![]() |
"Prawdziwa nazwa Easy" - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: EasySub (/Forum-EasySub-355) +---- Wątek: "Prawdziwa nazwa Easy" (/Temat-Prawdziwa-nazwa-Easy-82030) |
RE: "Prawdziwa nazwa Easy" - DDK - 28-12-2013 17:16 Zamknijcie ten pie*dzielnik w końcu i tyle. Zwinęli się ze swoimi furami, wybudowali sobie domy i co tu więcej płakać? Każdy nie wypłacił trochę, więcej lub mniej ale nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem ![]() Zamykać to ![]() RE: "Prawdziwa nazwa Easy" - Kevintbg - 28-12-2013 18:17 też słyszałem, że mają jakieś kłopoty z prawem. Ciekawe czy tylko właściciel będzie miał czy Ci co z nim współpracowali/wypłacali kasę też. RE: "Prawdziwa nazwa Easy" - Qwik - 28-12-2013 18:17 (28-12-2013 17:16)DDK napisał(a): Zamknijcie ten pie*dzielnik w końcu i tyle. Zwinęli się ze swoimi furami, wybudowali sobie domy i co tu więcej płakać? Każdy nie wypłacił trochę, więcej lub mniej ale nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem 25 zł tam mam!Może dla Ciebie bogacza to są małe pieniądze ale dla mnie to majątek "Prawdziwa nazwa Easy" - Sloniasek - 28-12-2013 18:25 Wątek zostaje zamknięty, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Jeśli posiadasz nowe pytania prosimy o założenie kolejnego tematu. |