Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
epn.bz - Zarabianie dzięki Aliexpress.com - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33)
+--- Dział: Zbiór serwisów zarobkowych (/Forum-Zbior-serwisow-zarobkowych-34)
+--- Wątek: epn.bz - Zarabianie dzięki Aliexpress.com (/Temat-epn-bz-Zarabianie-dzieki-Aliexpress-com-131374)

RE: epn.bz - Zarabianie dzięki Aliexpress.com - karolina1989 - 03-03-2017 17:30

Ratujcie blondynkę Big Grin Jak wstawię afiliate link to cenciki lecą za klikanie tak? A jak wrzucę ten link z ali na deeplinka to co? Dopiero jak ktoś kupi to mi coś nalicza,tak? Kurczę, chciałam zarobić na drobne wydatki ale chyba nie umiem, pomocy,kto się zlituje?smutny

RE: epn.bz - Zarabianie dzięki Aliexpress.com - szypkiwonsz - 05-03-2017 10:23

Dlaczego w waintingu jednego dnia pokazuje mi np. 100$ a następnego 80$? W odrzuconych transakcjach nic nie mam napisane?

Druga kwestia - w pendingu mam wpisane np. 1$ a za kilka dni albo na drugi dzień robi mi się 30 centów... Co jest? To niby potwierdzono odbiór i odwołano?

RE: epn.bz - Zarabianie dzięki Aliexpress.com - ktosiek - 05-03-2017 22:37

(05-03-2017 10:23)szypkiwonsz napisał(a):  Dlaczego w waintingu jednego dnia pokazuje mi np. 100$ a następnego 80$? W odrzuconych transakcjach nic nie mam napisane?

Druga kwestia - w pendingu mam wpisane np. 1$ a za kilka dni albo na drugi dzień robi mi się 30 centów... Co jest? To niby potwierdzono odbiór i odwołano?

Jak w Waiting zmienia ci się kwota na mniejszą to albo przeszła do Pending albo do Rejected albo poprostu ustawiasz za krótki przedział czasowy wyświetlania statystyk. Smile

Jak w Pendingu z 1$ robi się 30 centów to pieniądze albo zostały zaakceptowane albo odrzucone. Smile

RE: epn.bz - Zarabianie dzięki Aliexpress.com - szypkiwonsz - 06-03-2017 09:23

No ale do rejected nie przechodzi ta kwota ani do aprova bo tam mam 0.00

Dobra, mój błąd bekabekabekabekabeka

Przedział czasowy był za mały i nie zauważyłem, żę mi się zmienił... :3 Dzięki! Big Grin Hajs się zgadza Big Grin RolleyesRolleyesRolleyes HuhHuhHuh

RE: epn.bz - Zarabianie dzięki Aliexpress.com - bestek112 - 06-03-2017 23:11

(02-03-2017 19:54)ktosiek napisał(a):  Każdy myślący. Smile

Mogę prosić o jakieś info na PW? Dziękuje z góry Smile

RE: epn.bz - Zarabianie dzięki Aliexpress.com - Mustang96 - 07-03-2017 00:36

Siema, szukam osoby która by pomogła ( mentora ) odpłacam się rejestracją z Twojego refa. Mam nadzieje, że nawiąże długą współpracę Big Grin. priv!

RE: epn.bz - Zarabianie dzięki Aliexpress.com - megedonga - 07-03-2017 12:47

A jak wypłacacie kasę z epn?
Ja zleciłem wypłatę na kartę i od 1 marca cały czas jest status waiting.

RE: epn.bz - Zarabianie dzięki Aliexpress.com - WalkmaN - 07-03-2017 19:55

Również poszukuję mentora i odwdzięczę się rejestracją, proszę priv Smile

RE: epn.bz - Zarabianie dzięki Aliexpress.com - ktosiek - 09-03-2017 23:26

(07-03-2017 12:47)megedonga napisał(a):  A jak wypłacacie kasę z epn?
Ja zleciłem wypłatę na kartę i od 1 marca cały czas jest status waiting.

No to do nich napisz w zakładce Support.

RE: epn.bz - Zarabianie dzięki Aliexpress.com - Zawadson - 10-03-2017 11:48

Nadeszły jakieś zmiany, niestety drodzy Rosjanie nie raczą przetłumaczyć komunikatu, który wyskakuje w panelu głównym epn.bz