[Rozwiązane]Restock, pośpiech, itp. - pytanie - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Pytania dotyczące Lockerz.com (/Forum-Pytania-dotyczace-Lockerz-com-4) +----- Wątek: [Rozwiązane]Restock, pośpiech, itp. - pytanie (/Temat-Rozwiazane-Restock-pospiech-itp-pytanie-8048) Strony: 1 2 |
[Rozwiązane]Restock, pośpiech, itp. - pytanie - MateuszS - 01-06-2010 20:04 1. Witam, mam już trochę pkt na Lockerz i mam pytanie co do restocków. Obejrzałem ten filmik http://www.zarabiam.com/showthread.php?tid=4210 i tutaj auto w ogóle się nie spieszył, czy jeżeli kliknę na ikonkę itemu, który chcę wybrać to już jest jakby mój? Czy dopiero po wpisaniu tam danych kontaktowych? Jak to teraz jest? 2. Może ktoś się orientuje czy działa cURL na Lockerz? Bo bym bota napisał, który by mi szybko przejął restocka o ile jest to dozwolone, ale widzę że i tak ludzie robią co mogą aby zdobyć jakiś przedmiot. Pozdrawiam RE: Restock, pośpiech, itp. - pytanie - Razer - 01-06-2010 20:07 Chodziłoby o cURL'a do uzupełniania danych? Raczej zadziała Musisz wypełnić dane. RE: Restock, pośpiech, itp. - pytanie - pespe - 01-06-2010 20:07 To tak nie śpieszył sie bo skiny na iphony schodzily powoli ;p a za używanie botów jest ban autofill RE: Restock, pośpiech, itp. - pytanie - MateuszS - 01-06-2010 20:15 Aha no bo botem bym zgarnął PS3 bez problemu, jakąś 0.01 sek po restocku bym miał, ale właśnie pewnie to nie legalne jest bo każdy by tak robił... Rozumiem że czekanie na restocka to ciągłe odświeżanie strony? Mówią w jakich godzinach będzie restock? RE: Restock, pośpiech, itp. - pytanie - Grabowkers - 01-06-2010 20:22 Nawet dnia restocku nie podają, wiadomo tylko tyle, że najpierw muszą podać regulmin RE: Restock, pośpiech, itp. - pytanie - bmw00 - 01-06-2010 20:22 restock jest raz w miesiącu godziny , daty ,dnia nikt nie wiem oprócz lockerz nayare Restock jest zapowiadany przez Lockerz najczęściej pod koniec miesiąca, jednak w kwietniu zrobili bonusowy za uzbieranie okreslonej ilosci ptż, a w czerwcu, gdzieś w tych bliskich dniach, będzie dla tych co kupili coś w sklepie - nas to nie dotyczy. co ty gadasz w kwietniu zastanow sie troche ?? ok ?? a ty lepszy nowicjusz za dyche RE: Restock, pośpiech, itp. - pytanie - Nayare - 01-06-2010 21:01 Restock jest zapowiadany przez Lockerz najczęściej pod koniec miesiąca, jednak w kwietniu zrobili bonusowy za uzbieranie okreslonej ilosci ptż, a w czerwcu, gdzieś w tych bliskich dniach, będzie dla tych co kupili coś w sklepie - nas to nie dotyczy. (01-06-2010 20:22)bmw00 napisał(a): restock jest raz w miesiącuPomysl zanim coś napiszesz nowicjuszu. RE: Restock, pośpiech, itp. - pytanie - Razer - 02-06-2010 08:42 Zwykle są raz w miesiącu... Czasami są bonusowe (dla Z-LIST, SHOP'owców itp.) Oboje macie po trochę racji, a obaj zaprezentowaliście poziom, przy którym można płakać, "nowicjusze". RE: Restock, pośpiech, itp. - pytanie - Nayare - 02-06-2010 15:40 Jeżeli pisze fałszywe informacje to mam go nie poprawiac? Teraz na pm mi wysłał treść - "nie spamuj", co zajebiście widać po stażu i postach^^, a nadal kwestionuje zdanie kogoś kto na lockerz nie siedzi jak on, od kwietnia, a od końca listopada to ciekawe :-) Przykład, w listopadzie były 2 restocki, w kwietniu 2, w lutym 4, a w czerwcu będzie minimum dwa. ;-) RE: Restock, pośpiech, itp. - pytanie - bmw00 - 02-06-2010 15:44 kłamca !! jasne ja juz bardzo dawno na lockerz siedzie i prosze zebys mnie nie obrazał |