Najbardziej Korzystny Autosurf !!! KILKAKROTNIE SZYBSZE ZBIERANIE PUNTKÓW !!! SPOSÓB - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Najbardziej Korzystny Autosurf !!! KILKAKROTNIE SZYBSZE ZBIERANIE PUNTKÓW !!! SPOSÓB (/Temat-Najbardziej-Korzystny-Autosurf-KILKAKROTNIE-SZYBSZE-ZBIERANIE-PUNTKOW-SPOSOB-50035) |
Najbardziej Korzystny Autosurf !!! KILKAKROTNIE SZYBSZE ZBIERANIE PUNTKÓW !!! SPOSÓB - gelmen - 23-02-2012 02:20 Witam ! Jestem nowym użytkownikiem na forum , i chciałbym wam zaprezentować odkryty przeze mnie Polski Autsurf ! 5.000 Punktów na start dla nowego użytkownika Darmowa rejestracja trwająca TYLKO 15 sekund. Wypłaty już od 1 zł (100 tysięcy pkt) na konta bankowe, paypal. Ratio 3:1 konto zwykłe.(odświeżenie 15 sec) Ratio 6:1 konto gold.(odświeżenie 15 sec) System reflinków dających 30% punktów poleconych. Za każdego poleconego dostaniesz 3.000 punktów. Brak stron wstrzymujących automatyczny surf. Brak limitu gromadzenia punktów (24h). Korzyści dla chcących reklamować: 5.000 punktów za darmo na start. Możliwość zbierania punktów za darmo. Możliwość szybkiego kupowania punktów (paypal,dotpay). Brak limitu dodawania stron. Szybsze pozycjonowanie w google.com. Podniesienie popularności i wartości strony.[/color] Mój dobry kolega już zlecił wypłatę i otrzymał 2zł (za 200.000 pkt) Bardzo szybko , niestety screena nie mam , ale widziałem na własne oczy że jest wypłacalny dlatego REJESTRUJCIE SIĘ. Prosiłbym was o zarejestrowanie się z refa : http://cash-surf.eu/?ref=gelmen POLECAM ! Czysty link: http://cash-surf.eu Po sposób na szybsze zdobywanie pisać na gg : 15503482 SPOSÓB PODAŁEM W POŚCIE 14. ZMIENIŁA SIĘ STAWKA !!!! 50.000 PKT = 1ZŁ !!!!!!!!!! ZACHĘCAM DO KORZYSTANIA RE: Najbardziej Korzystny Autosurf !!! KILKAKROTNIE SZYBSZE ZBIERANIE PUNTKÓW !!! - DDK - 23-02-2012 15:03 Dodałem czysty link, następnym razem o tym pamiętaj RE: Najbardziej Korzystny Autosurf !!! KILKAKROTNIE SZYBSZE ZBIERANIE PUNTKÓW !!! - patyk339 - 23-02-2012 15:27 Z refa zarejestrowany. Zobaczymy co to jest. [+] RE: Najbardziej Korzystny Autosurf !!! KILKAKROTNIE SZYBSZE ZBIERANIE PUNTKÓW !!! - gelmen - 23-02-2012 18:02 Ok będę pamiętał , dzięki za przypomnienie ; ) patryk339 napisz mi na gg ; ) RE: Najbardziej Korzystny Autosurf !!! KILKAKROTNIE SZYBSZE ZBIERANIE PUNTKÓW !!! - DrRedsik - 25-02-2012 11:35 Zarejestrowałem się z ref'a. Jestem baaaardzo ciekawy ... RE: Najbardziej Korzystny Autosurf !!! KILKAKROTNIE SZYBSZE ZBIERANIE PUNTKÓW !!! - Snoweee - 25-02-2012 12:05 w ile się zbiera 100 tysi pkt? RE: Najbardziej Korzystny Autosurf !!! KILKAKROTNIE SZYBSZE ZBIERANIE PUNTKÓW !!! - gelmen - 25-02-2012 12:11 Ja zbieram w niecałe 7h. Napisz na gg 15503482 to Ci opiszę dokładnie jak tego możesz dokonać ; ) RE: Najbardziej Korzystny Autosurf !!! KILKAKROTNIE SZYBSZE ZBIERANIE PUNTKÓW !!! - Madroxx - 25-02-2012 12:25 Sprawdzę to i potem napiszę RE: Najbardziej Korzystny Autosurf !!! KILKAKROTNIE SZYBSZE ZBIERANIE PUNTKÓW !!! - gelmen - 25-02-2012 12:50 Ok , będę czekał RE: Najbardziej Korzystny Autosurf !!! KILKAKROTNIE SZYBSZE ZBIERANIE PUNTKÓW !!! - Madroxx - 26-02-2012 10:48 Pomysł gelmena jest bardzo dobry, szybko pkt. lecą, napewno trzeba mieć szybszy komputer. |