Nabór na VIPów - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Nabór na VIPów (/Temat-Nabor-na-VIPow-20588) |
Nabór na VIPów - BizNET - 25-02-2008 20:21 Witam Ogłaszam nabór na VIPów.. Proszę zgłaszać swoje kandydatury wraz z odpowiedzia na pytanie: " dla czego właśnie Ty?" Vip nie może być karany. Po zgłoszeniu kandydatury razem z Panami moderatorami zatwierdzimy lub odrzucimy kandydata... :mrgreen: Pozdrawiam EDIT:// Minimum 200 postów napisanych na forum - donbAchoR - 25-02-2008 20:33 dlaczego? na pytanie retoryczne najlepsze jest milczenie - Tomikus - 25-02-2008 20:35 [mod] Witam, fajnie by było mieć vipa :-) a dlaczego? Myślę, że kilka tematów rozbudowałem, paru osobom pomogłem, nie lubię się chwalić :-) Bardzo mi się podoba to forum i czy z vipem czy bez, będę bardzo aktywny Pozdrawiam [/mod] - Maciekorzysz - 25-02-2008 20:40 No to pierwszy ja będe Czemu ja?: Nie jestem modem, a jestem najaktywniejszym "zwyklym" userem tego forum Często udzielam bardzo mądrych rad, które mają tylko i wyłącznie na celu dobro użytkowników. Dziele się swoim doświadczeniem w zarabianiu w internecie z innymi, i chętnie odpowiadam na pytania ;] - co może potwierdzić wielu użytkowników którym już pomogłem. Jestem raczej bezproblemowy, i jeden z inteligentniejszych tego forum(nie ze wywyzszam, tylko znam swoja wartosc). Poprostu. A teraz decydujcie. - BizNET - 25-02-2008 20:41 donbAchoR - Myślę że jeszcze zawcześnie... dla czego? ponieważ jesteś jeszcze "Początkujący" ale za jakiś czas czemu nie... ;-) Tomikus, Przemyślimy razem z moderatorami :-D Maciekorzysz, Myślę że tu nie mamy nad czym się zastanawiać... Kolega daje dobry przykład innym :-P - mefistos - 25-02-2008 20:50 Zgłaszam się i ja :-P , Dlaczego , bo staram się zawsze pisać to co komus może się przydać, nie pisze stosu bezużytecznych postów :mrgreen: - alo250 - 26-02-2008 00:13 Ja też się zgłaszam dlaczego,jestem prawie od początku istnienia forum i pomogłem w znalezieniu domeny pod forum ZARABIAM.COM - garenge - 26-02-2008 01:27 np. Ja Bo ze mną można się zawsze dogadać. jestem dość aktywny choć miałem przerwe - Tomsh - 26-02-2008 12:12 W pierwszym poście napisane jest, ze trzeba miec minimum 200 postów, a zgłaszający sie (nie wszyscy) nie mają nawet połowy więc i ja się zgłaszam :-) PS. wiem że odpowicie ze jestem jeszcze poczatkujący, ale co szkodzi spróbowac :-) - Maciekorzysz - 26-02-2008 13:53 Panowie, napiszcie te 200 sensownych postów, i wtedy moze sie wam uda Przeciec teraz wiecie ze nie ma po co probowac, bo admin ustalil zasady i poprostu trzeba ich przestrzegac :mrgreen: zawsze mozecie byc jeszcze sponsorami |