Sprzedam konta: Netflix, Spotify, Tidal, Hbo, Psn, NordVPN, Gmail, Ipla, Cda,Chomikuj - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: Sprzedam konta: Netflix, Spotify, Tidal, Hbo, Psn, NordVPN, Gmail, Ipla, Cda,Chomikuj (/Temat-Sprzedam-konta-Netflix-Spotify-Tidal-Hbo-Psn-NordVPN-Gmail-Ipla-Cda-Chomikuj-163051) |
RE: Sprzedam konta: Netflix, Spotify, Tidal, Hbo, Psn, NordVPN, Gmail, Ipla, Cda,Chomikuj - Elton - 14-07-2019 21:51 Nie odpisałeś bo dalej nie mam od ciebie wiadomości z danymi do konta. Więc sam do mnie napisz i wyślij mi w końcu te dane. RE: Sprzedam konta: Netflix, Spotify, Tidal, Hbo, Psn, NordVPN, Gmail, Ipla, Cda,Chomikuj - zarobki11 - 14-07-2019 22:16 Powiedziałem abyś się odezwał i do mnie napisał ja nie mam 1 klienta tylko 30. RE: Sprzedam konta: Netflix, Spotify, Tidal, Hbo, Psn, NordVPN, Gmail, Ipla, Cda,Chomikuj - Elton - 14-07-2019 22:29 Tylko to ja czekam na konto tydzień czasu,a nie inne osoby i skoro wysłałem już 3 wiadomości PW do ciebie i nie dostałem odpowiedzi,jako uczciwy sprzedawca powinieneś sam się odezwać,a nie że ciągle mam się o swoje upominać? I znowu konto nie ma 30 dni,i znowu nie Polskie! Rozumiem że za tą cenę czego mogę wymagać. Ale zakładasz testowe konta na USA i nie dajesz pełnego czasu za jaki się płaci. Skoro w ofercie masz 30 dni,to tyle powinno być! Już się boje o to dłuższe konto (90dni) co miesiąc nowe zapewne... z losową ilością dni. Ze swojej strony nie polecę cię,lecisz już na ilość nie na jakość. Dobranoc. RE: Sprzedam konta: Netflix, Spotify, Tidal, Hbo, Psn, NordVPN, Gmail, Ipla, Cda,Chomikuj - zarobki11 - 14-07-2019 23:36 Elton Nie będę się z tobą kłócił. Dostałeś sprawne konto a to była wymiana na mój koszt. Nie opłaciłeś gwarancji więc jak bym chciał to mógłbym ci nic nie dać. Jak masz pretensje to na pw a nie wątek zaśmiecasz Konto polskie to oznacza że konto może być w Polsce używane i ma język polski. Sprzedawcy na allegro i olx dzielą takie konta na 10 osób i często masz blokadę po 10 dniach. A ilość nie jest losowa i zazwyczaj wynosi 30,29 dni. Ty dostałeś konto z wymiany ( krótszy okres) bo musiałem z własnej kieszeni dołożyć do biznesu . RE: Sprzedam konta: Netflix, Spotify, Tidal, Hbo, Psn, NordVPN, Gmail, Ipla, Cda,Chomikuj - daxon852a - 15-07-2019 19:06 Napisałem pw RE: Sprzedam konta: Netflix, Spotify, Tidal, Hbo, Psn, NordVPN, Gmail, Ipla, Cda,Chomikuj - zarobki11 - 15-07-2019 20:21 Odpisałem na pw RE: Sprzedam konta: Netflix, Spotify, Tidal, Hbo, Psn, NordVPN, Gmail, Ipla, Cda,Chomikuj - therazmo - 15-07-2019 21:24 Czekam na NordVPN @Zwrot środków na pp wykonany RE: Sprzedam konta: Netflix, Spotify, Tidal, Hbo, Psn, NordVPN, Gmail, Ipla, Cda,Chomikuj - Milionaree - 15-07-2019 22:47 Po 30/90 (w zależności od wybranej oferty) dniach od zakupu konta Netflix mogę zapłacić ponownie i mieć nadal to samo konto czy wymagana będzie zmiana? RE: Sprzedam konta: Netflix, Spotify, Tidal, Hbo, Psn, NordVPN, Gmail, Ipla, Cda,Chomikuj - zarobki11 - 15-07-2019 22:50 Niestety będzie wymagana zamiana konta. Tak niestety działają tego typu konta jest to wymóg. Zapraszam na pw Milionaree RE: Sprzedam konta: Netflix, Spotify, Tidal, Hbo, Psn, NordVPN, Gmail, Ipla, Cda,Chomikuj - niiks - 16-07-2019 18:57 Niestety ale nie polecam. W ciagu 10dni dostałem 3 konta które zostały zablokowane, bo wszystkie były współdzielone!! Oczywiście na nowe konta czekałem 2-3dni, i działały max 2dni. Na prośbe o zwrot pieniędzy otrzymałem odp "nie ma takiej możliwości". Więc jak ktoś chce stracić pięniadze, czas to tutaj jest najlepsze miejsce. Dodam że zakupiłem gwarancję, a użytkowni nawet nie raczy odpisać. Prosiłbym o moderacje/admina o zbadanie sprawy. |