Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Bank zdjęć shutterstock - moje postępy - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166)
+--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352)
+--- Wątek: Bank zdjęć shutterstock - moje postępy (/Temat-Bank-zdjec-shutterstock-moje-postepy-177516)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

RE: Bank zdjęć shutterstock - moje postępy - sony25 - 01-03-2026 13:00

Podsumowanie lutego. To był bardzo dobry miesiąc. Mogę nawet powiedzieć, że najlepszy ze wszystkich.
Zarobek miesięczny był 2 w kolejności odkąd tam działam. Natomiast jeżeli popatrzymy przez pryzmat tylko sprzedaży zdjęć to był najlepszy.

W lutym poszły 93 zdjęcia. To wynik 2 w kolejności. Lepszy był pod względem ilości ubiegły miesiąc czyli styczeń - 105 zdjęć.

Jednak pomimo mniejszej ilości sprzedanych zdjęć - o 12, to suma była o 6$ większa.

Już w styczniu wskoczyłem na poziom 2 (z 15% na 20% tantiem), co przełożyło się na większą stawkę za zdjęcia.

No i w lutym sprzedało się 1 zdjęcie za 5,17$, co pobiło sprzedaż 1 zdjęcia za 3,2$.

Średnio dziennie sprzedawały się 3 zdjęcia za średnio 0,65$.

Niestety w lutym był duży poślizg z dodaniem nowych zdjęć. Czekałem grubo 3 tygodnie na akceptację nowych fotografii.

Kolejny minus to wyłączenie narzędzia do słów kluczowych, które bardzo wspomagało ich tworzenie. Nowe narzędzie ma zostać udostępnione w najbliższym czasie.

Na ten moment wrzucam zdjęcie do google AI i wyskakują mi tagi oraz opis. To przyspiesza pracę.

Bardzo dobrze przyjęły się zimowe zdjęcia drogi oraz pociągów zimą. Związane to było z opóźnieniami na kolei oraz zasypanymi drogami. Oprócz tego standardowo zdjęcia służb ratunkowych.

Program cały czas wypłaca - minimum 25$. Tyle musi być na koniec miesiąca. Jeżeli nie ma to zarabiamy kolejny miesiąc.

Obecnie mam 18,11$. Więc wypłatę szacuję na kwiecień. A ile będzie to zobaczymy.

Od początku 259,99 USD
Liczba pobrań z licencją: 1439
Moja wypłacona - 236,64$

Portfolio obrazów - 1720

Ten sposób zarabiania jest prosty. Nic nie trzeba klikać, logować się, polecać, promować itp. Dodajemy zdjęcia a reszta dzieje się sama.

Ale to nie jest tak, że dodamy 1lub 20 zdjęć i koniec. Im więcej zdjęć tym większa szansa na zauważenie i potencjalnie rozpoczęcie zarabiania.