[Dziennik Pracy] Samurajska droga do szczęścia. - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: [Dziennik Pracy] Samurajska droga do szczęścia. (/Temat-Dziennik-Pracy-Samurajska-droga-do-szczescia-87782) Strony: 1 2 |
[Dziennik Pracy] Samurajska droga do szczęścia. - Ostatni Samuraj - 20-03-2014 03:01 Witam. Założyłem ten dziennik aby motywować.. bla bla bla, mniejsza o to. Doświadczenie w PPA: rok. Osiągnięcia: minimalna krajowa każdego miesiąca, w górę. Cel: 15k PLN miesięcznie Czy osiągnę cel?: Tak Serwisy na których zarabiam: Astrocash, Roaringcash, CPAgrip Mentor: Jak będzie chciał to sam się ujawni Jak często będę aktualizował dziennik?: codziennie lub co 2 dzień Załóżmy, że startuję dzisiaj tj. 20 marca. Staty wrzucę wieczorem. Pozdrówki RE: [Dziennik Pracy] Samurajska droga do szczęścia. - choli11 - 20-03-2014 03:41 Pozdrawiam i życzę szybko osiągniętego celu. Widzę również nocny marek jak ja Będę śledził temat na bieżąco, widzę dużo od siebie wymagasz. RE: [Dziennik Pracy] Samurajska droga do szczęścia. - Ostatni Samuraj - 21-03-2014 00:28 Dzięki choli11 20 marzec Ilość leadów: 8 Zarobione: 6$ Zastanawiam się czy nie podawać Wam pełnych statystyk, tzn ilości klików i konwersji. Nakręciłem dzisiaj filmik pod starą, lecz bardzo ciekawą niszę, na której zarobiłem dotychczas najwięcej hajsu. Jutro promocja i ogar kolejnych nisz. Jutrzejsza dniówka będzie o wiele lepsza, jestem tego pewien. Dobranoc RE: [Dziennik Pracy] Samurajska droga do szczęścia. - cord - 21-03-2014 00:31 hehe dobre Cel: 15k PLN miesięcznie Czy osiągnę cel?: Tak dobre myślnie ^^ powodzonka i dużo $$$ RE: [Dziennik Pracy] Samurajska droga do szczęścia. - Knoh - 21-03-2014 19:27 15k ? Ambitnie . Zawsze trzymam kciuki za tak ambitne plany RE: [Dziennik Pracy] Samurajska droga do szczęścia. - wichrzyciel - 21-03-2014 21:18 Wysoki cel i żelazna pewność siebie=sukces Powodzenia RE: [Dziennik Pracy] Samurajska droga do szczęścia. - Ostatni Samuraj - 25-03-2014 13:46 @up dzięki chłopaki Był mały delay spowodowany weekendem. Trochę przymelanżowałem. Nie miałem zbytnio czasu aby cokolwiek robić, ale niszę o której pisałem w poprzednim poście ogarnąłem bardzo ładnie. Zacznę ją dzisiaj promować i zarobki pójdą w górę. 95% leadów poniżej wpadło mi z 1 niszy, ale usunęli mi filmik promocyjny, dlatego nie ma ich zbyt wiele. Na tą chwilę używam AC + Cpagrip, ale tylko jako dodatek. Wrzucę Wam teraz screeny z głównego konta AC: 21 marzec: AC główne konto: 4.14$ + reszta serwisów: 8$ 22 marzec: AC główne konto: 2.70$ + reszta serwisów: 0.92$ 23 marzec: AC główne konto: 5.89$ + reszta serwisów: 2.42$ 24 marzec: AC główne konto: 8.10$ + reszta serwisów: 1.75$ Dzisiaj bądź jutro zrobię porządek z kontami, żeby mieć wszystko na koncie głównym AC + dodatkowo przy każdej niszy link CPAgrip. Założę również konto na RC i pododaję ich linki. RE: [Dziennik Pracy] Samurajska droga do szczęścia. - adammalysz1993 - 25-03-2014 14:15 Powodzenia, ambitne cele na pewno będę śledził RE: [Dziennik Pracy] Samurajska droga do szczęścia. - MrocznyKILL - 25-03-2014 15:16 Wysoko postawiona poprzeczka Życzę abyś jak najszybciej osiągnął swój cel RE: [Dziennik Pracy] Samurajska droga do szczęścia. - Ostatni Samuraj - 27-03-2014 16:31 @up dzięki. 25 marzec: AC główne konto: 3.05$ + reszta serwisów: 1.70$ 25 marzec: AC główne konto: 4.16$ + reszta serwisów: 11.75$ Jeśli nic się nie zmieni to za tydzień, dwa wyprowadzam się z chaty. Z tego względu od dzisiaj przyśpieszam rozkręcanie biznesu. Pozdro |