RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - Damkofr - 19-09-2016 00:48
Nie, poprostu to JS mnoży jakoś dziko liczby które mają miejsca po przecinku. Twórca zapomnial dodać komendy która zaokragla liczby do X miejsc po przecinku.
Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - jarunioo7 - 19-09-2016 14:09
(19-09-2016 00:48)Damkofr napisał(a): Nie, poprostu to JS mnoży jakoś dziko liczby które mają miejsca po przecinku. Twórca zapomnial dodać komendy która zaokragla liczby do X miejsc po przecinku.
A to przecież tak bardzo przeszkadza w zarabianiu..
2
PS. Dzisiaj dostałem maila o nadaniu przesyłki od leadmore mimo, że nic nie zamawiałem. Zżera mnie ciekawość co to może być..
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - suzuki69 - 19-09-2016 14:40
Różnież dostałem na e-maila i telefon wiadomośc o nadaniu przesyłyki od Lm mimo że nic nie zamawiałem
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - devilll - 19-09-2016 14:45
Ja również, dostałem info od Hustona, że to jakaś niespodzianka
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - szykiryki - 19-09-2016 15:25
ja też i sprawdziłam na trackingu, ze wazy 5 kg , chyba jakieś sztabki złota
Tak przy okazji...@[Huston], @[Leadmore], daloby radę wprowadzić do panelu dźwięk przychodzącego leada? Tak jak ma to eforsa czy fs. Nie korzystam z jakiś zewnątrznych botów, informujących o leadach, a mysle, ze taka opcja byłaby przyjemna dla ucha
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - Damkofr - 19-09-2016 15:38
Dlaczego mi nie wysłali niespodzianki ;/ ;d
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - krutek90 - 19-09-2016 15:45
Tylko dla nielicznych
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - szykiryki - 19-09-2016 15:52
Jak wysyłali drobne upominki do wszystkich partnerów, to raczej rozłoży się to w czasie...
Inaczej musieliby kwitnąć cały dzien na poczcie, żeby wszystko nadac
No chyba, że rzeczywiście tylko do milionerów, więc liczę na 50-letnią łyche
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - mahuzz - 19-09-2016 16:10
(19-09-2016 15:25)szykiryki napisał(a): ja też i sprawdziłam na trackingu, ze wazy 5 kg , chyba jakieś sztabki złota
Tak przy okazji...@[Huston], @[Leadmore], daloby radę wprowadzić do panelu dźwięk przychodzącego leada? Tak jak ma to eforsa czy fs. Nie korzystam z jakiś zewnątrznych botów, informujących o leadach, a mysle, ze taka opcja byłaby przyjemna dla ucha
zdecydowanie najlepsza propozycja zaraz po czacie!
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - ELdollaro - 19-09-2016 16:28
Mi też wysłali
|