Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
epn.bz - Zarabianie dzięki Aliexpress.com - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33)
+--- Dział: Zbiór serwisów zarobkowych (/Forum-Zbior-serwisow-zarobkowych-34)
+--- Wątek: epn.bz - Zarabianie dzięki Aliexpress.com (/Temat-epn-bz-Zarabianie-dzieki-Aliexpress-com-131374)

RE: epn.bz - Zarabianie dzięki Aliexpress.com - szypkiwonsz - 10-03-2017 12:00

Jesli chodzi Ci o ostatni news to tyczy się GearBest i promocji urodzinowej. Z ali nie ma nic wspólnego i nic się nie zmieniło.

RE: epn.bz - Zarabianie dzięki Aliexpress.com - Zawadson - 10-03-2017 12:12

O ten mi chodzi...
"ВНИМАНИЕ! К сожалению, с 9 марта 2017 года AliExpress отменил партнерскую комиссию на подарочные сертификаты! Обращаем Ваше внимание, партнерская комиссия за товары, при оплате купленным ранее сертификатом, и комиссия на остальные товары (кроме МОЛЛа с доставкой из РФ) начисляется в обычном режиме!"

UWAGA! Niestety, 09 marca 2017 anulowane AliExpress partnerski prowizji na bony! Należy pamiętać, że prowizję partnerski dla towarów zakupionych przy płatności przed świadectwa, a Komisja na inne produkty (z wyjątkiem Molly z dostawą Federacji Rosyjskiej) oblicza się jak zwykle!

RE: epn.bz - Zarabianie dzięki Aliexpress.com - szypkiwonsz - 10-03-2017 12:14

A to nie wiem, ja nie mam nic takiego Wink

RE: epn.bz - Zarabianie dzięki Aliexpress.com - Zawadson - 10-03-2017 12:15

Na pewno musisz mieć.

RE: epn.bz - Zarabianie dzięki Aliexpress.com - bestek112 - 10-03-2017 18:33

To chodzi o bony które da się aktywować w panelu. Dziwne bo dziś nic nie zalicza. Ma tez ktoś tak?

RE: epn.bz - Zarabianie dzięki Aliexpress.com - Zawadson - 10-03-2017 21:27

Sam zespół epn.bz pisał, że dziś są problemy z zamówieniami.

A może dzisiaj nikt nic nie kupił z Twojego linku? Smile

RE: epn.bz - Zarabianie dzięki Aliexpress.com - bestek112 - 10-03-2017 22:01

(10-03-2017 21:27)Zawadson napisał(a):  Sam zespół epn.bz pisał, że dziś są problemy z zamówieniami.

A może dzisiaj nikt nic nie kupił z Twojego linku? Smile

Tak wiem właśnie ze pisali. Ale ciekawe czy to już przepadło czy nie :/ Na pewno coś kupili.

RE: epn.bz - Zarabianie dzięki Aliexpress.com - szypkiwonsz - 10-03-2017 22:41

No własnie.. z poprzedni linków mi kupowali dzisiaj a z tych dzisiejszych wstawionych już nie. A u mnie też kupili bo prawie tysiąc na jednym linku to wiecie ;D

Ale wrócą za te naliczenia?

RE: epn.bz - Zarabianie dzięki Aliexpress.com - bestek112 - 10-03-2017 22:55

(10-03-2017 22:41)szypkiwonsz napisał(a):  No własnie.. z poprzedni linków mi kupowali dzisiaj a z tych dzisiejszych wstawionych już nie. A u mnie też kupili bo prawie tysiąc na jednym linku to wiecie ;D

Ale wrócą za te naliczenia?

Ja mam ponad 1500 wejść i zero transakcji co jest niemożliwe. Miejmy nadzieje że naliczenia wrócą z dziś...

RE: epn.bz - Zarabianie dzięki Aliexpress.com - Zawadson - 10-03-2017 23:01

Prawie tysiąc zamówień? To musisz mieć niezłą konwersję.