Temat dla tych którzy jeżdżą jednośladami (motocykle/motorowery). - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-10) +---- Dział: Ciekawe Dyskusje (/Forum-Ciekawe-Dyskusje-328) +---- Wątek: Temat dla tych którzy jeżdżą jednośladami (motocykle/motorowery). (/Temat-Temat-dla-tych-ktorzy-jezdza-jednosladami-motocykle-motorowery-138400) |
RE: Temat dla tych którzy jeżdżą jednośladami (motocykle/motorowery). - Artinesse - 12-12-2016 22:26 Podjęłam się pokrycia motocykla folią. Wszystkie brązowe elementy zakryję czarną folią w sprayu. Motocykl wniosłam sobie do mieszkania, rozkręciłam. Jeszcze na jutro mi zostanie zbiornik i tył. Odkleję naklejki i nałożę folie oraz tankpad. Wymontowałam także akumulator podładuję go na full. Chcę by motocykl był w całości czarny + powyższy tankpad z hondy. RE: Temat dla tych którzy jeżdżą jednośladami (motocykle/motorowery). - Puciek - 12-12-2016 23:02 Akumulator leżąc w domu dziennie traci 1% naładowania. Dobrze jest kupić sobie ładowarka do gniazdka, która na bieżąco trzyma poziom. RE: Temat dla tych którzy jeżdżą jednośladami (motocykle/motorowery). - Artinesse - 13-12-2016 10:06 Gdyby ten przelicznik był prawdziwy to ja dawno nie miałabym akumulatora. Tym bardziej, że był czas że miałam motocykl w domu. Naładowałam prostownikiem akumulator na full. Biorę się teraz za odklejanie naklejek. Jak dam rade to może dzisiaj już coś pokryje folią. I tak zbiornik zostawiam sobie na koniec, bo jest najwięcej roboty. RE: Temat dla tych którzy jeżdżą jednośladami (motocykle/motorowery). - Artinesse - 13-12-2016 21:45 Naklejki odklejone. Udało mi się wygospodarować czas i pomalować błotnik i przednie owiewki przy lampie. Na jutro został zbiornik i tył + tankpad. RE: Temat dla tych którzy jeżdżą jednośladami (motocykle/motorowery). - Artinesse - 14-12-2016 14:58 Motocykl ofoliowany teraz pozostało mi go złożyć. Zastanawiam się nad jakimiś fajnymi naklejkami na niego. Poszukam dzisiaj. Jutro nakleję tankpad, może naklejki jak uda mi się coś znaleźć. Jestem zadowolona z rezultatów. RE: Temat dla tych którzy jeżdżą jednośladami (motocykle/motorowery). - Artinesse - 16-12-2016 00:23 Motocykl ukończony Po weekendzie nakleję naklejki jeżeli uda mi się dostać do tego modelu, a jeżeli nie to nakleję tylko czarne stompgripy na zbiornik. W trakcie składania: Gotowy: RE: Temat dla tych którzy jeżdżą jednośladami (motocykle/motorowery). - badylek - 19-12-2016 16:04 (14-11-2016 18:45)Artinesse napisał(a): Makabrycy myślę, że już tyle zainwestowałam w ekwipunek, że wydawanie na nowe motocykle to by był wyczyn . hej sorki że tak późno odpowiadam . Mój kucyk to ktm 525 exc frs z 2007roku mam jeszcze kilka innych ale ten taki numer jeden Obecnie jezdze hard enduro, startowalem dwukrotnie w redbull megawatt111 i zwiedziłem góry w Rumuni tak na szybko oczywiście nie chwaląc sie a pokazując ze da sie mimo ciągłej pracy itd RE: Temat dla tych którzy jeżdżą jednośladami (motocykle/motorowery). - Makabrycy - 19-12-2016 17:28 zUo: ja do enduro jeszcze nie dorosłem narazie wożę dupsko na powercruzerze zdjęcia jak poklikam to wrzucę RE: Temat dla tych którzy jeżdżą jednośladami (motocykle/motorowery). - Artinesse - 20-12-2016 10:31 badylek super zdjęcia, widać że na poważnie traktujesz swoją pasję. Gratuluję posiadania kilku maszyn, ale tak jak napisałam wcześniej widać że podejście masz konkretne do tematu. Ja jestem w Polsce na święta. Dostałam odpowiedź z Junaka że nie mają naklejek, ale wyślą mi projekt i będę mogła dać je do wydruku w drukarni i sobie nakleję. Kupiłam też kilka części do motocykla, śrubki, rączkę hamulca przedniego bo troszkę mam zniszczoną. Motocykl jest jak nowy. Folia trzyma się całkiem fajnie, przetrwała trasę 800 km. Jest to bardzo delikatny materiał, ale nawet całkiem fajnie się trzyma . RE: Temat dla tych którzy jeżdżą jednośladami (motocykle/motorowery). - freestyper - 20-12-2016 10:43 Siemka Też jestem fanem motocykli. Miałem ich w swoim dorobku juz kilkanascie Motorynka Ogar Romet kadet CZ 125 wsk WFM SHL Jawa kaczka Pozniej poszedłem w motocross/enduro Fantic 80 Yamaha yz 125 Yamaha yz 250 - woow to bylo cacko Kolejny etap to 4t i Husqvarna tc 250 Mam swoją grupę na FB z ogłoszeniami Moto. Jak ktoś chetny to zapraszam Grupa ogloszeniowa MOTO |