![]() |
Sprzedam Poradnik na niemałą kasę - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: Sprzedam Poradnik na niemałą kasę (/Temat-Sprzedam-Poradnik-na-niemala-kase-60307) |
Sprzedam Poradnik na niemałą kasę - bios - 27-10-2012 18:48 Poradnik opisuje po kolei to co trzeba zrobić aby sobie zarobić grube dolce ![]() Wymagany angielski na poziomie komunikatywnym, zaparcie, wyobraźnie. Od razu mówię, że nie jest to piramida finansowa, cpa, ppa, ppd. Nic nie inwestujemy. Poradnik napisany "moim stylem" ![]() Masz pytania? Pytaj. Cena 100zł(bank). Chcę sprzedać jakieś 3-4 sztuki. Recenzja moderatora: (27-10-2012 19:54)Coristo napisał(a): Poradnik krótki, nawet bardzo jak na podaną cenę. Wszystko jasno i wyraźnie napisane i jest to raczej poradnik dla tych znających j. ang na poziomie komunikatywnym. Poradnik nie ma nic wspólnego z PPA/PPD. Nie wymaga żadnego wkładu dodatkowego. Nie powiem Wam czy się zwróci, ale to co jest zawartością poradnika ma duże branie. Nie mogę nic więcej powiedzieć, bo zdradzę o co chodzi. Metodę sprawdzę osobiście, jeżeli ktoś będzie chciał poznać efekty mojej pracy zapraszam na pw. barto: (02-11-2012 22:36)barto napisał(a): Kupiłem poradnik i przyznam że jest warty swojej ceny, tak jak wspominał Coristo : RE: Sprzedam Poradnik na niemałą kasę - Dennisek78 - 27-10-2012 19:07 recenzja jakiegoś tutorka ? ![]() RE: Sprzedam Poradnik na niemałą kasę - patyk339 - 27-10-2012 19:17 Gdybyś przeczytał do końca znalazł byś ten tekst: "Mogę oddać jednemu modowi do recenzji." RE: Sprzedam Poradnik na niemałą kasę - matimus - 27-10-2012 19:19 Hmm... Wymagania jak u yazira...Podejrzane... RE: Sprzedam Poradnik na niemałą kasę - Coristo - 27-10-2012 19:20 zgłaszam się do recenzji RE: Sprzedam Poradnik na niemałą kasę - daniel42na - 27-10-2012 19:23 Pytanie: Czy sposób jest zgodny z prawem? RE: Sprzedam Poradnik na niemałą kasę - bios - 27-10-2012 19:25 Myślę, że tak. Oddane do recenzji. RE: Sprzedam Poradnik na niemałą kasę - Coristo - 27-10-2012 19:54 Poradnik krótki, nawet bardzo jak na podaną cenę. Wszystko jasno i wyraźnie napisane i jest to raczej poradnik dla tych znających j. ang na poziomie komunikatywnym. Poradnik nie ma nic wspólnego z PPA/PPD. Nie wymaga żadnego wkładu dodatkowego. Nie powiem Wam czy się zwróci, ale to co jest zawartością poradnika ma duże branie. Nie mogę nic więcej powiedzieć, bo zdradzę o co chodzi. Metodę sprawdzę osobiście, jeżeli ktoś będzie chciał poznać efekty mojej pracy zapraszam na pw. Podsumowując: Krótko, zwięźle i na temat. ![]() RE: Sprzedam Poradnik na niemałą kasę - bios - 27-10-2012 21:51 Recenzja przyklejona do tematu ![]() RE: Sprzedam Poradnik na niemałą kasę - szpilmen - 28-10-2012 17:06 daj dowody wypłat. |