![]() |
Zabójcze Mandaty! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Zabójcze Mandaty! (/Temat-Zabojcze-Mandaty-114213) Strony: 1 2 |
Zabójcze Mandaty! - thepolishmoosepl - 17-05-2015 21:04 Witajcie! Szukam u was pomocy! Chcę zarobić przez internet ale nie wiem jak. Jestem zielony w tych sprawach. Dlaczego chcę zarobić? Dziś spotkała mnie nieciekawa sytuacja, Zatrzymała mnie policja i mam do zapłaty mandat 1300 zł ![]() RE: Zabójcze Mandaty! - Kurus92 - 17-05-2015 21:09 Jak to 1300 zł? Prędkość,pasy..co jeszcze? ![]() ![]() RE: Zabójcze Mandaty! - thepolishmoosepl - 17-05-2015 21:13 Prędkość Brak uprawnień brak ubezpieczenia! ps. skuter ![]() RE: Zabójcze Mandaty! - ruskiczoug - 17-05-2015 21:19 Za głupotę się płaci... Reguła stara jak świat. Ja proponuję poczytać o sub sms, ppa, te dwa sposoby na początek wydają się najlepsze dla raczkującego w zarabianiu. Jeśli chcesz ten hajs zarobić na prawdę szybko, to musisz pracować codziennie i to jak najdłużej Powodzenia RE: Zabójcze Mandaty! - thepolishmoosepl - 17-05-2015 21:21 A ktoś by przymentorował mnie? RE: Zabójcze Mandaty! - Kurus92 - 17-05-2015 21:31 Mentorowanie nie jest opłacalne w subach,ale z samych poradników z forum spokojnie coś wyciągniesz ![]() RE: Zabójcze Mandaty! - rachman - 17-05-2015 21:37 Z innej beczki - spróbuj to na raty sobie rozłożyć zyskasz trochę czasu by zarobić bo 1300 jak zielony jesteś to w tydzień nie zarobisz a nawet jak się jakoś uda to czy zdążysz to wypłacić na konto by zapłacić... RE: Zabójcze Mandaty! - Voldir - 17-05-2015 22:03 Co się przejmujesz... Nie płaciłem ponad 6 miesięcy to mi ze zwrotu podatku ściągnęli w następnym roku. Sprawa nie poszła do żadnego komornika a odsetki urosły o śmieszne 10 zł. Powaga ![]() Jeśli już na prawdę obawiasz się komornika to złóż podanie o rozłożenie na raty. Zależy też w jakiej jesteś sytuacji. Jeśli mieszkasz sam i nie masz żadnych ruchomości i nieruchomości no to możesz dogadać się z komornikiem, że będziesz płacił np. 200 zł miesięcznie a na internecie będziesz pomału sobie ciupał np. na subach. Sytuacji jest wiele, ale trzeba umieć rozmawiać. Nie każdy komornik jest skurwysyn**, bo jest ok 2-3 % komorników z którymi da się dogadać. Wiem że to pocieszające ![]() Nie masz polisy opłaconej czy nie miałeś polisy przy sobie? Jeśli nie masz opłaconego OC to powodzenia, bo: W tej sytuacji cała odpowiedzialność spada na osobę, która prowadzi bez ubezpieczenia. To znaczy całe koszty naprawy pojazdów, czyli koszty materialne pokrywa sprawca wypadku nieposiadający ubezpieczenia. Następna rzecz – koszty leczenia, koszty uszczerbku na zdrowiu osób poszkodowanych też ponosi osoba, która prowadziła pojazd bez ważnego ubezpieczenia w odpowiedzialności cywilnej (OC). Mało tego, prócz tego jeszcze ma dodatkowe kary takie jak – wpłata na Fundusz Ubezpieczeniowy, kara za prowadzenie pojazdu bez uprawnień. Dodatkowo musi to ubezpieczenie w zależności od tego czy w ogóle miała ubezpieczenie OC, jeżeli nie to i tak musi to ubezpieczenie zaległe ponieść koszt łącznie z odsetkami za zwłokę. Powodzenia i niech głupota Cię opuści zanim spowodujesz jakiś wypadek i utoniesz w długach ![]() RE: Zabójcze Mandaty! - zgrexs - 18-05-2015 07:49 Może jakiś serwis www na allegro kup lub zagraj w lotto ![]() RE: Zabójcze Mandaty! - Admin - 18-05-2015 09:30 http://zarabiam.pl/jestem-nowy-i-chce-zarabiac-przez-internet/ |