Poradnik Wszystkie skrypty do facebooka! - Wersja do druku+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Poradniki dotyczące Zarabiania przez Internet (/Forum-Poradniki-dotyczace-Zarabiania-przez-Internet-279) +--- Wątek: Poradnik Wszystkie skrypty do facebooka! (/Temat-Wszystkie-skrypty-do-facebooka-98325) |
Wszystkie skrypty do facebooka! - jarunioo7 - 21-09-2014 20:45 Postanowiłem stworzyć temat, w którym zbiorę wszystkie skrypty do facebooka w jednym miejscu, żeby nie było już tematów typu "Potrzebuje skryptu do... " Mam nadzieje że pomogłem.
______________________________________________________________ AKTUALIZACJA 07.07.2015 ! Usunąłem niedziałający skrypt do postowania grup. Dodałem skrypt do wysyłania wiadomości do wszystkich znajomych. Dodałem skrypt do oznaczania 50 znajomych w poście. Przetestowałem WSZYSTKIE skrypty w tym temacie - KAŻDY DZIAŁA! Potrzebny jeszcze tylko jeden skrypt do dodawania znajomych do wydarzenia ______________________________________________________________ #Akceptacja zaproszeń do znajomych 1. Otwieramy facebooka i po prawej stronie naciskamy na zaproszenia do znajomych. 2. Prawym przyciskiem myszy naciskamy na przycisk potwierdź i klikamy "Zbadaj element" 3. Otworzy nam się Developer Tools - wybieramy Konsolę.. 4. Kopiujemy skrypt: Kod: javascript:for( i = 1;i<document.getElementsByName("actions[accept]").length;i++){document.getElementsByName("actions[accept]")[i].click();}void(0); 5. Wklejamy go w Konsolę i naciskamy ENTER. Automatycznie akceptują nam sie zaproszenia.. UWAGA! Nie należy używać skryptu za często ze względu na to że wysyła on także zaproszenia do znajomych - a przez to możemy dostać blokade. Poza tym odradzam akceptowanie od razu 100 zaproszeń - przez to też możemy dostać blokadę ______________________________________________________________ #Masowe zapraszanie do znajomych 1. Wyszukujemy sobie osobę której znajomych chcemy zaprosić.. Wchodzimy w znajomych tej osoby. 2. Na przycisku "Dodaj znajomego" klikamy prawym przyciskiem myszy i wybieramy "Zbadaj element" 3. Wyświetli nam się Developer Tools - wybieramy Konsolę.. 4. Kopiujemy skrypt: Kod: var inputs = document.getElementsByClassName('_42ft _4jy0 FriendRequestAdd addButton _4jy3 _517h'); 5. Wklejamy go w Konsolę i naciskamy ENTER. Do wszystkich znajomych zostały wysłane zaproszenia 6. Nie wiem czemu ale wyświetla nam się błąd. Klikamy cały czas "Zamknij" albo w przypadku informacji facebooka "Do czego służy zapraszanie znajomych" klikamy "Potwierdź". 7. Zaprosiliśmy kilkunastu/kilkudziesięciu ludzi do znajomych. Możemy zaprosić nawet kilkaset jeśli zjedziemy w dół strony - ale nie polecam z wiadomych powodów UWAGA! Nie polecam stosowania tego skryptu cały czas.. Możemy dodawać w ten sposób znajomych raz/dwa razy dziennie żeby nie dostać blokady na zaproszenia do znajomych.. ______________________________________________________________ #Dodaj wszystkich znajomych do grupy! 1. Wchodzimy na grupe do której chcemy dodać wszystkich znajomych. 2. Otwieramy konsolę (CTRL + SHIFT + K albo CTRL + SHIFT + J) 3. Wklejamy skrypt z tego linku: https://docs.google.com/document/d/1isw1VJlD-zcOcuVaIvQf_t2MAYIdw0uVZ9OWQr7Y3T8/pub 4. Po jakimś czasie doda nam wszystkich znajomych do grupy ______________________________________________________________ #Wyślij wiadomość do wszystkich znajomych! 1. Logujemy się do swojego konta na facebooku. 2. Otwieramy konsolę (CTRL + SHIFT + K albo CTRL + SHIFT + J). Wyświetli nam sie Developer Tools - wybieramy Konsolę.. 4. Wklejamy skrypt z tego linku... https://docs.google.com/document/d/1h5EOwOaGemoMMg2oAAq5bbIzFTQ8_JgBSh9a868Z5OQ/pub 5. Wyświetli nam się takie coś.. Możemy wybrać znajomych (domyślnie są wszyscy zaznaczeni), wpisać tekst i nacisnąć START (na dole po prawej stronie). Na dole kodu który wklejamy do konsoli możemy edytować czas opóźnienia.. ______________________________________________________________ #Oznacz 50 znajomych w poście! 1. Kopiujemy do notatnika skrypt z tego linku: https://docs.google.com/document/d/1qdWLHmGq2__VNIa8EeImKlYjtTa5XseFAY0M5PbpzS4/edit 2. Edytujemy końcówkę skryptu (zamieniamy zera na ID naszego profilu na facebooku) Kod: var oFacebook = new facebook(); Skąd wziąć ID profilu? np. ze strony: http://findmyfacebookid.com/ 3. Dodajemy post ze zdjęciem na naszej tablicy i klikamy w zdjęcie. 4. Otwieramy konsolę (CTRL + SHIFT + K albo CTRL + SHIFT + J). Wklejamy nasz przerobiony kod i zaczyna nam oznaczać 50 znajomych ! Oznacza losowe 50 znajomych. Można dodać kilka postów i kilka razy wykorzystywać skrypt aby oznaczyć wszystkich znajomych w postach. ______________________________________________________________ ZAKAZ kopiowania i rozpowszechniania poradnika bez mojej zgody! Oczywiście reputki mile widziane !
RE: Wszystkie skrypty do facebooka! - PanPopek - 21-09-2014 21:15 Dodaj jeszcze skrypt do spamowania grup FP RE: Wszystkie skrypty do facebooka! - jarunioo7 - 21-09-2014 21:20 Jutro rozpracuje Ale z tego co słyszałem to nie działa albo że dodaje po dwa posty w grupach a dodatkowo umieszcza treść na naszej tablicy.. RE: Wszystkie skrypty do facebooka! - PanPopek - 21-09-2014 21:52 Serio? Ja go używam i jestem bardzo zadowolony Podaj link do twojego RE: Wszystkie skrypty do facebooka! - jarunioo7 - 21-09-2014 22:09 RE: Wszystkie skrypty do facebooka! - VoreCC - 23-09-2014 18:28 Dobra robota! RE: Wszystkie skrypty do facebooka! - Mad402dox - 23-09-2014 18:52 Dzięki ziomek dobra robota, w wolnej chwili zobaczę co i jak RE: Wszystkie skrypty do facebooka! - Rabza - 26-09-2014 19:51 Wielkie dzięki na pewno się przyda RE: Wszystkie skrypty do facebooka! - jarunioo7 - 12-10-2014 19:30 Dzisiaj dodałem jeszcze opcje dodawania wszystkich znajomych do grupy.. Zapraszam do spróbowania RE: Wszystkie skrypty do facebooka! - Szrejter - 12-10-2014 21:02 "Został mi jeszcze do dodania skrypt do zapraszania znajomych na wydarzenie.. Zrobie to w najbliższych dniach Smile" Potrafisz sam robić takie skrypty czy szukasz gotowych rozwiązań? Może bym ci coś zlecił |