![]() |
Bukmacherskie siano + ob || wideo z darmowymi typami!! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Bukmacherskie siano + ob || wideo z darmowymi typami!! (/Temat-Bukmacherskie-siano-ob-wideo-z-darmowymi-typami-135903) |
RE: Bukmacherskie siano + ob || wideo z darmowymi typami!! - XY1 - 15-08-2016 22:57 @Bazor - ale w tej walce racje mają Ci, co mówią, że to kiedyś żyło. ![]() ![]() ![]() Kupon, który podaliśmy w filmie oczywiście na plus. Wrzucam zatem kolejny. ![]() @Freezend - PJONA ![]() RE: Bukmacherskie siano + ob || wideo z darmowymi typami!! - freestyper - 16-08-2016 08:15 czekam na stawki ![]() RE: Bukmacherskie siano + ob || wideo z darmowymi typami!! - Juhas - 16-08-2016 11:12 (15-08-2016 19:55)freestyper napisał(a): Nic nie musi mi udowadniaćJa robiłem coś co pisałeś wcześniej 30 dni codziennie 1 kupon płaska stawka 100zł bez grania na buku dla sprawdzenia się miałem 18 trafionych 2 zwroty 10 przegranych iii ponad 900zł zysku nie byłem na minusie ![]() RE: Bukmacherskie siano + ob || wideo z darmowymi typami!! - freestyper - 16-08-2016 11:15 a jakie miales ako ? RE: Bukmacherskie siano + ob || wideo z darmowymi typami!! - jigorex - 16-08-2016 12:03 powoli XY1 podbijasz forum ![]() RE: Bukmacherskie siano + ob || wideo z darmowymi typami!! - XY1 - 16-08-2016 12:06 Szkoda tylko, że większość woli rzucać kłody pod nogi, ale jak widać praktyka forum to "dmuchanie na zimne", niezależnie od tego, kto tworzy temat. Oczywiście ludzie z kolorowym nickiem mogą takowe tematy i programy na forum promować i tworzyć, ale nie szary użytkownik. Nie mniej jednak mam to w dalszym ciągu daleko w dupie i gramy dalej, Panie i Panowie. ![]() Osoby, które wpłacały nam jakieś pieniądze w niedzielę (edit: i w poniedziałek) - jutro około 18:00 zlecamy wypłatę, więc kasa będzie u Was z powrotem do jakichś 12-24h. ![]() RE: Bukmacherskie siano + ob || wideo z darmowymi typami!! - Juhas - 16-08-2016 12:15 (16-08-2016 11:15)freestyper napisał(a): a jakie miales ako ? Grałem głownie duble ako zawsze starałem się ponad 2 wszystkie były między 1,8-3 jednak grając na kase gdy zawsze można było zagrać coś jeszcze na live lub jeszcze jeden kupon to róznie bywało ![]() ![]() Jest taki serwis co gra sie za punkty playfullbet na początek dawali kilka tysięcy nie pamiętam dokładnie ile obstawiałem tam dla zabawy 2-3 mecze w tygodniu wszystko all-in i co ciekawe ugrałem tak milion punktów wymieniłem na nagrodę której i tak nie zobaczyłem ![]() RE: Bukmacherskie siano + ob || wideo z darmowymi typami!! - freestyper - 16-08-2016 13:06 widzisz grales ako 1.8-3 a tutaj w temacie Pan gra ako duzo mniejsze i dlatego nie podaje stawek i boi sie publicznie podac kilka, kilkanascie kuponów z konkretna stawka i statystykami Bukmacherskie siano + ob || wideo z darmowymi typami!! - Coristo - 16-08-2016 13:10 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |