Poradnik [VIDEO] Jak Sklonować Kogoś Landing Page? - Dla Zarabiam.com - Wersja do druku+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Poradniki dotyczące Zarabiania przez Internet (/Forum-Poradniki-dotyczace-Zarabiania-przez-Internet-279) +--- Wątek: Poradnik [VIDEO] Jak Sklonować Kogoś Landing Page? - Dla Zarabiam.com (/Temat-VIDEO-Jak-Sklonowac-Kogos-Landing-Page-Dla-Zarabiam-com-161337)Strony: 1 2 |
[VIDEO] Jak Sklonować Kogoś Landing Page? - Dla Zarabiam.com - Snaggy - 27-02-2019 18:00 - Film dedykowany początkującym. Jeśli się przydało to zapraszam do subskrybcji po więcej. Dodałem też Intro! Jaram się Reklama ...
ZYSKAJ DOSTĘP DO AKTUALIZOWANYCH PORADNIKÓW Własny kanał od A do Z - Bez dodatkowych inwestycji . RE: [VIDEO] Jak Sklonować Kogoś Landing Page? - Dla Zarabiam.com - rachman - 27-02-2019 18:46 No fajny film tylko wyrównaj głos - czołówka b. głośna a głos w porównaniu z tym cichy... Lepiej uważać komu się kradnie strony. Nie każdy machnie ręką. RE: [VIDEO] Jak Sklonować Kogoś Landing Page? - Dla Zarabiam.com - Snaggy - 27-02-2019 19:02 (27-02-2019 18:46)rachman napisał(a): No fajny film tylko wyrównaj głos - czołówka b. głośna a głos w porównaniu z tym cichy... Racja, bedzie poprawione RE: [VIDEO] Jak Sklonować Kogoś Landing Page? - Dla Zarabiam.com - rachman - 27-02-2019 19:16 Popraw popraw mało mi fon nie wyleciał jak kliknąłem przypadkiem oglądanie od środka, a tu cisza... Robię na full i ok jest głos, przewijam od początku a tu ..... ŁO żesz ty kurka........ RE: [VIDEO] Jak Sklonować Kogoś Landing Page? - Dla Zarabiam.com - wirrles - 28-02-2019 14:49 dzieki RE: [VIDEO] Jak Sklonować Kogoś Landing Page? - Dla Zarabiam.com - mysc - 28-02-2019 21:10 Super @[Snaggy], że się rozwijasz! "Zarabianie w internecie" zdominowali naganiacze do piramid, brakuje takich kanałów jak Twój na YT. Także kibicuję! Klonowanie cudzych LP'ków jest w sumie często spotykane, a punkt widzenia zależy od punktu siedzenia. Nie jest to jednak do końca bezpieczna praktyka. Tak jak napisał @[rachman], nie każdy machnie ręką widząc swoją stronę u kogoś innego. Żadnych oficjalnych kroków prawnych na 99% nikt nie podejmie - ale nie tylko kroki prawne można w takiej sytuacji podjąć. Skoro jest już poradnik na temat klonowania - warto dodać, że można także zabezpieczyć swoje strony przed tego typu metodą (a także innymi metodami) klonowania. Nie każdą stronę da się tak łatwo "zapożyczyć" Zabezpieczanie mamy np. w ofercie webmasteringu w ramach Usług Get paid 2.0 (Po reklamie ) . RE: [VIDEO] Jak Sklonować Kogoś Landing Page? - Dla Zarabiam.com - Snaggy - 28-02-2019 22:17 (28-02-2019 21:10)mysc napisał(a): Super @[Snaggy], że się rozwijasz! "Zarabianie w internecie" zdominowali naganiacze do piramid, brakuje takich kanałów jak Twój na YT. Także kibicuję!Super, dziekuje za mile slowa. Jednak caly czas boli mnie to, ze nie ogarnalem jeszcze dobrej jakosci filmikow. Teraz dolozylem cegielke jaka jest intro. Brakuje mi jakiegos fajnego kadru w domu, ale to sie zmieni. Sent from my Redmi 4X using Tapatalk RE: [VIDEO] Jak Sklonować Kogoś Landing Page? - Dla Zarabiam.com - buciu52 - 01-03-2019 08:11 Szczerze mordo? Nie atakuję, ale to intro jest z gotowego template i kilka lat temu każdy początkujący "majkrafter" mógł się takim pochwalić. No i tak jak pisał kolega wyżej, wyrównaj audio Rozwijaj się, trzymam kciuki! RE: [VIDEO] Jak Sklonować Kogoś Landing Page? - Dla Zarabiam.com - hosezbsk - 01-03-2019 08:49 Dzięki za fajne rozwiązanie Poleciał subik RE: [VIDEO] Jak Sklonować Kogoś Landing Page? - Dla Zarabiam.com - Snaggy - 01-03-2019 08:55 (01-03-2019 08:49)hosezbsk napisał(a): Dzięki za fajne rozwiązanie Poleciał subik Super! Dziekuję |