![]() |
mozna usunąć - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: mozna usunąć (/Temat-mozna-usunac-155814) Strony: 1 2 |
mozna usunąć - SpeaRR - 10-04-2018 18:37 do usunięcia przez moda RE: Sposób na zarobek dla "młodych". - Itachi198 - 10-04-2018 18:43 Czytaj, ucz się. Nic nie inwestuj jeśli nie masz na to pomysłu. Polecam CPA. RE: Sposób na zarobek dla "młodych". - Zaperr44 - 10-04-2018 18:49 Pobaw się trochę na stronach CPL np. MyPay choć nie wiem jak to teraz wygląda z akcjami bo wcześniej można było nieźle wyciągnąć. RE: Sposób na zarobek dla "młodych". - mysc - 10-04-2018 19:00 @[SpeaRR] CPA nie polega na inwestowaniu ![]() Zacznij od: http://zarabiam.com/Temat-%E2%9A%A0%E2%9C%A9-PRAWDZIWE-VADEMECUM-dla-NOWYCH-i-sredniozaawansowanych-EARNEROW-%E2%9C%A9%E2%9A%A0-132943 ![]() RE: Sposób na zarobek dla "młodych". - Captain - 11-04-2018 11:07 Cytat: Jest sens inwestowania w to gdy jestem w tym całkiem zielony? Co teraz polecacie? Nigdy, w inwestowaniu w internecie doświadczenie i znanie się na tym jest jedną z najważniejszych rzeczy, bo niewiele jest miejsc w których łatwiej stracić pieniądze. Czy to w krypotowalutach, czy revshare czy jakichś innych programach wszędzie ryzyko straty jest tak duże, że nie znając się na tym i nie mając doświadczenia możesz zarobić najwyżej raz, mając szczęście, ale na dłuższą metę będziesz tracił. RE: Sposób na zarobek dla "młodych". - Keroina - 11-04-2018 18:18 (10-04-2018 18:37)SpeaRR napisał(a): Hej, szukam jakiegoś sposobu zarobku jako młody chłopak z dużą ilością wolnego czasu. Swego czasu korzystałem z aplikacji typu applike czy z stron typu dogry itp. Aktualnie nie widzę żadnych takich stron czy też aplikacji dlatego jakbyś ktoś znał jakieś ciekawe to pisać! Ja korzystam z gamehag. Może nie zarobisz kasy jako kasy, ale masz duży wybór gier jako nagrody, walut premium w grach oraz psc czy doładowania steam wallet. Sama już odebrałam nagrodę jakiś czas temu. Jeżeli chciałbyś wypróbować i byłbyś taki miły, zapraszam z linku: https://gamehag.com RE: Sposób na zarobek dla "młodych". - Komandos823 - 11-04-2018 19:49 Na inwstowanie poświęciłem 3 lata żeby wyjść na + , polecam ci płatne ankiety tak na początek a z czasem coś sam wymyślisz jak zarabiać lepiej, najlepiej samemu kombinować bo sam wiesz w czym jesteś dobry RE: Sposób na zarobek dla "młodych". - SpeaRR - 11-04-2018 20:25 A jaką najlepszą stronę aktualnie polecacie do ankiet? RE: Sposób na zarobek dla "młodych". - wrzochal11 - 11-04-2018 20:51 Na polskim rynku najlepszy jest ClixSense, ale też nie spodziewaj się cudów te $10 do wypłaty można zebrać w miesiąc, ale trzeba mieć dobrze wypełniony profil respondenta i systematycznie sprawdzać ankiety. Jak masz ochotę to możesz wejść na mojego bloga (link w sygnaturce) i na dole z prawej strony jest do pobrania poradnik na temat tego portalu, możesz poczytać ![]() Ogólnie to na ankiety szkoda czasu. Na jednym portalu tego typu zbiera się średnio do wypłaty (ok. 50zł) od kilku do nawet kilkunastu miesięcy.. RE: Sposób na zarobek dla "młodych". - Komandos823 - 11-04-2018 22:12 Studentswatch jak codziennie będziesz sprawdzał czy masz ankiety w miesiąc może uzbierasz 50 zł, i-say też niekiedy przesyła ankiety ale mniej i trudniej się zbiera, marketagent dlatego że próg wypłaty jest od 1 eur ale nie wypłacaj na początku bo opłaty za przelew to 1 eur. Na tych coś uzbierasz na początek. Klikanie w reklamy są też dobre ale nie zarobisz dużo jak 2 zł w miesiąc (może więcej). A jak chcesz uczyć się na inwestowanie na giełdzie to mogę ci dokładnie wszystko wytłumaczyć i po iluś miesiącach dojdziesz do wprawy, ja sam dochodziłem i wyszedłem na + ale do tego trzeba chęci i cierpliwości. |