surveymad.com / surveywage.com - lepsze get-paid - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: surveymad.com / surveywage.com - lepsze get-paid (/Temat-surveymad-com-surveywage-com-lepsze-get-paid-62979) |
RE: surveymad.com / surveywage.com - lepsze get-paid - buch - 14-01-2013 19:22 czy ktos z Was jeszcze dostal przelew? bo widze ze z chatu moja wypowiedz gdzie zapytalem sie o pieniazki zostala skasowana takze nadal cos mi tutaj nie pasuje RE: surveymad.com / surveywage.com - lepsze get-paid - poczmail - 14-01-2013 19:30 Może są w trakcie realizacji? Może ten post był niezgodny z regulaminem czatu? Pisał ktoś do nich ticketa? RE: surveymad.com / surveywage.com - lepsze get-paid - buch - 14-01-2013 19:42 tyle ze widzialem jeszcze jeden post odnosnie kasy gdzie ktos skarzyl sie ze czeka wlasnie kilka dni, mam nadzieje ze sie myle ale odnosze wrazenie ze wlasnie z powodu tego postu dostalem ten jeden przelew z trzech zebym sie uciszyl poza tym dwa kolejne przelewy wedlug nr byly dalej o jakies 30-40 miejsc takze nie sadze aby tak dlugo im to schodzilo dlatego wlasnie ciekaw jestem czy ktos z forum doczekal sie dzisiaj chociazby jednego przelewu bez jakiejkolwiek interwencji na ich stronie RE: surveymad.com / surveywage.com - lepsze get-paid - ciekma - 14-01-2013 20:28 Wysłałem do nich ticketa zobaczymy czy i kiedy odpiszą RE: surveymad.com / surveywage.com - lepsze get-paid - Resis - 14-01-2013 20:39 U mnie to samo, na jednej z tych stron mam dwa zaległe przelewy a na drugiej jeden i nadal nic. Na Get paid przyszedł mi przelew w jeden dzień a tutaj nadal nic. RE: surveymad.com / surveywage.com - lepsze get-paid - poczmail - 14-01-2013 20:49 Ostatnio na get-paid też był przestój 4-5 dniowy. Może czekają na wpływy od afilacyjnych sieci. Zobaczymy, co odpiszą. RE: surveymad.com / surveywage.com - lepsze get-paid - marcin3008 - 15-01-2013 07:41 Własnie otrzymałem płatność na paypal z surveymad RE: surveymad.com / surveywage.com - lepsze get-paid - ciekma - 15-01-2013 09:06 Również surveymad płaci jak należy ciekawe co z wage RE: surveymad.com / surveywage.com - lepsze get-paid - przemeklif - 15-01-2013 12:04 z 3$ które szły z wage 2 juz wbiły dziś mad też dzis wypłacił RE: surveymad.com / surveywage.com - lepsze get-paid - ciekma - 15-01-2013 12:18 Mi również wbiło z wage dzisiaj rano zlecony był drugi więc nie wiem czemu nie zrobili 2 od razu ale dobrze ze wypłacili chociaż coś |