Przybij piątkę i zarabiaj z HAUKĄ na HighCash.org! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +---- Dział: HighCash (/Forum-HighCash-337) +---- Wątek: Przybij piątkę i zarabiaj z HAUKĄ na HighCash.org! (/Temat-Przybij-piatke-i-zarabiaj-z-HAUKA-na-HighCash-org-64354) |
RE: Przybij piątkę i zarabiaj z HAUKĄ na HighCash.org! - Dennisek78 - 15-07-2013 20:19 a co jeśli nie chcę z tobą przybić piątki ? RE: Przybij piątkę i zarabiaj z HAUKĄ na HighCash.org! - HAUKA - 16-07-2013 14:11 Przybiliśmy piątkę od razu. Mogłeś mi opisać problem od razu na gadu, a zapytałeś tylko czy jestem. Wiadomo, lepiej zostawić wiadomość i opisać problem. Nie wiem jak tam promujesz i nie wiem gdzie masz hosting... ehhh... możliwe że trzeba będzie zacząć od nowa, a szkoda bo coś zarabiałeś już tam. Co do kont na youtube to raczej normalne że blokują. Sam robiłeś czy kupowałeś? W ogóle to najlepiej zgłoś się do mnie na gg i opisz swój problem dokładniej bez pytań czy jestem RE: Przybij piątkę i zarabiaj z HAUKĄ na HighCash.org! - kombajn - 16-07-2013 23:02 Pewnie mnie shejtujecie, ale ja osobiście średnio polecam współprace. Brak szczegółowych wytłumaczeń, wystawienie na głęboką wodę, po tym jak zarejestrujemy się z refa. Chociaż i tak tragedii nie ma, i zawsze coś tam pomoże, za to +. RE: Przybij piątkę i zarabiaj z HAUKĄ na HighCash.org! - HAUKA - 21-07-2013 18:39 (16-07-2013 23:02)kombajn napisał(a): Pewnie mnie shejtujecie, ale ja osobiście średnio polecam współprace. Brak szczegółowych wytłumaczeń, wystawienie na głęboką wodę, po tym jak zarejestrujemy się z refa. Jeśli tak uważasz to spoko, ale pozwolę sobie to skomentować. Brak szczegółowych wytłumaczeń? Uszanuj fakt że nie będę każdej osobie tłumaczyć "tu masz kliknąć, tu wpisz to, a tu tamto". Uważam że to nie ma sensu. Jeśli ktoś chce faktycznie zarobić w PPA nie może się zdawać wyłącznie na wiedzę jednej osoby. Ja na przykład obejrzałem/przeczytałem wiele tutoriali, spędzałem godziny by się nauczyć czegoś nowego, a Ty WYMAGASZ ode mnie szczegółowej pomocy, gdzie masz kliknąć, co masz zrobić w wyjątkowo prozaicznej rzeczy, na dodatek do której dostałeś poradnik... RE: Przybij piątkę i zarabiaj z HAUKĄ na HighCash.org! - Papass - 21-07-2013 19:21 Ja osobiście na współpracę z HAUKĄ nie narzekam. Czego bym nie spytał, odpowiedź uzyskuję zazwyczaj w przeciągu kilku godzin. Wczorajsza rozmowa na skype niby 10 min, powiedziane ogólnikami, ale zapisałem najważniejsze rzeczy, a dokładniejsze informacje brałem z neta i jest póki co ok Proponuję postawić się na jego miejscu. Mamy kilkunastu upierdliwych poleconych, którzy z każdą najmniejszą rzeczą lecą do mentora (załóżmy że jest 20 takich). Na każdą z tych osób poświęca te głupie 10 min, co nam daje lekko ponad 3 godziny. Do tego załóżmy, że praca nad swoim blogiem zajmuje dziennie te 2 godziny. Wstając o 10, ogarniając się mamy 11. Teraz dajmy na to, że mentor idzie sobie do pracy (PPA). Siedzi co najmniej do 17 uwzględniając takie rzeczy jak toaleta, jedzenie. Cały poranek, południe i większość po południa mamy w dupę. Do tego mentor ma kolegów, być może dziewczynę, może coś trenuje, jakiś tam kawałek czasu na pierdoły też jest potrzebny.. Polecam zawsze postawić się po stronie osoby, którą później oceniamy RE: Przybij piątkę i zarabiaj z HAUKĄ na HighCash.org! - szikaka245 - 08-08-2013 21:47 Takie małe odświeżenie. Hauka jeszcze przyjmujesz uczniów ? Bo coś ciężko mi o kontakt z mentorami HighCash. RE: Przybij piątkę i zarabiaj z HAUKĄ na HighCash.org! - HAUKA - 11-08-2013 10:23 Nawiązaliśmy właśnie współpracę Przyjmuję nowych uczniów cały czas RE: Przybij piątkę i zarabiaj z HAUKĄ na HighCash.org! - Skierak - 14-08-2013 17:54 Napisałem maila, czekam na kontakt RE: Przybij piątkę i zarabiaj z HAUKĄ na HighCash.org! - HAUKA - 18-08-2013 18:44 Obecnie przebywam na urlopie więc osoby chętne do rozpoczęcia współpracy zmuszone są poczekać Wrócę wypoczęty i bogatszy o pewną wiedzę, więc będę mógł pomóc jeszcze bardziej RE: Przybij piątkę i zarabiaj z HAUKĄ na HighCash.org! - Aleksy Zieliński - 05-09-2013 05:46 Już Pan wrócił z urlopu ? Jak coś to napisałem maila- Lecz wysłało bez tematu ;/ - Nie chcę po prostu, aby został uznany jako spam . Pozdrawiam ^^ |