czy to zbyt oklepany pomysł? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: czy to zbyt oklepany pomysł? (/Temat-czy-to-zbyt-oklepany-pomysl-117561) |
czy to zbyt oklepany pomysł? - jasieeks - 12-07-2015 14:36 Cześć, nie mam zbytnio pomysłu na bloga, główkuję i główkuję ale nic z tego nie wychodzi. Czy blog z filmami na polskę to oklepany pomysł i mam szansę na zarobek? prosze o lagodne potraktowanie pomylilem dzialy, nie ta zakladke co trzeba usunalem RE: czy to zbyt oklepany pomysł? - Hybrid1990 - 12-07-2015 14:41 gratuluję, właśnie straciłeś dostęp do sw, a przecież pisze jak byk http://screenshooter.net/102519019/pdathvv @edit każdy może napisać w takiej sytuacji że się pomylił, więc to żadne usprawiedliwienie pomyliłeś się czy nie, regulamin złamałeś RE: czy to zbyt oklepany pomysł? - damko123 - 12-07-2015 14:41 jest odpowiedni temat do zadawania takich pytan. cos slabo glowkujesz jak wpadles na oklepany pomysl z filmami... RE: czy to zbyt oklepany pomysł? - jasieeks - 12-07-2015 14:43 przepraszam pomylilem dzialy myslalem ze pisze w blogspocie RE: czy to zbyt oklepany pomysł? - Mikey - 12-07-2015 14:59 Co myślałeś? :O RE: czy to zbyt oklepany pomysł? - jasieeks - 12-07-2015 15:01 że piszę nowy temat w dziale "blogspot" RE: czy to zbyt oklepany pomysł? - jarunioo7 - 12-07-2015 15:03 Myślisz że ktoś Ci odpowie że zarobisz na tym po 1000zł / miesiąc ? Według mnie wszystkiego trzeba samemu spróbować. Większość osób tutaj z forum pisze że grupy na facebooku są już oklepane i nie da sie zarobić, a ja na grupach na spokojnie moge robić dniówke 50 zł / dzień albo i jeszcze więcej gdybym tylko miał czas. Ale jak ktoś sie wypowiada kto ma 100 grup i z jednej serii spamu wpadł mu tylko jeden lead to co on tam może wiedzieć. Sorki za odejście troche od tematu ale według mnie musisz sam to sprawdzić.. RE: czy to zbyt oklepany pomysł? - Czmiel - 12-07-2015 18:17 Jarusiek dobrze gada, na wszystkim można zarobić liczy się jednak jak to zrobimy. RE: czy to zbyt oklepany pomysł? - count765 - 12-07-2015 18:48 Cytat:nie da sie zarobić, a ja na grupach na spokojnie moge robić dniówke 50 zł / dzień albo i jeszcze więcej gdybym tylko miał czas. Ale jak ktoś sie wypowiada kto ma 100 grup i z jednej serii spamu wpadł mu tylko jeden lead to co on tam może wiedzieć. E tam, zalewasz, ja na stu grupach raz zrobiłem ponad stówę jednego dnia na doładowaniach Tyle tylko, że mnie do szału doprowadzają te bany na fejsie, dlatego szukam dobrej alternatywy RE: czy to zbyt oklepany pomysł? - full2000 - 12-07-2015 20:20 Nie sądzę by istniało coś takiego jak zbyt oklepany pomysł. Kwestia jest tego jak się przyłożysz. |