![]() |
Temat dla tych którzy jeżdżą jednośladami (motocykle/motorowery). - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-10) +---- Dział: Ciekawe Dyskusje (/Forum-Ciekawe-Dyskusje-328) +---- Wątek: Temat dla tych którzy jeżdżą jednośladami (motocykle/motorowery). (/Temat-Temat-dla-tych-ktorzy-jezdza-jednosladami-motocykle-motorowery-138400) |
RE: Temat dla tych którzy jeżdżą jednośladami (motocykle/motorowery). - MaLiN - 07-12-2016 23:24 Właśnie widzę, że Ty z dnia na dzień coraz bardziej się nakręcasz na motory. Może jeszcze w jakiś amatorskich wyścigach zaczniesz brać udział ![]() RE: Temat dla tych którzy jeżdżą jednośladami (motocykle/motorowery). - Liromir - 07-12-2016 23:31 Jak o mnie chodzi to mam zamiar, ale w samochodowych ![]() RE: Temat dla tych którzy jeżdżą jednośladami (motocykle/motorowery). - Artinesse - 07-12-2016 23:37 Liromir gratuluje teścia hehe ![]() RE: Temat dla tych którzy jeżdżą jednośladami (motocykle/motorowery). - Liromir - 07-12-2016 23:39 Pierwszy motor na jaki wsiadłem w życiu właśnie była ta GS500E, dokładnie pół roku temu, wiadomo że obsrywka przez pierwsze pare dni i walka z biegami - bo dla mnie największym problemem było wyczucie kiedy wpada luz i na jakim biegu akurat jade ![]() RE: Temat dla tych którzy jeżdżą jednośladami (motocykle/motorowery). - MaLiN - 07-12-2016 23:45 (07-12-2016 23:31)Liromir napisał(a): Jak o mnie chodzi to mam zamiar, ale w samochodowych Już w gokartach masz doświadczenie ![]() Mnie nigdy szybka jazda nie kręciła, a tym bardziej jako pasażer. RE: Temat dla tych którzy jeżdżą jednośladami (motocykle/motorowery). - Liromir - 07-12-2016 23:49 (07-12-2016 23:45)MaLiN napisał(a):(07-12-2016 23:31)Liromir napisał(a): Jak o mnie chodzi to mam zamiar, ale w samochodowych Jakie tam doświadczenie ogórów dublować ![]() ![]() RE: Temat dla tych którzy jeżdżą jednośladami (motocykle/motorowery). - Puciek - 10-12-2016 18:56 ![]() Widać bardzo różnice w kolorze zbiorników? RE: Temat dla tych którzy jeżdżą jednośladami (motocykle/motorowery). - Liromir - 12-12-2016 13:21 (10-12-2016 18:56)Puciek napisał(a): a jest jakaś? ![]() RE: Temat dla tych którzy jeżdżą jednośladami (motocykle/motorowery). - Puciek - 12-12-2016 13:57 Zbiornik z lewej jest ciut ciemniejszy. I to ciut widać w porównaniu do koloru ramy. Jedni mówią, żeby oryginalny lakier kupić i pomalować na nowo, a inni, że przez kilka miesięcy kolor zdąży wyblaknąć. (Na zdjęciu ten z prawej jest ciemniejszy ![]() ![]() RE: Temat dla tych którzy jeżdżą jednośladami (motocykle/motorowery). - Artinesse - 12-12-2016 14:06 Jak rozumiem wymieniasz zbiornik na nowy? Ja bym nic nie robiła z tym lakierem. Jest ok. Nie ma dużej różnicy, tym bardziej, że będziesz jeździł i wyblaknie lakier. _____________________________________________________________ Też mam fanaberie z lakierem na baku. Po naklejce fabrycznej. Tak wygląda to ****. ![]() Zbiornika nie chcę wymieniać, bo to trochę przesada. Większość tankpadów nie pasuję i nie przykrywa tego. Kupiłam teraz z hondy tankpad, w formie kostek i według wymiarów powinien to przykryć. Tankpad uniwersalny bez loga. ![]() _____________________________________________________________ Mam folie w sprayu (czarną), zastanawiam się czy przed naklejeniem tankpada ofoliować te brązowe owiewki na czarno. Folie zawsze można zdjąć. A myślę, że lepiej by wyglądał motocykl. Przeraża mnie jakość tego brązowego lakieru xD. |