Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Net-Pay.pl - rewolucja w internecie - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: Net-Pay.pl - rewolucja w internecie (/Temat-Net-Pay-pl-rewolucja-w-internecie-51041)

RE: Net-Pay.pl - rewolucja w internecie - Coristo - 23-03-2012 16:23

Proponuje poprawić rejestrację:
[Obrazek: rapm.jpg]

RE: Net-Pay.pl - rewolucja w internecie - [T] r u a n [T] - 23-03-2012 16:23

Juz myslalem ze to bedzie za darmo.. przeliczylem sie.Tam gdzie podajemy swoj nr.telefonu by potem wpisac pin jest za darmo lecz po 10 sec przychadza 3 sms.(mi zabralo tylko 3z vatem) takze kicha!

RE: Net-Pay.pl - rewolucja w internecie - Net-Pay.pl - 23-03-2012 16:25

Proszę podać nazwę akcji, sprawdzimy to.

Rejestrację poprawiam.

RE: Net-Pay.pl - rewolucja w internecie - docent120 - 23-03-2012 16:28

po jakim czasie pieniądze pojawiają sie na koncie??

RE: Net-Pay.pl - rewolucja w internecie - [T] r u a n [T] - 23-03-2012 16:29

Pewnie tam gdzie podajemy nr telefonu.. na dole drobnym maczkiem jest napisane ze 3.69 kosztuje
@Net-pay | Ja zrobilem to 2 od gory i narazie wiecej nie robie bo nie ma sensu tracic 4 zl dla 80 groszy..

Dodam,ze przychodza do mnie sms ze niby wygralem nagrode gwarantowana blebleble.. i na dole "Kolejny dzien 3.69"

RE: Net-Pay.pl - rewolucja w internecie - Net-Pay.pl - 23-03-2012 16:29

docent, pieniądze dochodzą kiedy to sprawdzimy. Jak narazie ani jedna osoba nie dostanie kasy, ponieważ nikt nie podał nicku! Ewentualnie możecie podać tutaj lub na pw dane jakie podaliście, sprawdzimy to czy się zgadzają i kasa pojawi się na waszym koncie

Mi rejestracja dobrze działa

RE: Net-Pay.pl - rewolucja w internecie - Coristo - 23-03-2012 16:36

(23-03-2012 16:29)Net-Pay.pl napisał(a):  docent, pieniądze dochodzą kiedy to sprawdzimy. Jak narazie ani jedna osoba nie dostanie kasy, ponieważ nikt nie podał nicku! Ewentualnie możecie podać tutaj lub na pw dane jakie podaliście, sprawdzimy to czy się zgadzają i kasa pojawi się na waszym koncie

Z tego co widzę w regulaminie nie ma czegoś takiego jak: Podaj nick
W takim razie ewidentny błąd ze strony administracji.

Regulamin:
[Obrazek: rdyi.jpg]

RE: Net-Pay.pl - rewolucja w internecie - docent120 - 23-03-2012 16:36

(23-03-2012 16:29)Net-Pay.pl napisał(a):  docent, pieniądze dochodzą kiedy to sprawdzimy. Jak narazie ani jedna osoba nie dostanie kasy, ponieważ nikt nie podał nicku! Ewentualnie możecie podać tutaj lub na pw dane jakie podaliście, sprawdzimy to czy się zgadzają i kasa pojawi się na waszym koncie

jakiego nicku? jak narazie wykonałem jedna oferte tj: "Już ponad 10 tyś. graczy na każdym serwerze! Dołącz! Kliknij tutaj" tam się tylko podawało nr telefonu, a o co chodzi z nickami??

[T] r u a n [T] czy chodziło CI o zadanie: "Rozwiąż test, zmień pracę i wygraj netbooka! Sprawd? teraz! Kliknij tutaj*"
Bo chciałem zrobić to zadanie ale małym druczkiem pod spodem pisze między innymi to: "...Otrzymywane są max. 3 SMSy/tydzień oraz dodatkowy SMS po aktywacji subskrypcji..."
Czyli wychodzi na to, że odrazu jak wyslesz to przychodzi CI 1 sms za którego już płaci sie 3,69 i nawet nie ma czasu na deaktywacje, jesli dobrze to rozumuje.

RE: Net-Pay.pl - rewolucja w internecie - donmateo16 - 23-03-2012 16:37

Nie wiem jaki sens było to uruchamiać skoro nic nie jest dopracowane i same błędy.....

RE: Net-Pay.pl - rewolucja w internecie - Net-Pay.pl - 23-03-2012 16:39

Nick z net-paya. Przepraszamy wkradł się błąd (<br. zamiast <br>)przepraszamy bardzo. Truant i inni, którzy zapłacili za sms-a podajcie PP lub bank to wam zwrócimy pieniądze.

Wywaliliśmy zadanie za 3,69zł. Naprawdę przepraszamy