![]() |
Tenis stołowy - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Dział Tematyczny (/Forum-Dzial-Tematyczny-116) +---- Dział: Sport (/Forum-Sport-118) +---- Wątek: Tenis stołowy (/Temat-Tenis-stolowy-98040) |
Tenis stołowy - bart07 - 15-09-2014 23:16 Siemka, Pomyślałem, że jest tu może ktoś, kto lubi pingponga. Brak sukcesów "Polaków" działa krzywdząco na tę dyscyplinę, która jest tylko w Azji doceniana. Ktoś gra, ogląda, ma ulubionych zawodników? ![]() Ja osobiście jestem fanem Joo Se Hyuk'a RE: Tenis stołowy - Greetek - 15-09-2014 23:25 Co do pingponga to nie oglądam, nie kibicuję i się nie interesuję, ale za to bardzo lubię grać ![]() RE: Tenis stołowy - Panix - 15-09-2014 23:39 Tez Lubie sobie zagrać, nie ma to jak przywalic w pileczke RE: Tenis stołowy - Greetek - 16-09-2014 00:01 Mam ten plus, że mam stół pingpongowy w garażu, to nic ino wieczorem zaprosić znajomego na szpil, pograć, pogadać, świetna sprawa, ale, żeby gdzieś coś dalej to cóż, myślę, że sport opanowany przez Azjatów. RE: Tenis stołowy - bart07 - 16-09-2014 15:05 No niestety zdaję sobie sprawę, że Azja posiada monopol na tę grę( choć cały czas kibicuję Niemcom, aby w końcu chociaż drużynówkę wygrali-zazwyczaj mają srebro). Zazdroszczę stołu w garażu, sam rekordowo grałem ok 5 h i w ogóle mi się nie nudził. Teraz szukam na razie szkółki, gdzie jakimś niskim kosztem, bym się troszkę techniki nauczył i jakichś sensownych przeciwników miał. Dla tych co nie znają zawodowców polecam wpisać w youtube Koji Matsushita lub Kalinikos Kreanga- jest co oglądać ![]() RE: Tenis stołowy - MilanFan - 16-09-2014 15:29 Sam kiedyś miałem stół w garażu. Z kuzynem zimą się grało. ![]() RE: Tenis stołowy - MaLiN - 16-09-2014 18:41 Ja swoje początki miałem w Decathlonie, gdzie za free udostępniali stoły i paletki. Ech to były czasy, jednak do tej pory ścinanie nigdy mi nie wychodzi tak jakbym chciał... RE: Tenis stołowy - bart07 - 16-09-2014 19:22 Kolego MLN, powinniśmy kiedyś zagrać. Ja właśnie uwielbiam jak ktoś ścina, bo wtedy sobie do obrony przechodzę i podbijam wysoko piłeczkę(loby) albo tak kręcę, że piłka od razu wchodzi w siatę(backspin). W sumie czasem gram na dworzu na marmurowych stołach, ale brakuje mi kogoś, kto by walną w tę piłkę z całej siły ;d RE: Tenis stołowy - Kaspirek - 21-09-2014 04:47 Ja tez lubię grać ale ostatnio rok temu gralem ze szwagrem RE: Tenis stołowy - kmicic76 - 22-09-2014 11:35 bart07, fajnie, że w końcu jest ktoś kto ma taka pasję jak ja. Skoro znasz Hyuka czy Kreangę, to zapewne kojarzysz też Waldnera-Matsushitę czy Kreangę rozwalał bez problemu ![]() Jaki styl preferujecie? Atak, kombinowany czy defensywa(czopiarstwo)? PS: Joo to legenda, ale jego era po IO w Londynie się skończyła. |