RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - szykiryki - 12-08-2016 07:00
pisz do Hustona i pomoże Ci to rozwiązac, bo rzeczywiscie strona się nie wyswietla z Twojego linku
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - Huston - 12-08-2016 08:21
Napisałem do @[DT82], postaram się o szybkie wyjaśnienie tej sprawy .
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - devilll - 12-08-2016 09:04
@[Huston]
Wyjaśnienie jest bardzo proste. Stworzony link lokalizatora nie wyświetla się ze względu na to, że program został wyłączony i u każdego jest tak samo. Lokalizator wyświetla się tylko i wyłącznie jako 2 subskrypcja, po uprzednim zaliczeniu subskrypcji numer 1.
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - Leadmore - 12-08-2016 09:05
(12-08-2016 09:04)devilll napisał(a): @[Huston]
Wyjaśnienie jest bardzo proste. Stworzony link lokalizatora nie wyświetla się ze względu na to, że program został wyłączony i u każdego jest tak samo. Lokalizator wyświetla się tylko i wyłącznie jako 2 subskrypcja, po uprzednim zaliczeniu poprzedniej.
Wszystko się zgadza . Nie działa, bo ma nie działać.
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - Damkofr - 12-08-2016 10:24
Co się dzieje z leadmore od 3 dni spadek konwersji 3 krotny.
Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - Huston - 12-08-2016 10:39
Pamiętajmy, że wpływ na konwersje ma dużo czynników zewnętrznych/wewnętrznych takich jak:
Przykłady zewnętrzne:
- Dzień tygodnia
- Pogoda
- Wydarzenia
- Zwykły przypadek
Przykłady wewnętrzne:
- Ogólny spadek ruchu u partnera
- Zła promocja
- Wypalenie niszy
- Główne źródło ruchu pochodzi z social media - tu konwersja zazwyczaj ma duże wahania.
Ekipa Leadmore stara się, by podnosić stale konwersje dla partnerów a nie ją zaniżać. Napisz mi e-mail, jakich programów używasz oraz skąd pochodzi Twój ruch. Jeśli coś będzie nie tak sprawdzimy globalną konwersję.
Osobiście mam bardzo stabilne źródło i nie zauważyłem żadnego spadku.
ps. Notorycznie powtarzają się zgłoszenia od ludzi, którzy mają dziennie 100 wyświetleń, piszących że spadła im skuteczność.
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - Karewer - 12-08-2016 10:40
Tutaj odpowiedź nasuwa się sama i wcale nie trzeba było zawracać tym głowy ekipie LM. Skoro lokalizator jest wyłączony i dostępny jedynie jako druga subskrypcja to jakim cudem mielibyśmy widzieć ofertę do wypełnienia i stronę docelową?
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - Mikey - 12-08-2016 11:23
Kiedy dodacie 2giego suba do MultiKonkursu?
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - suzuki69 - 12-08-2016 13:07
http://www.eska.pl/news/wojewodzki_nie_zyje_zdjecia_rozbitego_ferrari_sa_prawdziwe/133340?utm_source=Facebook&utm_medium=post+ESKA&utm_campaign=FB+ESKA
Ciekawe kto taki mądry był ?
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - jarunioo7 - 12-08-2016 15:04
@up
Czy to jest związane z leadmore? Wiem kto tak spamował i wcale nie robił tego na leadmore..
|