![]() |
Poradnik Zarabianie na donkeymails, no-minimum i innych zagranicznych ptp - Wersja do druku+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Poradniki dotyczące Zarabiania przez Internet (/Forum-Poradniki-dotyczace-Zarabiania-przez-Internet-279) +--- Wątek: Poradnik Zarabianie na donkeymails, no-minimum i innych zagranicznych ptp (/Temat-Zarabianie-na-donkeymails-no-minimum-i-innych-zagranicznych-ptp-155266) |
RE: Zarabianie na donkeymails, no-minimum i innych zagranicznych ptp - zarobki11 - 27-03-2018 11:38 Wiem ale wtedy masz więcej punktów za które można kupić sobie kilka reklam a nie jedną. Wiesz ja nie tylko z bota korzystam. Używam tych kurczaków,górników przez to wpada mi dziennie około 400 000 satoshi które wydaje na kilkanaście reklam.Pamiętaj że jak kupujesz reklamę to masz trzy rodzaje do wyboru a nie jedną więc dodajesz wszystkie.Jak chcesz więcej szczegółów skąd takie zyski napisz na pw. RE: Zarabianie na donkeymails, no-minimum i innych zagranicznych ptp - Halavandrel - 27-03-2018 21:43 (27-03-2018 11:38)zarobki11 napisał(a): Wiem ale wtedy masz więcej punktów za które można kupić sobie kilka reklam a nie jedną. Wiesz ja nie tylko z bota korzystam. Używam tych kurczaków,górników przez to wpada mi dziennie około 400 000 satoshi które wydaje na kilkanaście reklam.Pamiętaj że jak kupujesz reklamę to masz trzy rodzaje do wyboru a nie jedną więc dodajesz wszystkie.Jak chcesz więcej szczegółów skąd takie zyski napisz na pw. Nie znam się za bardzo na temacie PTP, zwłaszcza jeśli chodzi o zagraniczne serwisy, ale czy to czasem nie jest tak, że ilość reklam nie ma znaczenia? Jeśli ktoś wejdzie kilka razy w dany link, to powinno zaliczać tylko raz, chyba że na osiołku jest inaczej i wtedy rzeczywiście to dobra metoda. RE: Zarabianie na donkeymails, no-minimum i innych zagranicznych ptp - Joker7777 - 27-03-2018 22:15 Też tak myślałem do tej pory i kupowałem tylko jedną reklamę bo myślałem że więcej nie ma sensu, ale dzisiaj kupiłem już kilka i od razu widać efekty w statystykach pobity rekord z całego tygodnia, a kupiłem kilka 10 sekundowych, 30 i fixed na razie wcale nie mam. RE: Zarabianie na donkeymails, no-minimum i innych zagranicznych ptp - adi_hq - 28-03-2018 13:37 Dziś kupiłem 3k wysiwetleń na bitcofarm, i 5k na bitcomine, zobaczymy! Dam znać gdy reklamy się skończą! RE: Zarabianie na donkeymails, no-minimum i innych zagranicznych ptp - Halavandrel - 28-03-2018 16:23 Rzeczywiście, wydaje mi się, że więcej reklam pozytywnie wpływa na wyniki. Póki co jednak jakichś ogromnych różnic nie ma, ale zobaczymy jak dodam więcej reklam na Bitcomine. ![]() Swoją drogą, ze stron działających na podobnej zasadzie co Bitcofarm, Bitcomine i Ethero jest jeszcze HoneyBTC. Ktoś sprawdzał może jak to działa i czy warto? Póki co testuję skrypt, który rzekomo ma działać na tej stronie, ale nie wiem jak to wygląda z reklamami. RE: Zarabianie na donkeymails, no-minimum i innych zagranicznych ptp - zarobki11 - 28-03-2018 17:03 Ja wam polecam zrobić tak jak ja,pozbierać na tych stronach na zwierzątka i górników że by później zdobywać reklamę za darmo. RE: Zarabianie na donkeymails, no-minimum i innych zagranicznych ptp - Kiniek - 28-03-2018 18:33 To jest bardzo dobry pomysł by iść tym tropem, sam się pod tym podpisuję ![]() ![]() ![]() Zostały dodane nowe stronki, bierzcie i korzystajcie ![]() RE: Zarabianie na donkeymails, no-minimum i innych zagranicznych ptp - Halavandrel - 28-03-2018 22:03 Może i w Polsce żyje mniej ludzi niż na świecie, ale kiedy ktoś klika reklamy, to już raczej klika je hurtowo, więc wchodzi dwa razy w ten sam link. Nie jest to najlepsza inwestycja, bo sporo klików się marnuje, ale kiedy nie brak nam punktów do spieniężenia, to można spróbować. ![]() Po dodaniu trzech reklam na Bitcofarm i dwóch na Bitcomine liczba creditsów wzrosła dwukrotnie. Ale z kolei ze względu na to, o czym piszę wyżej procent zaliczanych klików spadł aż o 25%. W tym wypadku jednak warto, bo nawet jeśli sporo tracimy, to nic nas to nie kosztuje. RE: Zarabianie na donkeymails, no-minimum i innych zagranicznych ptp - Kiniek - 28-03-2018 22:31 Masz całkowicie rację, kilka stron temu napisałem coś w ten gust ![]() ![]() Zarabianie na donkeymails, no-minimum i innych zagranicznych ptp - Gawronix - 29-03-2018 14:25 Po dodaniu paru reklam 10s i 30s oraz fixed otrzymałem 3x więcej pkt na osiołku Sent from my SM-J730F using Tapatalk |