CashBuzz.org - Temat ogólny - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +---- Dział: CashBuzz (/Forum-CashBuzz-319) +---- Wątek: CashBuzz.org - Temat ogólny (/Temat-CashBuzz-org-Temat-ogolny-49086) |
RE: CashBuzz.org - Nowy hosting PPA - Filipus - 19-07-2012 09:49 Chyba nie było bo mi nic nie wypłacili. Ale połowę Mojej kasy chociaż oddali . ;x RE: CashBuzz.org - Nowy hosting PPA - CashBuzz.org - 19-07-2012 17:01 Witajcie, przepraszamy za problemy z zarobkami oraz opóźnienia z wypłatami, byliśmy na wyjeździe tak jak ktoś wspomniał. Wypłaty leciały od wczoraj (okolice północy) do dzisiaj tj. paypal oraz konto bankowe. Payza się trochę opóźni ponieważ czekamy na zaksięgowanie wpłaty. Jeżeli ktoś zlecił na Payzę i nie chce czekać to możemy wypłacić natychmiast na PayPal'a, wystarczy do nas napisać. RE: CashBuzz.org - Nowy hosting PPA - kalkier22 - 19-07-2012 17:40 A jak prawidłowo wypełnić zlecenie gdy chce na konto bankowe? RE: CashBuzz.org - Nowy hosting PPA - Filipus - 19-07-2012 19:58 CashBuzz - a jak miałem tak że widziałem pobranie, po przełączeniu znikło i wogóle nie było w historii pobrań, jest możliwość jak sprawdzenia że miałem to pobranie i oddanie pieniędzy czy nie za bardzo? (Godzinę mogę podać, przynajmniej okolice.) RE: CashBuzz.org - Nowy hosting PPA - dziend0bry - 21-07-2012 19:46 Witajcie, co sie stalo z ofertami dla Polski? Moje linki sa tylko na polskich forach o Androidzie, a zadna oferta nie chce dzialac, i nie wpada mi zaden grosz. Sprawdzilem jeden link i pare ofert z 2 mirrorow i niestety.. oferta zostaje wypelniona, a pliku do pobrania nie ma. RE: CashBuzz.org - Nowy hosting PPA - CashBuzz.org - 21-07-2012 21:29 (19-07-2012 17:40)kalkier22 napisał(a): A jak prawidłowo wypełnić zlecenie gdy chce na konto bankowe? W przypadku konta w polskim banku SWIFT nie jest wymagany. (19-07-2012 19:58)Filipus napisał(a): CashBuzz - a jak miałem tak że widziałem pobranie, po przełączeniu znikło i wogóle nie było w historii pobrań, jest możliwość jak sprawdzenia że miałem to pobranie i oddanie pieniędzy czy nie za bardzo?W takim razie podaj, możesz na PW. (21-07-2012 19:46)dziend0bry napisał(a): Witajcie, co sie stalo z ofertami dla Polski?Jeżeli jedna oferty zalicza bez problemu a innych nie to znaczy, że wina leży po stronie reklamodawcy. Możliwe jest, że wprowadzili jakieś zabezpieczenie żeby nie robić fraudów. Pobrania z Polski ciągle wpadają. RE: CashBuzz.org - Nowy hosting PPA - patyk339 - 21-07-2012 22:05 Potwierdzam, że wpadają. Tylko dajcie lepsze stawki za pobrania z Holandii... 0.08$ za pobranie... I ile idzie zwykla wyplata na payza? RE: CashBuzz.org - Nowy hosting PPA - CashBuzz.org - 21-07-2012 22:23 To jakieś nowe stawki, które dzisiaj wyłączyliśmy. Czekamy na zaksięgowanie wpłaty na Payzę i pójdą normalnie RE: CashBuzz.org - Nowy hosting PPA - Filipus - 21-07-2012 22:44 CashBuzz, wysłane na PW godziny itp. ; ) Mam nadzieję że da radę coś sprawdzić. ; ) RE: CashBuzz.org - Nowy hosting PPA - patyk339 - 22-07-2012 07:40 Czyli ile dni? 14? |