Dyskusje-328) +---- Wątek: Temat dla tych którzy jeżdżą jednośladami (motocykle/motorowery). (/Temat-Temat-dla-tych-ktorzy-jezdza-jednosladami-motocykle-motorowery-138400) |
RE: Temat dla tych którzy jeżdżą jednośladami (motocykle/motorowery). - Artinesse - 22-12-2016 10:43 Bardzo ładna lista. Miałeś same klasyki, kultowe motocykle. Ja czekam na naklejki do mojego Junaczka. Będę mieć w nowym roku. Dogadałam się z producentem, że zrobią mi naklejki, bo mają zaprzyjaźnioną drukarnie. Obecnie przerwa z jazdą... mróz taki że nie chce się jeździć. Zresztą święta, wolny czas to spędzam z bliskimi i na objadaniu się przysmakami. Po świętach waga pójdzie do góry . RE: Temat dla tych którzy jeżdżą jednośladami (motocykle/motorowery). - ZbysiuK - 04-01-2017 18:32 (19-12-2016 16:04)badylek napisał(a):(14-11-2016 18:45)Artinesse napisał(a): Makabrycy myślę, że już tyle zainwestowałam w ekwipunek, że wydawanie na nowe motocykle to by był wyczyn . Bracie ! 525 exc? Nie ciężki? Czemu nie ćwiara albo 3seta w 2t? Osobiście jestem zwolennikiem 4t ze względu na chociażby dźwięk i żywotność silnika. Kiedy wróci lato... Robicie pożegnanie burej suki zimy? RE: Temat dla tych którzy jeżdżą jednośladami (motocykle/motorowery). - Artinesse - 04-01-2017 21:57 Na razie mój jednoślad stoi przysypany śniegiem xD. Żeby tak chociaż śnieg stopniał... RE: Temat dla tych którzy jeżdżą jednośladami (motocykle/motorowery). - Makabrycy - 05-01-2017 02:34 przy enduro nie widze raczej problemu ze sniegiem gorzej z szosowymi RE: Temat dla tych którzy jeżdżą jednośladami (motocykle/motorowery). - ZbysiuK - 06-01-2017 00:47 (05-01-2017 02:34)Makabrycy napisał(a): przy enduro nie widze raczej problemu ze sniegiem gorzej z szosowymi Idzie się lepiej nauczyć jeździć, opanowywać motor, ale jest zimno, łatwo się przeziębić, częściej trzeba motor myć, łatwiej wyglebić, przebić koło (pod śniegiem wiele rzeczy przysypane) itd. RE: Temat dla tych którzy jeżdżą jednośladami (motocykle/motorowery). - Liromir - 11-01-2017 12:44 Co sądzicie o fz6? chce sobie kupić na pierwszy poważny motor RE: Temat dla tych którzy jeżdżą jednośladami (motocykle/motorowery). - Puciek - 11-01-2017 20:40 Dobry sprzęt RE: Temat dla tych którzy jeżdżą jednośladami (motocykle/motorowery). - Artinesse - 27-02-2017 14:41 Ja powoli zaczynam myśleć nad jakąś konkretną 125 ccm. Nie wiem czy to będzie yamaha czy honda. 1,5 tygodnia temu wykopałam spod resztek śniegu mojego Junaka. Rdza, syf i ubóstwo. Będzie trzeba na wiosnę go dobrze wyczyścić i zakonserwować. Zastanawiam się czy kleić na nim naklejki czy zostawić go tak jak jest. Stoi teraz w ogródku, w wolnej chwili wezne się za niego. RE: Temat dla tych którzy jeżdżą jednośladami (motocykle/motorowery). - Puciek - 28-02-2017 01:58 Wczoraj ledwo 150km zrobiłem, a palce w lewej dłoni bolą co najmniej jakbym z 500km natrzaskał RE: Temat dla tych którzy jeżdżą jednośladami (motocykle/motorowery). - Richlook - 28-02-2017 19:15 Co byście polecili z 125, YZF będzie ok? |