![]() |
Dziennik Pracy - Kickster - Skracanie etc. - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Dziennik Pracy - Kickster - Skracanie etc. (/Temat-Dziennik-Pracy-Kickster-Skracanie-etc-96733) |
RE: Dziennik Pracy - Kickster - Skracanie linków - Kickster - 04-10-2014 09:34 04.10
Wystarczy raz zrobic cos nowego i sępy od razu popierdolą Ci niszę i robią dokładnie to co Ty. I weź tu sie chopie nie nerwuj ![]() Nie ma to jak stary poczciwy spam ![]() Popróbuje coś z linkshrink dzisiaj, podobno lepiej zlicza wejscia wczoraj: 4,02$ - shorte dzisiaj: 0,67$ - shorte (jak na razie, pozniej bedzie edit) RE: Dziennik Pracy - Kickster - Skracanie linków - Kickster - 07-10-2014 15:28 07.10
No cóż, moje zarobki drastycznie spadły po tym jak facebook wprowadził nowosci zwiazane z miniaturkami na grupach. Dwa dni zajeło mi opracowanie nowej techniki spamu, i na razie mam bardzo wczesną betę (nie nie chodzi mi o BMW) Jednak nie wiem czy tego typu dzialanie bedzie oplacalne i warte zachodu. Jesli tą betę przeistoczę w miare łatwy do ogarniecia temat to możliwe że spam nadal się opłaci. Szukam nowych rozwiązań i technik pozyskiwania wejść. Zarobki ? Mniej niż dolar na dzień z racji w/w czynników ![]() RE: Dziennik Pracy - Kickster - Skracanie linków - Kickster - 08-10-2014 19:04 08.10
Wszystko powoli wraca do normy. Praca wre, oby tendencja sie utrzymala to do wyplatki jeszcze cos ukulam ![]() Zacząłem też na tym linkshrink troche dorabiać chociaż te pol dolara na dzien xd shorte.st 7,13$ linkshrink 0,57$ RE: Dziennik Pracy - Kickster - Skracanie linków - jarunioo7 - 08-10-2014 20:12 Kickster.. Można wiedzieć dlaczego zarabiasz cały czas na różnych platformach? Wybierz sobie shorte.st i tam zarabiaj wszystko ![]() ![]() RE: Dziennik Pracy - Kickster - Skracanie linków - Kickster - 08-10-2014 20:30 tzn głównie zarabiam na shorte.st i tego sie trzymam, najlepiej zlicza wejscia, ludzie znaja, wiedza w co kliknac i nie ma z nim problemów po za zawieszaniem sie zliczania wejsc i wyplatami tydzien po terminie xD Ale ogolnie problemu nie ma i na nim się skupiam. Inne platformy próbuję bo chce sprawdzic czy cos jest w stanie przegonić shorte.st Działam na nich równolegle ze shorte.st ale na innych niszach niejako je testując, podziekowałem już shink.in i uwal.pl linkshrink podobno szybko wyplaca i widze ze zliczanie wejsc tez sie poprawilo chociaz daleko do shorte.st Więc spokojnie ![]() edit: druga sprawa ze fajnie jak wpadnie jakas lewa kasa przy takim samym czasie poswieconym na zarabianie w sumie bo jak wspomnialem robie to rownolegle ze shorte.st zawsze ![]() RE: Dziennik Pracy - Kickster - Skracanie linków - jarunioo7 - 08-10-2014 21:39 dzięki za opinie, ja działam tylko na shorte.st, a od testowania innych mam ludzi takich jak ty.. haha, żartuje ![]() ![]() RE: Dziennik Pracy - Kickster - Skracanie linków - Kickster - 08-10-2014 22:03 (08-10-2014 21:39)jarunioo7 napisał(a): miejmy nadzieje że wypłata dojdzie jeszcze w piątek bo inaczej nie będę miał za co świętować i kupić fanpage po takich akcjach jak ostatnio raczej na ten tydzien bym sie nie nastawiał xD RE: Dziennik Pracy - Kickster - Skracanie linków - jarunioo7 - 08-10-2014 22:04 niedlugo beda wyplaty co tydzien - zobaczysz jak ten serwis sie rozwinie ![]() RE: Dziennik Pracy - Kickster - Skracanie linków - Kickster - 08-10-2014 22:16 oby, życzę mu jak najlepiej ![]() RE: Dziennik Pracy - Kickster - Skracanie linków - TeYroXOfficial - 08-10-2014 22:33 nooo Kickster, wkońcu coś się ruszyło, brawa! ![]() Powodzenia w zarabianiu i jak największych zarobków Ci życzę ![]() |