Masówka - nowa akcja - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Masówka - nowa akcja (/Temat-Masowka-nowa-akcja-24665) |
- MoneyMaker - 11-10-2008 22:38 a najbardziej chyba tego nienawidzisz, że ktoś inny poza Wielkim Makajem może mieć rację ? - makaj - 11-10-2008 22:41 Masz jakieś kompleksy? Znająć ludzką zawiść wiem, że im więcej robię, tym więcej osób mnie nienawidzi... Spoko. - MoneyMaker - 11-10-2008 23:08 a Ty ciągle z tą nienawiścią - to już chyba jest jakaś paranoja - makaj - 11-10-2008 23:11 Masz coś do powiedzenia poza prowokacjami? Minęła północ, więc z przykrością muszę ogłosić, że w wyniku otwartej ankiety (jednakże nieobiektywnej i niemiarodajnej, ponieważ nie poprzedzonej długą i rzetelną dyskujsą) akcja pozostanie akcją a nie zwykłym refbackiem, a minimalny próg aktywności został ustalony na poziomie 90%. Start za 12h. Bądźcie gotowi :-) - vere - 11-10-2008 23:15 Chyba Twoje akcje makaj nie są dla dobra społeczeństwa więc jakie swoje zyski w tym wyliczyłeś? Brak możliwości manipulacji zasadami akcji przez uczestników, nie wszystkim odpowiada więc najlepiej aby powstała konkurencja :-P - makaj - 11-10-2008 23:17 Heh, jak w jednym z postów napisałem, sam nie uczestniczę w podziale zysków i właśnie robię to dla dobra społecznego i zabawy wszystkich z forum :-| - vere - 11-10-2008 23:19 Czyli Ty w tym nie uczestniczysz? Jeżeli dla społeczeństwa to społeczeństwo powinno mieć decydujący głos :-| - makaj - 11-10-2008 23:21 Uczestniczę. No to, przepraszam, kto zadecydował jak nie społeczeństwo? - MoneyMaker - 11-10-2008 23:27 gdy mówiłem o niższym progu aktywnosci : 70-80 % też robiłem to z myślą o innych, bo sam raczej osiągnąłbym 90 %, ale chciałem, żeby jak najwięcej osób wzięło w tej akcji udział. makaj powiedział: Cytat:"nie wszyscy będą uczestniczyć w podziale kasy, za to reszta dostanie więcej. Brutalny podział łupów wśród najsilniejszych :-Pnie odpowiada mi to (nie chcę "wzbogacić się" cudzym kosztem) i na znak protestu REZYGNUJĘ z uczestnictwa w tej akcji. Powodzenia :-) - vere - 11-10-2008 23:28 Heh, nie chcę nic tu motać ale...zobaczymy przy podziale zarobków :-P 10% z ogółu, jeżeli brać pod uwagę wypowiedzi |