![]() |
[Nieaktualne]ZAKOŃCZENIE REFBACKU - PROSZĘ CZYTAĆ - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Refback (/Forum-Refback-283) +--- Dział: Refback za Pieniądze (/Forum-Refback-za-Pieniadze-129) +---- Dział: Archiwum (/Forum-Archiwum-317) +---- Wątek: [Nieaktualne]ZAKOŃCZENIE REFBACKU - PROSZĘ CZYTAĆ (/Temat-Nieaktualne-ZAKONCZENIE-REFBACKU-PROSZE-CZYTAC-24434) |
- moody - 29-10-2008 21:04 Nero potwierdzam Zleciłem i otrzymałem wypłatę z MaxPTC, rzeczywiście jest tam instant. Pieniądze dopisane do Waszych kont [ Dodano: 2008-10-30, 15:54 ] Dodałem firmę DingoBux z automatycznymi wypłatami - proto2008 - 30-10-2008 18:59 zapisany do DingoBux - bela401 - 30-10-2008 19:42 Zapisana w DingoBux bela401 - vere - 30-10-2008 20:39 Zapisany w DingoBux, nick vere ;-) - 3sparrow - 30-10-2008 23:23 I ja jestem w dingo ;-) - moody - 31-10-2008 16:11 Potwierdzam wszystkie zapisy do DingoBux. Zleciłem wypłatę w instantbux. - MoneyMaker - 31-10-2008 20:07 zarejestrowałem sie w BuxEast (jako valdemar7), ale nie wiem, czy coś z tego będzie, bo tam nie ma nic do wyklikania :-( - moody - 01-11-2008 11:21 No właśnie MoneyMaker, wogóle coś firmy, które wybrałem okazują się lipne. A w związku z tym, że nie mam zamiaru marnować czasu na zajmowanie się scamami, zaczynam robić czystkę wśród wybranych buxów. Będzie to wyglądało w ten sposób, że firmy, podejrzane o brak wypłacalności zostaną usunięte. Wieści postaram się zebrać z tego forum oraz z forum szuwi.com i na ich podstawie podejmę decyzję. Oto lista zagrożonych: ClixMx i TimeBux - usunięte z refbacku, admini napisali na stronach, że zamykają interes NetCashBux - od 2 tygodni strona nie działa, ponad 3 tygodnie czekam na wypłatę, mimo, że mieli płacić w 7 dni Buxeast - brak reklam od 4-5 dni. ThinkBux - został zmieniony admin i się wszystko zaczęło piepszyć. Słyszałem, że płacą tylko premium oraz, że wogóle nie płacą. Postaram się to sprawdzić IdealBux - zalegają mi kase już od 35 dni, to zdecydowanie za długi czas na oczekiwanie na wypłatę. Mam sporo na koncie, więc jak wypłacą to zlecam kolejną wypłatę i firmę usuwam. Chyba, że nie wypłacą w najbliższym czasie to usuwam od razu. Traffic2coins - ostatnio pojawiają się błędy na stronie, zleciłem wypłatę, ale w historii nic się nie pojawiło. Rzekomo mają zapłacić w 3 dni, czyli do poniedziałku, zobaczymy jak będzie. Narazie tyle, reszta firm sprawia wrażenie uczciwych, więc nie ma podstaw do narzekania. Jak sa jakieś pytanie/propozycje - pisać - adrianos - 01-11-2008 11:30 no coz probujemy dalej:-) zapisany w dingobux- Aros157 - MoneyMaker - 01-11-2008 11:39 moody, zgadzam się w 100 %, nie ma sensu zajmować się scamami, szkoda czasu, tym bardziej, ze od czasu do czasu pojawiają sie buxy typu instant, może z nich będzie jakiś pożytek (czytaj: kaska). A teraz jeszcze dorzucę trochę złych wieści, bo trafiłem na post na jakimś zagranicznym forum, ze BuxInstant oraz Bux.bg (ten sam admin) są również mocno podejrzane - podobno ci, którzy wpłacili na premium i paczki refów, nie otrzymali ich i coś z wypłatami też u nich krucho. PS. Jeżeli można zaapelować do pozostałych refbakowiczów - jeśli będziecie mieli jakieś sygnały, że bux z naszego refbacku jest niewypłacalny, to dajcie znać w temacie, mniej czasu zajmie sprawdzenie takich informacji, niż klikanie przez miesiąc albo dwa i potem oczekiwanie na wypłatę. polecam http://www.squidoo.com/ptc-scam-list#module8998664/ |