Kradziony FanPage ?! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +--- Wątek: Kradziony FanPage ?! (/Temat-Kradziony-FanPage-75669) |
Kradziony FanPage ?! - matimus - 01-09-2013 12:51 Cześć jest sprawa bo kupiłem fanpage od użytkownika xeno92 i wczoraj napisał do mnie chłopak że był na komisariacie i... sami zobaczcie. Jak sprawdzić czy naprawdę to jest jego ? Oddać mu ? Jak tak to żądać od użytkownika oczywiście zwrotu pieniędzy...No jak by nie patrzeć mogę mieć problemy :/ RE: Kradziony FanPage ?! - Majka - 01-09-2013 12:53 Nie był na policji co nie zmienia faktu, że musisz wyjaśnić sytuacje z xeno92 RE: Kradziony FanPage ?! - Sloniasek - 01-09-2013 12:54 Policjant powiedział że sprawa nie zostanie zgłoszona jeżeli stronka zostanie mi oddana? Nawet jakby poszedł na policję to nic nie zdziałają bo musieli by "wycenić" wartość FP a handel fanpejdżami pewnie jest niezgodny z regulaminem FB. Koleś swoją głupotą próbuje odzyskać ukradziony Fanpage i pisze takie głupoty. Od razu widać że coś kręci. RE: Kradziony FanPage ?! - matimus - 01-09-2013 12:58 (01-09-2013 12:54)Sloniasek napisał(a): Policjant powiedział że sprawa nie zostanie zgłoszona jeżeli stronka zostanie mi oddana?Tak mówisz ? No wiem dziwnie to wygląda Nie zmienia to jednak faktu że troszkę się boje ... :/ Ciekawe skąd wie że kupiłem ten fanpage ? WTF? Jak to ktoś z forum i dostał linki do nich i chce teraz mieć admina na nich to niech się przyzna bo to śmieszne nie jest ... Nie musi publicznie może na PW. RE: Kradziony FanPage ?! - daniel42na - 01-09-2013 13:00 Ściemnia oczywiście, ale nigdy nie wiadomo czy nie pokusi się faktycznie tego zgłosić. Ty raczej nie będziesz miał problemów, w razie W zachowaj wszystkie rozmowy z xeno i na przyszlosc patrz z kim handlujesz RE: Kradziony FanPage ?! - Sloniasek - 01-09-2013 13:02 (01-09-2013 12:58)matimus napisał(a):(01-09-2013 12:54)Sloniasek napisał(a): Policjant powiedział że sprawa nie zostanie zgłoszona jeżeli stronka zostanie mi oddana?Tak mówisz ? No wiem dziwnie to wygląda Nie zmienia to jednak faktu że troszkę się boje ... :/ Ciekawe skąd wie że kupiłem ten fanpage ? WTF? On nie był na policji, próbuje cię nastraszyć żebyś oddał nu FP. RE: Kradziony FanPage ?! - matimus - 01-09-2013 13:02 (01-09-2013 13:00)daniel42na napisał(a): Ściemnia oczywiście, ale nigdy nie wiadomo czy nie pokusi się faktycznie tego zgłosić.A jak bym xeno oddał fanpage ? I zażądał zwrotu kasy ? Niech się dogada jak coś z tamtym RE: Kradziony FanPage ?! - Majka - 01-09-2013 13:05 (01-09-2013 13:02)matimus napisał(a):(01-09-2013 13:00)daniel42na napisał(a): Ściemnia oczywiście, ale nigdy nie wiadomo czy nie pokusi się faktycznie tego zgłosić.A jak bym xeno oddał fanpage ? I zażądał zwrotu kasy ? Niech się dogada jak coś z tamtym Myślisz, że Ci odda kase powię, że kupił od innego. Napisz do niego w celu wyjaśnienia a tego gościa od policji olej. RE: Kradziony FanPage ?! - daniel42na - 01-09-2013 13:16 Dobra więc wielce pokrzywdzony to user damianlod z tego forum. Nie twierdze że nie został ograbiony przez xeno ze swojego fanpage. JEDNAK wpisując jego gg 48427523 w google jasno i wyraźnie widać jego wręcz oślepiającą uczciwość i działania podobne do usera xeno. Przykład: Cytat:Kochani zapraszam was do przetestowania nowej firmy promującej fanpage, jest dostępna opcja pakiet free czyli dla wypróbowania tego, za tą reklame dostane o 1000 like więcej, sprawdzone, działa i miła obsługa, polecam jak najbardziej Co jest na tej stronie ? Teraz jakieś CS forum. Co było na tej stronie? http://web.archive.org/web/20130825151610/http://promowanie-fanpage.pl Wnioski wyciągnijcie sami. Ja bym na Twoim miejscu olał sprawe, handel fapnejdzami jest zabroniony przez facebooka, a Ty nie popełniłeś żadnego przestępstwa. RE: Kradziony FanPage ?! - matimus - 01-09-2013 13:42 Pozdrawiam damianloda któremu wysłałem linka do tego tematu. Brawo zabłysłeś normalnie sławny jesteś ,wow gratulacje... Daj mi dobre dowody że cię okradł to ci oddam tego fp Daniel dzięki |