![]() |
Firecash i Diqtion oszukują? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Uploading (/Forum-Uploading-282) +--- Dział: Dyskusja o Uploadzie (/Forum-Dyskusja-o-Uploadzie-286) +--- Wątek: Firecash i Diqtion oszukują? (/Temat-Firecash-i-Diqtion-oszukuja-76513) |
RE: Firecash i Diqtion oszukują? - Kiljan - 17-09-2013 19:04 (17-09-2013 18:50)hertia napisał(a): Ten temat pokazuję tylko jak dużo dzieci i zazdrośników jest na tym forum;p zwłaszcza wrzucanie tych demotów wy chyba tylko potrafcie hejtować bo na resztę szkoda słów.Kto ci naopowiadał bzdur o zostawieniu konta? Włamanie było z konta, które nie były uzywane przez pracowników nie użytkownik który był stary i sobie miał dostep. RE: Firecash i Diqtion oszukują? - PokerStars1910 - 17-09-2013 19:04 Ja powiem tak. Sam kiedys bardzo dawno temu napisalem do Diqtiona nie majac kompletnego pojecia o PPA, a on wszystko mi swietnis wytlumaczyl, duzo pomagal, bardzo duzo. Generalnie w duzej czesci tylko diieki niemu zarobilem nie tylko swoje pierwsze pieniadze w internecie, ale tez pierwszy tysiac. Bez wzgledu czy to prawda na tym filmie, czy nie - Diqtion naprawde swietnie ogarnia PPA i swietnie pomaga i bardzo wielu innym pomogl zarobic te pierwsze pieniadze - bez wzgledu czy sam je naprawde zarabial... Wiex powinien nalezec mu sie chodziaz czesciowy szacunek, szczekacze z trzymiesiecznym stazem na forum. RE: Firecash i Diqtion oszukują? - alizen - 17-09-2013 19:05 Ciekawe ile z hejterów kiedyś pisało do niego i prosiło o pomoc ![]() RE: Firecash i Diqtion oszukują? - Qwik - 17-09-2013 19:07 (17-09-2013 19:05)alizen napisał(a): Ciekawe ile z hejterów kiedyś pisało do niego i prosiło o pomoc Pięciu. Skończcie ten offtop bo was zbanuje. RE: Firecash i Diqtion oszukują? - Bandaid - 17-09-2013 19:19 Pozdrawiam ludzi którzy dostawali niemal orgazmów patrząc na wypłaty diqtiona ![]() Król jest nagi a oto smutna prawda: ![]() RE: Firecash i Diqtion oszukują? - Sloniasek - 17-09-2013 19:20 Dobra widzę że w temacie zrobił się spory śmietnik więc od tej chwili posty nie związane z tematem będą karane warnami. RE: Firecash i Diqtion oszukują? - Mikoszi - 17-09-2013 19:24 W ogóle nie wydaje Wam się to dziwne, że FC nie poinformował użytkowników o włamaniu przed opublikowaniem tego postu? Wychodzi na to, że dowiedzieli się o tym z tego tematu xd Sam miałem włam na bloga (usunięta baza danych, podmieniony index) i od razu usługodawca poinformował mnie o tym.. co prawda był to serwer wirtualny,a nie dedyk.. ale skoro Wy macie jak twierdzicie na konkurencyjnym forum najlepsze zabezpieczenia z wszystkich serwisów PPA to chyba również powinniście się o tym dowiedzieć ze swoich logów czy co tam za technologie macie (pewnie z NASA). Dodatkowo nawet jak wyszła taka sprawa to nie wysłaliście mailingu z informacją o tym oraz o krokach jakie należy wykonać (zmiana hasła w serwisach,email itd.) by nie stracić dostęp do kont w innych serwisach. W bazie macie zapisane adresy paypal,payza itd. więc wypadało by o tym poinformować... RE: Firecash i Diqtion oszukują? - Bandaid - 17-09-2013 19:32 Cytat: Moim zdaniem mamy do czynienia z dobrze zpreparowanym filmie. Nie chcę nic nic sugerować ale FireCash to jedna jak nie najlepsza firma PPA w Polsce może i na świecie a są także inne firmy. Reszta wiadoma.Miałeś kontakt w ogóle z jakimkolwiek zagranicznym serwisem? Nie? Tak myślałem. W czym jest niby taki najlepszy? W szybkości wypłat? Nie sądzę. W stawkach? Raczej Nie (mówiąc oględnie). No ale czego ja wymagam od osoby które nie potrafiła sklecić bezbłędnie 3 zdań. Mając takich użytkowników to FC faktycznie może być spokojne o swoją przyszłość (cokolwiek by się nie działo). RE: Firecash i Diqtion oszukują? - Kiljan - 17-09-2013 19:34 (17-09-2013 19:24)Mikoszi napisał(a): W ogóle nie wydaje Wam się to dziwne, że FC nie poinformował użytkowników o włamaniu przed opublikowaniem tego postu? Wychodzi na to, że dowiedzieli się o tym z tego tematu xdNiestety nasz administrator nie informował nas o żadnym włamie ponieważ zwykłe zalogowanie się do bazy nie jest niczym nadzwyczajnym, a logować mógł się pracownik. Co do haseł pisałem już, że nie ma żadnych powodów do obaw ponieważ hasła nie są hashowane zwyklym md5 i złamanie hasła jest równie czasochłonne co atak słownikowy. RE: Firecash i Diqtion oszukują? - TastemanPL - 17-09-2013 19:36 Hmm. No jeżeli będziemy określali serwis na podstawie wypowiedzi usera to nie mamy o czym rozmawiać ... |