Oszust nedved07 - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Ocena Handlarzy (/Forum-Ocena-Handlarzy-249) +---- Wątek: Oszust nedved07 (/Temat-Oszust-nedved07-55663) Strony: 1 2 |
Oszust nedved07 - donek - 07-07-2012 14:39 Witam. Już jest masa tematów o oszustach w ostatnim czasie, kolejny więcej nie zaszkodzi. Zostałem oszukany poleceniem zapłaty na payza przez gg przez numer: 43646928 jest to użytkownik nedved07 o czym świadczą jego posty, np: Zostałem oszukany na maila: [email protected] i fałszywe dane osobowe Krzysztof Wlod. Tym samym mailem posługiwał się nofuture, dowód: tak, to nie przypadek. Plus jak widzicie nofuture ma w sygnaturce link do forum z zakładami http://mecz.iq24.pl/ gdzie podawał maila: [email protected] na którego oszukał parę osób. Pieniądze które mi ukradł od razu przesłał na maila [email protected] po czym sontaktowałem się z właścicielem owego konta i dowiedziałem się, że zamienił pieniądze AP-> bank i pieniądze wysłał mu na jego konto: 94114020040000360269851504 o fałszywych danych Mateusz Mak. Mam nadzieję, że pan Krzysztof nie kłamał bo będzie nieciekawie. Dla pewności napisałem do nitram'a, którego nedved07 prosił o transfer ukradzionej wcześniej gotówki i któremu podał identyczny numer bankowy. Jako, że oszust zauważył moją aktywność pousuwał konta AP w tym [email protected] (pobrałem sobie do excela kogo oszukiwał, komu wpłacał). Wczoraj kolejna osoba została oszukana przez niego tyle, że wysłał mu przelew na konto bankowe o tym samym numerze. I jeszcze parę podobnych poszkodowanych potwierdziło mi numer gg i konta bankowego. Tak więc jeśli jest ktoś jeszcze poszkodowany i ma coś na dzieciaka prosze pisać. SS: Cytat: Poza tym nie wierzcie mu jak pisze, że odeśle. Zwykły parszywy gówniarz, pępek świata myśli, że nic mu nie grozi. RE: Oszust nedved07 - Destroyer - 07-07-2012 14:45 wybacz ale nie grzeszysz inteligencją skoro jakiś gość który ma 4 posty owalił Cie na kase. RE: Oszust nedved07 - Meloman - 07-07-2012 14:49 Uzytkownik oszukał mojego przyjaciela na kwotę 260$ na Payza, spór został założony, do prawnika pojdziemy napewno - bedzie miał ostro na hacie. To tyle w temacie. RE: Oszust nedved07 - Pamela - 07-07-2012 15:09 Jak dobrze mniemam to tutaj użytkownik nofuture pisał ,że to nie jego e-mail tylko z niego kase otrzymał ;o Czytaj wszystkie posty na temat użytkownika ,a dopiero pisz RE: Oszust nedved07 - tom345 - 07-07-2012 20:44 to jest na 100% nofuture.ciągle zakłada nowe konta.zgłoście to na policje bo on oszukał już na łączną kwote około 5000zł ludzie złóżcie pozew zbiorowy.bo on codziennie oszukuje na wielu serwisach RE: Oszust nedved07 - Sloniasek - 07-07-2012 20:49 Jak dajecie się robić w ciula i robicie wymianę takiej gotówki u obcych osób to się nie dziwcie że was oszukują. Gdybyście robili to u zaufanych osób to na pewno nikt by na tym nie stracił. RE: Oszust nedved07 - Pamela - 07-07-2012 21:18 (07-07-2012 20:49)Sloniasek napisał(a): Jak dajecie się robić w ciula i robicie wymianę takiej gotówki u obcych osób to się nie dziwcie że was oszukują. Święte słowa RE: Oszust nedved07 - donek - 08-07-2012 06:11 BRAWO! Konto 'Pamela' to kolejne konto nofuture. Ledwo konto wczoraj założył i już wypowiada się w temacie jakby wszystko wiedział.. Wstydź się dzieciaku, szybko posty nabijasz ale walnąłem ci ss'a jak miałeś w gg to samo zdjęcie: http://zarabiam.com/uploads/imgprofile/imgprof_34849.jpg. Trochę kreatywności i usuń to z sygnaturki złodzieju. Btw. posty nofuture dobrze przestudiowałem i nie piszę niczego bezpodstawnie. Administrację proszę o sprawdzenie kolejnego fałszywego konta. pozdrawiam dzieciaka oszusta. EDIT: Koleś widział, że konto nofuture jest spalone założył nedved07, czajnik, lo(costam) a teraz wie, że konto nedved jest spalone to założył nowe i zobaczcie skąd postu nabił... Nabijanie identyczne jak na innych kontach typu klik itp. Ups Popełniłeś jeszcze jeden kardynalny błąd, ciekawe czy jak ojciec się z matką dowiedzą o tym co odpier**alasz to czy będą szczęśliwi? Pozdrów ich ode mnie bo jeszcze w niedzielę nie będe nikomu spokoju zakłócał. RE: Oszust nedved07 - tom345 - 08-07-2012 06:12 haha nofuture żal mi cie RE: Oszust nedved07 - KrisBarca_92 - 08-07-2012 11:10 dzisiaj ziomek pisal do mnie z tego gg o kupno waluty na itransfer ;] |