[ZAPISY] Drugi ZLOT użytkowników Zarabiam.com - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Pomysły, zmiany, sprawy dotyczące Zarabiam.com (/Forum-Pomysly-zmiany-sprawy-dotyczace-Zarabiam-com-13) +--- Wątek: [ZAPISY] Drugi ZLOT użytkowników Zarabiam.com (/Temat-ZAPISY-Drugi-ZLOT-uzytkownikow-Zarabiam-com-133661) |
RE: [ZAPISY] Drugi ZLOT użytkowników Zarabiam.com - michal86ole - 04-07-2016 21:09 Grilla mogę zawinąć razem z paczką węgla, który zalega w garażu RE: [ZAPISY] Drugi ZLOT użytkowników Zarabiam.com - nitram - 04-07-2016 21:30 Pytania natury technicznej. Będzie 28 osób czyli będą 3 domki ? Łóżka piętrowe czy normalne czy może małżeńskie ? ? Jeden duży pokój sypialniany na te łóżka ? czy sypialnie małżeńskie ? Bo na zdjęciach te domki mi bardzo małe wyglądają Z innej beczki może warto jakiś bardzo ramowy harmonogram ułożyć ? nie żeby się go jakoś sztywno trzymać, ale żeby móc mniej więcej wiedzieć kiedy co i jak ? Jeszcze tylko 4 dni RE: [ZAPISY] Drugi ZLOT użytkowników Zarabiam.com - MaLiN - 04-07-2016 21:53 Zapewne będzie coś takiego: RE: [ZAPISY] Drugi ZLOT użytkowników Zarabiam.com - jarunioo7 - 04-07-2016 22:11 Dobrze nitram mówi, żeby jakiś mały plan ułożyć. Nie po to żeby spinka była "bo o 16tej mieliśmy iść grać w siate" ale po to, żeby później nie tracić czasu na myślenie i ustalanie - a bo ten chce paintball, a ten chce ognicho RE: [ZAPISY] Drugi ZLOT użytkowników Zarabiam.com - Liromir - 04-07-2016 23:14 (04-07-2016 21:53)MLN napisał(a): Zapewne będzie coś takiego: zaorane w porównaniu do zeszłego roku na 3 zlot będzie trzeba rezerwować już teraz RE: [ZAPISY] Drugi ZLOT użytkowników Zarabiam.com - MaLiN - 04-07-2016 23:35 Zdjęcia mogą być stare, ale wzięte z neta z ich ośrodka. Choć nitram ma racje, że domki nie wyglądają na takie, które mieszczą jakieś tam tłumy. RE: [ZAPISY] Drugi ZLOT użytkowników Zarabiam.com - DDK - 05-07-2016 00:05 Także kto ma potrzebę ten przed dojazdem musi załatwic to w domu RE: [ZAPISY] Drugi ZLOT użytkowników Zarabiam.com - Admin - 05-07-2016 05:57 (04-07-2016 23:14)Liromir napisał(a): [quote='MLN' pid='1513988' dateline='1467665600']no tak były apartamenty i to w lepszej cenie no ale liczę że nadrobi ośrodek innymi możliwościami 3 zlot będziemy planować z większym wyprzedzeniem =) @jarunioo7 @nitram o plan co do konkretnej godziny ciężko, bo jak wspominałem sporo zależy od tego co zaoferuje ośrodek a więcej dowiemy się dopiero na miejscu, myślę że na spontanie w piątek będzie dało się dograć szczegóły, tak czy inaczej jeszcze dziś/jutro będę tam dzwonił i się przypominał, postaram się uzyskać jak najwięcej konkretnych informacji. Ten paintball najlepiej w sobote ustalić, jeśli macie preferencje do godziny - napiszcie. RE: [ZAPISY] Drugi ZLOT użytkowników Zarabiam.com - Kaspirek - 05-07-2016 11:12 Jeżeli ktoś chce jechać to 2 miejsca mogę oddać do środy czekam jak nie znajdę chętnego to pojadę. RE: [ZAPISY] Drugi ZLOT użytkowników Zarabiam.com - WuJeKuBa - 05-07-2016 13:53 (04-07-2016 22:11)jarunioo7 napisał(a): Dobrze nitram mówi, żeby jakiś mały plan ułożyć. Nie po to żeby spinka była "bo o 16tej mieliśmy iść grać w siate" ale po to, żeby później nie tracić czasu na myślenie i ustalanie - a bo ten chce paintball, a ten chce ognicho Nie lepiej w gałe haratać niż w tą siatę? |